Week in photos #75

Vă vine să credeți că primăvara ne bate la ușă? Mie nu, deși timpul trece la fel de repede cum ne-a obișnuit, dar totuși mă bucur, vremea mai bună și mai caldă îmi dă mai multă poftă de viață. Să revin totuși la săptămâna asta, care a fost destul de plină și să trecem la poze...


Pe început de săptămână mi-a sosit comanda Yves Rocher și am rămas uimită, eu îmi făceam griji că n-o să ajungă nici până vinerea asta (și aveam nevoie de parfum până azi, că era pentru mama, parte din cadoul pentru ea) - am plasat comanda sâmbăta trecută și eram obișnuită că la ei durează și mai bine de o săptămână până ajunge, dar s-au mișcat chiar repede acum. Pentru mine am luat câteva lucruri mărunte în comandă, despre cele două noutăți v-am spus deja aici, iar din restu n-am apucat încă să folosesc (unele oricum le știu deja, le-am mai avut).


Marți seară am fost la invitația Cameliei la Atelierul de gătit Tupperware, unde m-am simțit foarte bine, a fost dovada că uneori gătitul se poate îmbina cu distracția, în special când e muncă colectivă, dar și când ai ustensile bune (m-am îndrăgostit de vreo 2-3 chestii Tupperware, care chiar mi se par super utile, deși sunt o investiție mai măricică, dar mă bate un gând... mă mai gândesc).


Am pregătit lava cake și o prăjitură cu morcovi, iar eu fiind mare iubitoare de ciocolată e evident că preferata a fost lava cake, însă a fost și chestia aia cu morcov interesantă, chiar dacă înainte de coacere arăta dubios rău - sigur a ieșit bună pentru că am ajutat eu la pregătirea morcovilor! :))


Răsfoitul cataloagelor Avon rămâne o mare plăcere de dragul amintirilor și fac cum fac că mereu mai iau câte ceva mărunt, chiar dacă nu prea multe, că nu mai sunt mare consumatoare a produselor lor de mulți ani. Acum am fost atrasă de gama Planet Spa Treasures of the desert, mi-a plăcut cum miroasea în catalog și am ales o cremă de mâini, care mi-a plăcut la prima probă, seamănă ca textură cu unele de la L'Occitane. Am mai luat și mostre de la toate nuanțele noului ruj mat, am vrut să iau doar câteva să văd pentru mine, dar până la urmă m-am decis că poate o să scriu și pe blog și să le am pe toate.


Tentată mai mult de inserturile lor, mi-am luat două din noile reviste pentru luna martie - Glamour și Elle. Pe prima am luat-o mai mult pentru șamponul uscat mini, nu mai aveam niciunul așa mic și aveam nevoie pentru vacanță, iar pe cea din urmă tot pentru miniaturi/mostre a fost luat-o, care sunt numai bune de strecurat în bagaj (de parcă n-aș avea două cutii pline, trecem peste). Le-am și răsfoit puțin, iar în Elle am găsit ceva conținut interesant.


Deși ieri vremea a fost foarte urâtă prin București (frig, ploaie, vânt puternic.. bleah), eu și Ira ne-am ținut de planul de a merge la târgul de primăvară Dichisar, pentru a lua mărțișoare în primul rând, ba chiar am mai mers apoi și la alte două târguri similare, care erau pe aproape. Cel mai încântată de ce am găsit a fost cel mai pustiu dintre toate (ce înseamnă lipsa de promovare), de unde nu mă mai dezlipeam de masa cu bijuterii cu pizza, gogoși, macarons, înghețată etc - bijuterii fix pe gustul meu, cu alte cuvinte. :))


De acolo am plecat doar cu un lanț cu macaron pentru mine care mi s-a părut prea simpatic, regret că n-am luat și cercei pereche, dar pentru că acolo se ține târgul în fiecare weekend (undeva în Centrul Vechi, nici n-am fost atentă unde era exact), probabil că o să mai revin și poate mai găsesc nebuniile astea.


Azi a fost ziua mamei, așa că am petrecut ziua în familie, eu am mâncat câte o prăjitură din fiecare (am zis că una-mi ajunge, dar am poftit și la cealaltă) și în rest... leneveală și puțin shopping pe ebay (să închei săptămâna bine, nu?).

Cam asta a fost tot ce am surprins mai interesant în imagini din săptămâna asta, pentru următoarea am destul de multe planuri și sper să mă țin de toate (implică și niște shopping - nici nu mai încerc treaba cu cumpătarea). Sper să înceapă primăvara asta bine și cu energie, ceea ce vă doresc și vouă (nu știu voi, eu n-am probleme cu „astenia de primăvară”, nu știu ce-i aia). 

Săptămâna voastră cum a fost? Ceva shopping interesant? Ceva plimbăreală?

20 de comentarii

  1. Ce tari sunt lanturile macarons :P :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie mi s-a părut prea drăguță ideea, trebuia să-mi iau unul! :D

      Ștergere
  2. Ce frumoase sunt martisoarele :)),imi place ce cu ou ochi :))), te pup, apetisante praji. O saptamana frumoasa iti doresc <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar arăta foarte apetisant oul ăla ochi. :))
      Săptămână frumoasă și ție!

      Ștergere
  3. Ai avut o saptamana foarte frumoasa, incarcata cu o multime de bunatati.
    Trebuie sa recunosc ca gandul mi-a ramas la lava cake. Yumm! ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e, per total chiar a fost foarte frumoasă! :D
      Te cred, e și una dintre prăjiturile mele favorite.
      Pupici

      Ștergere
  4. La multi ani mamei tale!

    m-am trezit cam tarziu sa ma uit dupa revista Elle, poate o ma gasesc :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Nu cred că e prea târziu, n-a apărut de mult. Trebuie să mai dai de ea!

      Ștergere
  5. eu am cumparat doar Unica, dar mai mult pentru carte. totusi, Glamour pare super ok

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bătea un gând să iau și Unica, tot pentru carte, dar mă mai gândesc.
      Dacă găsești varianta Glamour cu șamponul uscat (din păcate nu toate-l au, din câte am înțeles)... chiar merită!

      Ștergere
  6. La multi ani mamei! :)
    Chihar dragutele bijuteriile acelea!!! Si eu am vrut sa merg la Dichisar,dar uite ca iar n-am putut! Asta e...
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Sunt originale și super simpatice, trebuie să mai trec pe la târgul ăla, să mai iau câteva. :)) Nu am fost chiar atât de impresionată de Dichisar, deși parcă am luat ceva și de acolo.
      Te pup!

      Ștergere
  7. La multi ani frumosi si sanatosi!
    Simpatice bijuteriile de la Dichisar. Imi place lantisorul cu pandantiv macaron lila si bleu si cercelusii cu surub. ♥
    Lava cake arata foarte bine, desi nu ma dau in vant dupa prajiturile cu multa ciocolata.
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult!
      Nu sunt de la Dichisar, sunt de la un târg din Centrul Vechi, care are loc în fiecare weekend, din câte știe Ira (eu nu știam de el). Între cel lila și roz eram și eu nehotărâtă, dar l-am ales pe cel din urmă. :D
      Pupicei!

      Ștergere
  8. La multi ani mamei tale! Sa fie sanatoasa in primul rand!
    Lantisorul cu macaron e tare simpatic, n-am mai vazut nimic asemanator. Iar rujurile mate Avon, ah! Imi doresc neaparat o nuanta, doua. Te pup, o saptamana senina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc mult!
      Nici eu, e prima oară când văd astfel de bijuterii și aș mai vrea mai multe. Încă n-am apucat să încerc mostrele de la ruj, dar mâine cred că fac prima probă, iar dacă mă încântă sigur o să iau și eu măcar o nuanță full size. :D
      Săptămână frumoasă și ție! Te pup!

      Ștergere
  9. Eu am fost si mi-am pus o bijuterie pe dinti, am facut ceva shopping pe sammydress, chiar daca ma enerveaza rau faza cu transportul care uneori e mai scump decat produsul in sine, am mancat o pizza absolut delicioasa si m-am apucat de citit Marte si Venus se ciocnesc, carte pe care am achizitionat-o impreuna cu revista Unica. Imi plac mult bijuteriile de la targul Dichisar, as fi luat si eu o pereche de cercei.
    Sa ai o primavara minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai avut și tu o săptămână bună, presărată cu lucruri frumoase.
      La fel și tu, mulțumesc!

      Ștergere
  10. La multi ani intarziat mamei tale! De abia astept sa vad ce ti-ai luat de pe ebay, este unul din site-urile unde as putea pierde ore intrebi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Aștept și eu pachetele cu nerăbdare, am luat multe „mărunțișuri”, unele oarecum necesare, altele deloc. :))

      Ștergere