Week in photos #72

În sfârșit simt că am revenit și eu la un program și ritm mai omenesc, săptămână asta a fost chiar faină pentru mine, destul de plină dar de lucruri bune și mai multe activități plăcute. Deja simt că primăvara e foarte aproape, iar vremea mai frumoasă parcă îmi dă mai multă poftă de viață. Și nu știu dacă tot de la vreme mi se trage, dar mi-a revenit și pofta mare de shopping...


Marția am intrat într-un DM pentru niște dischete demachiante, dar am mai ieșit de acolo și cu alte produse. Am revenit la deodorantul Nivea Stress protect pe care știu că mă pot baza, am mai luat și deodorantul ăsta de la Balea despre care citisem la Camelia și care chiar e eficient (mult mai bun decât altele încercate de la ei) și am mai luat și un ser pentru volum de la Balea, despre care o să vă scriu dacă-mi pare interesant.


Tot în aceeași zi am dat și o fugă prin Afi, special pentru a merge în Sephora să studiez produsele Urban Decay. Despre impresiile pe care mi le-au lăsat produsele, dar și wishlist-ul meu actual, v-am spus deja aici.


Miercuri am fost să-mi ridic o comandă de la Avon, în care am avut doar niște produse luate din impuls... noul rimel, dar și niște produse Hello Kitty! Am dat puțin în mintea copiilor, dar nu regret, mă înveselesc numai când le văd ambalajele simpatice și mai și miros super drăguț.


Vineri noapte am văzut The Martian și nu doar că mi-a plăcut, dar îl consider unul dintre cele mai bune filme apărute în ultimul an, din cele văzute de mine! N-am citit și cartea ca să zic că e mai bun sau nu ca ea, dar filmului merită sigur să-i acordați o șansă! Pe mine m-a prins povestea, m-a făcut curioasă de continuare, am și râs, am și stat în suspans, iar la final m-a lăsat pusă pe gânduri. Chiar dacă înțeleg diferențele de gusturi, chiar dacă era loc de mai bine la mici detalii, am totuși senzația că mulți din cei care critică filmul n-au prins ideea din spatele poveștii în sine...


Ziua de sâmbătă a fost destul de plină, am fost plecată cam toată ziua, iar în program a fost și o vizită la târgul de la The Ark, unde am mers împreună cu Ira special pentru produsele Melkior. Din păcate ce îmi doream să iau pentru niște cadouri nu le aveau acolo, dar nu-i problemă... am aflat că va urma o ofertă faină online, numai bună pentru ce vreau eu să iau!


N-am plecat totuși cu mâna goală de acolo, am ceva noutăți Melkior de încercat în următoarea perioadă, dintre care am făcut o probă azi la fondul de ten Defining, pe care mi-l doream de ceva vreme, iar prima impresie e bună... îmi place foarte mult cum arată pe tenul meu!


După ce am plecat de la târg ne-am oprit la un local fain de tot, pe care nu-l știam (deși am trecut de multe ori pe lângă el) și de unde nu ne mai lăsam duse, ne-am luat ca de fiecare dată la povești ca între fete, dar și atmosfera de acolo era plăcută. A fost prima oară când am băut cafea arăbească și cred că pot afirma că e cea mai tare cafea băută vreodată, m-a trezit instant la viață. :))


Pe seară am ieșit din nou, de fapt pe acasă am trecut doar fix pentru 2 minute, iar cea mai tare chestie din restaurantul la care am fost mi s-a părut peretele cu rețetele printate și cu tacâmurile uriașe. Dacă la prânz am fost rațională și mi-am luat ceva mai sănătos, niște bruschette, seara am uitat iar de orice intenție de mâncat sănătos și am comandat iar o pizza, o Diavola bună... dar n-am mai pozat-o, ca să nu dați cu roșii! Nu știu totuși ce cuțite aveau oamenii ăștia, că am rămas cu bătătură în deget de la tăiat pizza... dacă vă puteți imagina că așa ceva e posibil. :))


Ziua de azi am petrecut-o în familie, am avut un sărbătorit care a schimbat prefixul și a avut un tort... fix pe gustul meu! Și făcut în casă... ce aș vrea să-mi iasă și mie un tort așa aspectuos. :))

Cam atât am surprins în imagini din prima săptămână a lunii februarie! Sper ca și săptămâna viitoare să fie una bună... și la fel vă doresc și vouă!

Săptămâna voastră cum a fost? Ați profitat de vremea frumoasă din weekend?

19 comentarii

  1. Foarte dragute pozele! Ce oferta online la Melkior va urma ? :D pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Vă anunț mâine, când e lansată oferta. :D Ca un indiciu foarte evident, va fi ofertă la produsele mele favorite de la ei... :))
      Pupici

      Ștergere
  2. Si mie imi place mult stress protect de la Novea

    RăspundețiȘtergere
  3. Ai povestit asa de frumos incat am acum impresia ca am stat amandoua la povesti si mi-ai spus toate acestea... :)
    Cu oferta Melkior zau ca m-as incurca dar buzunarul cere cumintenie!!! :P
    Pupicei, Miha Ella!
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mă bucur mult dacă am reușit asta!
      Ar cere și la mine, dar cine-l ascultă? :))
      Pupicei, Ilduca!

      Ștergere
  4. Frumoasa saptamana, eu abea am revenit in Bucuresti din vacanta, nu am putut ajunge la The Ark, dar mai sunt ocazii. Mi-e dor de voi....dar ne vedem luni la swap. Pupicei multi, abea astept sa va vad <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar a fost! :D Bine ai revenit și da, chiar o să mai fie multe ocazii, cam în fiecare lună o să tot avem târguri similare. :))
      Abia aștept și eu să ne vedem, să aduce multe oje! :))
      Te pup!

      Ștergere
  5. Hmm...m-ai facut curioasa cu deodorantul de la Nivea si as vrea si eu sa-l incerc, acum am tot unul de la ei si-mi place mult :) De produsele Balea nu mai spun nimic ca nu prea am cum sa fac rost de ele :( M-am uitat la trailer-ul filmului si mi se pare interesant, sigur ma voi uita si eu <3 Abia astept sa incerc si eu cateva produse de la Melkior, momentan strang bani, pentru haine in special si pe langa asta m-am saturat de ochelarii de vedere si vreau sa experimentez si cu lentilele :)) Ce bine arata tortul <3 Ieri si tatal meu a facut 40 de ani, haha :)) O saptamana cat mai buna iti doresc! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu mă înțeleg foarte bine cu el, de fapt în general cu deodorantele Nivea.
      Te aștept să-mi spui cum ți s-a părut filmul!
      Au unele produse foarte bune la Melkior și oferte prea bune dese ori.
      La mulți ani tatălui tău și o săptămână cât mai bun și ție! :*

      Ștergere
  6. Si mie imi plac deodorantele antiperspirante Balea. Am facut si eu ceva shooping din DM, mi-am luat o crema antirid de la Farmec cu ulei de argan si un gel spuma de ras cu aloe vera si ulei de avocado de la Balea, am dat si o noua comanda la Yves Rocher, m-am plimbat dar am si muncit mult. Am fost la McDonald, la cofetarie, si cred ca nici saptamana asta nu o sa mananc mai sanatos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur! Să folosești cu plăcere tot ce ți-ai luat. :)

      Ștergere
  7. eu sunt afectata de astenie, de abia ma dau jos din pat de cateva zile incoace... sper sa-mi treaca cat mai repede, ma enerveaza.

    ia uite-o si pe hello kitty :)).

    la multi ani lui Dorel :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Țin pumnii să-ți treacă. :( Știu cum e și chiar e enervant.
      Haha. :))
      Mulțumesc, mă gândeam eu că să amuze pe cineva numele. :))

      Ștergere
  8. Hihi, iar salivez uitandu-ma la pozele tale! La multi ani sarbatoritului iar tie iti urez sa te bucuri de noutati! Abia astept impresii despre fondul de ten, chiar mi-a atras atentia azi cand l-am vazut in newsletter. Sper sa reusesc sa vad si eu filmul cat de curand!
    Te pup, saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încerc eu să nu mai pozez toate deliciile mâncate, dar nu pot să mă abțin chiar la toate. :)) Mulțumesc!
      Ca textură și aspect pe ten îmi plac mult, trebuie să mai analizez doar rezistența, care deocamdată pare bunicică pentru un fond de ten atât de natural.
      Săptămână frumoasă! Te pup!

      Ștergere
  9. Mi-am dorit si eu sa ajung la The Ark...dar din pacate nu am putut si ma oftic! :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vei mai avea ocazii, în martie și aprilie am înțeles că o să mai fie iar ceva similar sau cel puțin unde vor veni cei de la Melkior. :D

      Ștergere