Urban Decay - Prime impresii, wishlist

Probabil deja ați aflat că în sfârșit produsele Urban Decay se găsesc și la noi, deocamdată doar în câteva magazine Sephora din București, dar va urmă să fie în toate, important e că primul pas a fost făcut! Nici nu vă puteți imagina cât de bucuroasă am fost când am aflat vestea, e un brand care mă atrage și intrigă de mult timp și deși ar fi existat opțiunea să comand de pe site-uri din afară, nu e același lucru, îmi place să testez puțin produsele înainte să cumpăr ceva, mai ales când vorbim de niște produse nu foarte ieftine.

Pentru că eram nerăbdătoare să văd și să testez produsele, zilele trecute am fost în magazin, m-am jucat la stand cu multe dintre produse și rezultatul se vede clar pe mâna mea:


N-am cumpărat deocamdată nimic, dar am putut să-mi fac niște mici impresii pe care m-am gândit să le împărtășesc cu voi, pe scurt, iar apoi vă spun și ce am mai important pe wishlist.

Paletele Naked și în general fardurile, mă interesau cel mai mult și n-am rămas dezamăgită, ba din contră - au o textură foarte fină, catifelată și o pigmentație foarte puternică. M-au încântat în special nuanțele ceva mai închise, dar toate fardurile sunt de o calitate foarte bună, inclusiv cele mate! Cred că se vede cât de cât și din swatch cât sunt de intense fardurile, chiar dacă poza e de calitate slabă (și doar am trecut ușor cu degetul peste ele, iar la fel de ușor am pus apoi pe mână).

Deși nu mă interesau deloc rujurile lor, le-am studiat totuși puțin. Cele din colecțiile permanente nu m-au încântat în mod deosebit, dar în schimb cele din colecția Gwen Stefani mi-au plăcut cam mult, sunt foarte pigmentate și au o textură plăcută, iar rezistența... nu știu cum stau pe buze, dar de pe mână a fost o provocare să le șterg, abia-abia s-au lăsat duse. Mare păcat totuși că au doar culori clasice, n-am văzut nimic ce n-aș avea deja și, în plus, e o ediție limitată iar nuanțele erau deja pe jumate epuizate.

Creioanele de ochi și cele pentru buze mi s-au părut și ele bune, pigmentate, fine, destul de rezistente, dar nu știu dacă aș plăti neapărat 100 lei pe unul, deși e drept că au unele nuanțe mai speciale. O să le mai studiez și cu altă ocazie. M-am uitat puțin și la rimeluri, evident că despre ele n-am avut cum să-mi fac o părere prea clară, dar am descoperit niște periuțe foarte pe placul meu, o să mai caut păreri despre ele, deși deja știu că Big Fatty ar oferi un volum dramatic, din spusele câtorva fete.

Mult mi-au mai plăcut și blush-urile, au o textură mătăsoasă, plăcută și se așează foarte frumos pe piele. Din celelalte produse pentru ten am mai încercat doar concealerul Naked Skin, pe care mi-l doream mult și înainte, pentru că e foaaarte apreciat, iar acum chiar știu sigur că am nevoie de el!

Am încercat și niște tuș cu sclipici, că arătau bine rău din tub, dar la probă nu mi s-a părut absolut nimic deosebit, la alea chiar mă depășește de ce ar da cineva 94 lei pentru așa ceva.


Cam asta e ce am încercat eu, în general am rămas numai cu păreri bune și foarte bune despre produse și acum vă zic pe scurt și ce am eu pe wishlist...

Paleta Naked 3 rămâne clar pe listă, mi-am întărit convingerea că cel mai mult îmi place selecția de nuanțe de la varianta asta, deși vă zic drept că dacă ar fi să las orice raționament deoparte... le-aș vrea pe toate 3! Și poate o să le iau, dar pe rând și încep de la ultima. Calitativ n-am sesizat diferențe între ele, toate m-au încântat în aceeași măsură din punctul ăsta de vedere (preț 229 lei). 


Naked Skin concealer am zis de mai sus că știu sigur că-l vreau, iar la 99 lei nu mi se pare tocmai scump, mai ales dacă e atât de fabulos pe cât spune toată lumea, iar dacă mă uit că un creion de ochi costă aproape tot atât... deja pare prea ieftin. Nu ratați să-i faceți o probă, când aveți ocazia. 


Fondul de ten Naked Skin îl aveam și pe el în vizor de ceva vreme și deși n-am apucat să-mi fac vreo părere despre el, aș vrea totuși să-l iau cândva, că oricum până nu testez pe ten n-am de unde să știu dacă mi se potrivește sau nu, după consistență îmi fac doar o mică idee. Părerile celor care l-au încercat sunt oricum aproape numai de bine și foarte bine, iar în felul ăsta aș face și pereche cu concealerul. Costă 160 lei.


Eyeshadow primer potion (136 lei) e ultima mea speranță, dacă nici el nu-mi face machiajul să stea intact o zi întreagă inclusiv pe căldură, atunci chiar rămân fără opțiuni. Cred că varianta original o s-o încerc la primer, dar știu că se dau mostre la achiziția paletei de farduri, așa că probabil mai întâi încerc așa, să-mi fac o idee, să văd dacă are rost să-l iau sau nu. 


Închei aici, n-am deocamdată un wishlist atât de lung, dar cu timpul poate o să se mai extindă. Vă invit să vedeți și marea majoritatea a prețurilor aici, dacă nu le știți deja. Iar dacă sunteți din/prin București, dați fuga să le studiați produsele!

Ați testat produsele Urban Decay? Ce aveți pe wishlist? V-am stârnit și mai rău curiozitatea cu ceva?

13 comentarii

  1. Si eu am avut probleme cu fardul de pleaoape care se aduna in pliuri, indiferent ce primer pentru ochi as fi folosit. Apoi am descoperit ghici ce? Baza pentru fardul de pleoape de la Avon. Am fost foarte reticenta la inceput, da mi-am zis ca nu am nimic de pierdut, si bine am facut. Este singura care chiar functioneaza pentru mine si e doar 13 lei, la promotie. Daca te hotarasti sa o incerci, te sfatuiesc sa nu pui o cantitate mare de produs, ci doar atat cat sa-ti acopere pleaoapa, pentru ca risti sa ti se usuce si sa se vada ca si cum ai folosi glet, am patit-o:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O știu pe cea de la Avon, am încercat-o pe vremea când încă mă înțelegeam bine cu Elf, dar nu... pentru mine n-a funcționat, oricât de puțin sau mult aș pune și-n orice combinație o foloseam.
      Am mai încercat destule în ultimul an: Melkior, Too Faced, Sephora, Nyx, Catrice, dintre care cel mai bine mă împac cu Nyx proof it!

      Ștergere
  2. In acest moment ma bucur ca locuiesc atat de departe de Bucuresti.
    acest UD ar insemna faliment 100% in ceea ce ma priveste. ;))
    Spor la bifat, draga mea! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, e avantaj și totuși dezavantaj că aici se lansează prima oară aproape toate. :))
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  3. Le-am studiat si eu in AFI weekend-ul trecut si mi-a placut foarte mult un fard de obraz. Ma mai gandesc totusi in ce investesc prima oara, insa ma bucur mult ca au ajuns in sfarsit la noi! :) Sper sa bifezi anul acesta toate dorintele tale UD :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, tot în Afi am fost și eu. La fel mi-a rămas și mie gândul, la o nuanță de blush, dar am altele pe wishlist înaintea lui! :D
      Mulțumesc, așa sper și eu și la fel îți doresc și ție!

      Ștergere
  4. Răspunsuri
    1. E extrem de tentant, mor de curiozitate să-l încerc! :D

      Ștergere
  5. Paletele Naked sunt preferatele mele (si cele standard si cele basics) si ma bucur enorm de mult ca nu va mai trebui la fiecare calatorie sa caut un magazin Sephora pentru a le cumpara :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu as incerca toate produsele de la UD! :))

    RăspundețiȘtergere