Week in photos #89

Am avut o săptămână plină, foarte plină.... de plimbări și momente faine, dar și de treburi și prea mult stres, însă trăgând acum linie, parcă partea plină a paharului compensează și mă determină să spun că am avut o săptămână frumoasă! Adevărul e că timpul e cel mai mare dușman al meu în perioada asta, dar nici nu pot sta închisă între patru pereți zile întregi doar pentru că am prea mult de lucru, știu că oricum n-aș fi deloc productivă - toți avem nevoie să ne deconectăm, să ieșim, să petrecem timp cu oameni dragi, să petrecem timp în natură... să facem lucruri pentru noi, orice din afara seriei „pentru că trebuie”!


Mi-am început ziua de luni într-un mod atipitc - la o terasă, cu o limonadă rece și prieteni pe care nu-i mai văzusem de mult! Ar fi minunat dacă mi-aș putea începe fiecare săptămâna așa... poate ar trebui să fac un mic efort în sensul ăsta!?


Puțin mai târziu am savurat o pizza cu ton și multă ceapă - foaaarte bună, mult mai bună decât mă așteptam!
Îmi tot spun mereu că data viitoare când ies undeva o să-mi iau altceva în afară de pizza, dar fac ce fac și tot asta aleg, sunt un caz pierdut, iar mai nou aleg doar din variante cu pește, dar asta și pentru că alt tip de carne nu prea mai mănânc.


Am avut săptămâna asta mult chef de umblat cu aparatul foto de gât și de fotografiat orice întâlneam frumos în cale - sunt lucruri frumoase peste tot în jurul nostru, trebuie doar să acordăm puțină atenție!


Lebedele au fost vedele unei ședințe foto, mi se par foarte frumoase și grațioase, dar pe cele albe n-am avut nicio șansă să le prind cu privirea spre cameră, părea că toate erau la ora de coafat.


Am mai pomenit pe blog că iubesc tradanfirii roșii, că sunt florile mele preferate? După o scurtă ploaie de vară, am profitat de ocazie să merg să fotografiez florile din parc, atât de frumoase! M-am întristat totuși când am văzut că isteții care au tuns pe acolo iarba au distrus și din flori, destul de multe...


Noutățile cosmetice ale săptămânii au sosit de la Bioderma, unul dintre brandurile mele favorite de skincare - gama Hydrabio a fost extinsă, iar două dintre produse au fost reformulate. Eu le-am primit pe cele din urmă, iar când am văzut crema gel mi-am pus imediat întrebarea dacă se va compara măcar puțin cu crema mea preferată de noapte (Clear Skin Hydrator de la PC), care tot textură de gel are. Rămâne de văzut...


Pe sfârșit de săptămână centrul capitalei a fost mai colorat și animat ca niciodată - a avut loc B-FIT in the street, festivalul internațional de teatru de stradă pe care nu puteam să-l ratez, îmi plac foarte mult spectacolele de stradă și ăsta e unul dintre favoritele mele, din cele la care am participat până acum (deloc puține). Am văzut cam toate reprezentațiile - găini haioase, canguri glumeți, balerine grațioase, trupe de dans și de muzică, oameni costumați în statui cu personalități importante și multe altele!


Favoriții mei au fost cei de la trupa Imperial Kikiristan (Franța), chiar aș plăti pentru un show de-al lor! Aveau o energie incredibilă, cântau foarte bine (au cântat chiar și imnul României, variantă jazz) și erau foarte glumeți, le-am urmărit cu interes spectacolul.


Doar lângă Coco Chanel m-am și pozat (dar țin doar pentru mine), nu aveam cum să ratez ocazia... :)) Am fost oricum impresionată și de statui (Slovacia), păreau reale.


După ce am fost vineri mai pe lumină pentru a-i vedea pe majoritatea, am revenit sâmbătă seară special pentru spectacolul Globe al celor din Olanda și deși începutul nu era prea convingător pentru mine, într-un final mi-a plăcut - ca efect, atmosferă, mesaj transmis.


Am rămas apoi și la parada cu toate personajele (aproape, fix pe ai noștri nu i-am văzut), care a fost de asemenea foarte faină! Am rămas plăcut surprinsă de festivalul ăsta, mi-a întrecut așteptările, așa că dacă anul ăsta n-ați fost... nu-l ratați anul viitor!


Pentru azi aveam mai multe planuri, dar nu m-am simțit prea bine așa că după puțin shopping de dimineață, restul zilei m-am odihnit, relaxat și am mâncat multe prăjituri cu vișine făcute de mama - delicioase, pufoase, pline de vișine! Chiar nu vă mai arătasem de mult prăjituri prin postările astea... era cazul, nu?

De la săptămâna viitoare nici nu știu la ce să mă aștept, sunt foarte presată de timp și asta mă stresează rău, dar sper să pot face față cumva. Am și niște articole pentru blog parțial pregătite de zilele trecute, m-am apucat de mai multe și n-am reușit să finalizez niciunul, dar poate printr-o minune reușesc săptămâna viitoare.

Săptămâna voastră cum a fost? O nouă săptămână cât mai bună să aveți!

16 comentarii

  1. A mea stii cum a fost, nu mai comentez, sa ai o saptamana frumoasa! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-a fost atât de frumoasă asta, știu că nici pentru tine, dar să sperăm că următoarea o să fie mai bună!

      Ștergere
  2. Cate poze! Si toate foarte frumoase. Ce gratioasa este lebada! ♥
    Pizza cu ton este si printre preferatele mele. Cand am gustat-o prima oara, nu ma asteptam sa-mi placa asa de mult.
    Eu am inceput saptamana cu o vizita la politie, pentru a-mi ridica noul buletin. ☺ Apoi au venit in vizita niste rude si nu prea am avut timp de iesiri.
    Pupici si o saptamana cat mai reusita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult pentru aprecieri! Chiar sunt foarte grațioase!
      Nici eu nu mă așteptam să fie chiar atât de bună, chiar dacă îmi place tonul.
      Abia aștept să-mi schimb și eu buletinul, arăt îngrozitor în actualul. :))
      O nouă săptămână cât mai bună să ai!

      Ștergere
  3. Mi-am permis sa te adaug in lista cu blogurile pe care le citesc, pentru ca o fac de ceva vreme, desi blog mi-am facut recent si la prima vedere este din alt domeniu. Insa citesc cu placere despre beauty, calatorii... poate vor aparea articole din aceste domenii si la mine, nu se stie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, în viitorul destul de apropiat o să reîncep să postez mult mai des. :D O să arunc un ochi pe blogul tău.

      Ștergere
  4. Avem multe lucruri in comun: pizza, trandafirii si festivalurile de strada! Si noi am fost weekendul asta la festivalul de strada STRADA DELL ARTE, unde am vazut cu bucurie piesa de teatru pentru copii: Pinocchio si inca un spectacol foarte fain o imbinare de teatru si dans extrem de reusita. Doar vremea a vrut sa ne strice ploile, dar nu a reusit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și la tine a fost foarte reușită săptămâna trecută! Sper că în asta n-am avut prea mult în comun, în schimb, că eu n-am avut o săptămână prea bună. :)

      Ștergere
  5. Ai avut o saptamana excelenta!
    Trebuie sa recunosc ca tanjesc dupa o pizza de ceva vreme si nu stiu daca o sa mai reusesc sa ma abtin.
    Weekend-ul acesta as fi vrut sa ies din casa dar mi-a fost prea teama de ploaie, sau am fost prea comoda, hmm... cred ca, cate putin din fiecare. ;))
    O saptamana de nota 10!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu fac cum fac și sfârșesc prin a mânca câte una în aproape fiecare săptămână. :))
      Eh, mai sunt și weekend-uri din astea, când dintr-un motiv sau altul nu putem ieși, dar avem timp să recuperăm! :D
      Pupici

      Ștergere
  6. Poze unul mai interesant decat celalat! Sa stii ca si eu sunt mare fan pizza, in general manacer Italiana! Fotografiile de la festival sunt impresionant de frumoase, indeosebi statuile vii imi plac enorm de mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Și eu sunt mare fană a bucătăriei italiene - pizza și bruchettele sunt pe primul loc, le consum aproape săptămânal, chiar dacă nu în variantele lor tocmai tradiționale. :D
      M-au impresionat și pe mine statuile, dar întregul festival a fost foarte frumos.

      Ștergere
  7. si eu stau prost cu timpul, as vrea sa fiu mai relaxata!

    ce bine arata pizza aia si n-am mai mancat cu ton de un car de an ;)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aș vrea și eu să pot fi mai relaxat, dar sunt presată de timpul, însă nu mai am mult până când o să-mi pot dedica câteva zile pentru relaxare totală... fără griji, fără stres.
      A fost minunată, mult mai bună decât mă așteptam! :D

      Ștergere
  8. Pizza aia arata la fel de bine ca si prajiturile cu visine.

    RăspundețiȘtergere