Produse favorite - Ianuarie 2016

Ianuarie a fost luna în care m-am bucurat din plin de multe din produsele pe care le aveam deja începute din lunile trecute, printre care de multe pe care vi le-am prezentat printre favoritele altor luni, așa că n-o să le mai repet și acum, însă s-au adunat și destule produse pe care abia acum le-am folosit mai intens și mi-am dat seama că-mi plac foarte mult, suficient încât să vi le prezint cu entuziasm în postarea asta!


Realizez acum că fac cum fac și cele mai multe favorite pe care vi le arăt de câteva luni în coace sunt produse de makeup, iar asta poate și pentru că marea majoritate a ceea ce am încercat nou de makeup în ultimul timp au fost produse faine de tot, am avut prea puține dezamăgiri și la fel de puține produse „ok și atât”, ceea ce e minunat, desigur. Asta nu înseamnă că n-am descoperit și produse de îngrijire foarte bune, doar că au fost ceva mai multe de makeup. Dar să trecem la produse, mai bine...


Pigmentul cameleonic Glazel, nuanța C6, e superb, genial, minunat! L-am purtat inclusiv la machiajul dintre ani și am fost întrebată de câteva ori ce port, are un efect genial, pe care nu-l pot explica în cuvinte. Dacă vă doriți niște pigmenți faini de tot pe care să nu cheltuiți o avere, îi recomand cu căldură, merită din plin! Eu n-o să ratez nicio ocazie să-l folosesc și profit să mă joc cu el chiar și pentru machiaje de zi, folosit pe post de eyeliner. Probabil o să mai iau și alte nuanțe pe viitor, când o să mai plasez o comandă pe Makeup Shop. 

Despre trio Wet n Wild v-am spus recent, atunci când vă arătam aici că am pe lista de cumpărături pentru Roma o paletă mai mare de la ei, fiindcă tare mult îmi plac fardurile astea - sunt fine, au o pigmentație bună, se lucrează ușor cu ele și, bonus, sunt super ieftine! Nu ratați să le încercați, când aveți ocazia!

Primerul de pleoape Sephora îmi place, deși nu e nici el primerul perfect pe care mi-l doresc, mie tot mi se strânge puțin fardul în pliu după mai multe ore de purtare (mai puțin de 12h, cât zic ei), indiferent de fardurile folosite, dar ca textură mi se pare similar cu faimosul Too Faced Shadow Insurace, pe care știu că multe îl iubiți, dar la mine tot n-a funcționat suficient de bine. Oricum, ăsta măcar e mai accesibil, costă în jur de 50 lei și îl includ la favorite în special pentru că-mi place foarte mult să-l folosesc sub ochi, pentru o aderență și rezistență mai bună a concealerului.

Pensula Melkior de eyeliner e cea mai bună pensulă de tipul ăsta pe care o dețin în prezent, de când o am aplic doar cu ea eyeliner gel/cremă sau fard folosit pe post de eyeliner și am o foarte bună precizie cu ea, iar mie mi se pare utilă și pentru cele mai neîndemânatice persoane. Dacă vă căutați o astfel de pensulă... dați fuga și luați-o, e vreo 30 lei și merită din plin, e o opțiune mult mai ieftină decât cea de la MAC, dar aproape la fel de bună.


Nu puteau să lipsească de la favoritele lunii produsele pentru buze, am și de data asta câteva care m-au cucerit...

Melkior Lipliner pencil, nuanța Red, nu m-a dat prea tare pe spate la prima probă, nu părea prea cremos, dar cred că doar trebuia să scape de stratul de suprafață, pentru că acum e foarte pigmentat, fin, cremos, rezistent și de nuanță nu mai zic, e superbă și merge de minune cu majoritatea rujurilor mele roșii. Cumva textura mi se pare similară cu cea a rujurilor lor clasice, pe care le ador, așa că și creionul ăsta de buze îmi place la nebunie!

Miss sporty Lipliner pencil, nuanța 012 Wine, nu știu de ce s-a așezat mai ciudat la swatch pe mână, că pe buze se aplică plăcut și arată foarte bine, mi se pare că seamănă cu formula veche a celor de la Essence (v-am scris aici mai multe), doar că sunt o idee mai puțin cremoase. Oricum, pentru un produs atât de ieftin (parcă vreo 6-7 lei), e foarte fain, iar mie-mi place foarte mult nuanța, de care chiar aveam nevoie. 

Tot de la Miss Sporty, m-a cucerit rău de tot Lasting Shiny lip colour, un ruj tip creion fa-bu-los! O nuanță n-am găsit trecută pe el, dar îl recunoașteți după ambalaj, care e într-o nuanță similară cu produsul, iar în gamă sunt oricum doar vreo 5 nuanțe, dintre care rozul ăsta mi s-a părut cel mai superb - și credeți-mă, pe buze arată și mai bine. Pe lângă nuanța frumoasă, textura plăcută și efectul glossy, am rămas foarte impresionată de rezistență - se șterge treptat, se ia în straturi foarte subțiri și definitiv nu dispare de pe buze nici după o zi întreagă, decât cu insistențe la demachiere, preferabil cu un bifazic! Chiar nu mă așteptam la o asemenea rezistență, eu l-am luat de curiozitate și pentru nuanța frumoasă, dar merită din plin, mai ales că e doar vreo 13-14 lei în DM.


Șamponul Biosilk Silk Therapy e minunat pentru părul meu foarte lung, cu fir subțire și volum deloc, reușește prin el știe ce minune să-mi ofere multicel volum, părul îmi arată mult mai bine și se așează mai frumos datorită lui, daaar vouă nu vi-l recomand dacă aveți podoabă capilară bogată și cu fir gros, că o să vi-l facă să arate frizzy și cam „facilitează” și încurcarea mai rapidă a părului. Dacă aveți însă păr ca al meu, e foarte posibil să-l iubiți și voi pentru volumul care-l oferă, așa că dacă sunteți dispuse să dați aproape 100 lei pe un șampon... eu vi-l recomand, în Sensiblu îl găsiți! Ah, are și un miros floral care mie-mi place mult.

Despre scrubul Ziaja cu portocală v-am vorbit deja aici, îmi place la nebunie în continuare și recunosc că mi-am cam abandonat toți ceilalți exfolianți pentru corp din cauza lui, o să încerc să mai iau o pauză de la el doar ca să nu mă plictisesc, deși nu știu dacă asta ar fi posibil.

Crema de mâini Palmer's Shea formula a avut grijă cu succes de mâinile mele uscate din perioada asta și, în plus, are și o aromă delicioasă, dulceagă, gurmandă. Îmi place foarte mult consistența groasă, foarte densă, dar deloc grasă sau uleioasă, care se absoarbe rapid și lasă pielea catifelată.

Pe demachiantul bifazic Garnier nu știu de ce vi-l prezint la favorite abia acum, e foarte bun, e eficient și blând, are și unul dintre cele mai practice ambalaje și parcă lasă și cea mai puțină peliculă uleioasă. O să fac un top cu bifazicele mele favorite, unde o să vă detaliez mai mult despre el, că sigur se va afla în acel top, sunt tentată să spun că e chiar favoritul meu absolut, dar vreau să mai fac niște experimente înainte.

Și am încheiat cu favoritele din ianuarie, sunt curioasă ce-mi rezervă acum februarie!

Voi ce produse ați descoperit în ianuarie? Ați încercat ceva din lista mea de azi? V-am tentat cu ceva nou pentru voi?

12 comentarii

  1. M-ai tentant cu demachiantul bifazic Garnier, daca spui ca e cel mai bun am sa il incerc.
    In ianuarie am descoperit gama Serum Vegetal Sensitive de la Yves Rocher, e minunata, mi se potriveste tare bine. Am ramas surprinsa de cremele de fata cea si de demachiantul cremos din gama asta, sunt lejere, intra repede in ten, nu contin parfum, nota 10. :) Pe final de luna am descoperit si parfumul Rose Oud, mi-l doresc tare mult, e chiar deosebit de alte parfumuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru mine e clar unul dintre cele mai bune și cu siguranță merită încercat! Sper să-ți placă la fel de mult ca și mie!
      Mi-au plăcut și mie câteva produse din gama Serum Vegetal, în mod special un demachiant și o cremă de ochi.
      Încă nu l-am mirosit pe Rose Oud, dar abia aștept să văd cum e! :D

      Ștergere
  2. Cred ca imi iau ai eu pensula de eyeliner de la Melkior, pare numai buna pentru eyeliner_ul crema. Mie samponul Biosilk mi.a facut cojite...oricum depinde si de tip-ul de piele sau par. Te pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar este foarte bună, te aștept cu impresii după ce o încerci, deși eu sunt aproape sigură că o să-ți placă! :D
      Îmi pare rău că nu ți-a priit șamponul, pentru scalpul meu a fost ok, nu mi-a făcut probleme. Așa e, suntem diferite, iar unele produse pot reacționa diferit. Tu oricum n-ai nevoie de volumul pe care-l dă șamponul ăsta. :))
      Te pup!

      Ștergere
  3. si eu am avut un trio w'n'w si mi-a placut :).

    despre scrubul ziaja nu mai zic nimic, imi pare rau ca l-am terminat :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur!
      Te cred, eu deja mă gândesc să-mi iau rezervă. :))

      Ștergere
  4. Am si eu nuanta C6 de la Gazel Visage. Este superba! La fel si C8...in love!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți plac pigmenții ăștia!
      Te pup!

      Ștergere
  5. Da, vreau sa aflu mai multe despre acest bifazic de la Garnier. Am in acest moment unul de la Farmec si unul de la Ziaja, dar cel de la Nivea mi se pare cel mai bun dintre toate acestea incercate pana acum.
    M-ai facut curioasa cu privire la creionul de la Astor...nu vreau sa mai cumpar produse care nu-mi trebuiesc, doar din moft! :)) Nu mai fi o ispita pentru mine! :))
    Am reussit sa pun manuta pe exfoliantul de la Ziaja cu portocale - cred ca este singurul produs care imi place mult de tot, din toate cele incercate de mine pana acum! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O să revin și cu postarea în care vă scriu mai multe despre cel de la Garnier și celelalte două favorite! :D Pe Farmec l-am avut de mult, nu-i rău, dar nici cel mai bun și e mai uleios, comparativ cu altele.
      Am văzut că între timp ai și încercat toate nuanțele! Lasă că în viață nu e voarba doar de nevoi. :p
      Hehe, mă bucur că-ți place exfoliantul, nu avea cum să nu, e prea fain! :)) Dacă n-ai încercat și unturile Ziaja, merită și ele o șansă, au o textură foarte faină.
      Pupici

      Ștergere
  6. Wow, ce nuanta dementiala are pigmentul de la Glazel Visage!
    Si mie mi-a placut samponul de la Biosilk, iar aroma era una foarte placuta. :)
    De mult ma atrage bifazicul de la Garnier (in special pentru culoarea lui, care-mi fura ochii) si sper sa-i dau o sansa candva, daca il prind la o oferta super tentanta. Acum, abia am inceput o noua sticluta de la Nivea si prevad ca iar ma tine mult si bine. ;))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... chiar e superb, iar pe pleoapă se vede și mai frumos!
      Mă bucur că și ție ți-a plăcut!
      Merită să-l încerci și pe cel de la Garnier, e foarte bun! E bine că te țin așa mult, eu parcă le beau. :))

      Ștergere