Week in photos #94

Săptămâna asta a început cum nu se putea mai bine - pe drum, explorând locuri noi - și a continuat cu destule alte momente drăguțe și după întoarcerea acasă, unde nu prea m-aș fi grăbit totuși să revin, dar nici n-am motive să mă plâng. Așadar, azi continui cu povestea scurtei noastre călătorii prin Bulgaria, pe care am început-o în articolul despre săptămâna trecută - cele care mă urmăriți pe Instagram ( cu numele @ellabeautycorner mă găsiți) deja ați văzut probabil pe unde am mai ajuns.


Prima plajă către care am pornit luni a fost Russalka, probabil că locul meu preferat dintre toate în care am ajuns în Bulgaria - greu de făcut o astfel de comparație, că mi-au plăcut multe, dar locul ăsta mi s-a părut de vis, peisajele sunt superbe, plajele liniștite și foarte curate, mi-a dat o stare de relaxare fantastică....


E imposibil să arăt doar prin 1-2 poze cât de superb e locul, de fapt e imposibil de înțeles cât de frumos e chiar și din mai multe. Bonus - am văzut și delfini de aici!


Oricât de bine ne simțeam în Russalka, după ceva vreme am pornit din nou la drum, destinația următoare fiind Tyulenovo - locul perfect pentru cei curajoși, cu chef de sărituri în apă, urmate de cățărări pe stânci. Noi ne-am limitat totuși doar la a admira frumusețea locului și a face muuulte poze.


Iar ultima oprire din Bulgaria a fost la plaja Durankulak, categoric cea mai sălbatică dintre toate cele pe care am fost, dar și cea mai liniștită și pustie. Nu impresionează cu peisaje la fel de spectaculoase ca altele, dar e un loc drăguț pentru cei care caută liniște - și e cea mai aproape de granița cu România, la doi pași.


După ce am intrat în țară ne-am oprit puțin și-n Vama Veche, ne-am plimbam, am studiat, iar eu m-am mirat de contrastele de acolo. Cu asta s-a încheiat vacanța noastră, apoi am pornit către casă, unde am ajuns oricum la o oră foarte târzie. Am rămas plăcut surprinsă de atât de multe locuri în care am fost, încât trebuie neapărat să scriu mai detaliat pe blog, cu mai multe poze și detalii - în postările de acum am vrut să fac doar un mic rezumat, o trecere în revistă a locurilor vizitate.


Intenția mea de a mânca cât mai sănătos continuă, de fapt acum nici nu mai fac eforturi în sensul ăsta, vine de la sine (ok, un cartof prăjit din când în când n-a omorât pe nimeni), baza fiind acum salatele, în special cele cu ton sau somon și combinații de tot felul de legume. Un exemplu e salata mexicană cu ton din poza anterioară, savurată în Bulgaria (oh, ce roșii bune am mâncat acolo, nu mă așteptam la asta!)... un deliciu!


Alt exemplu de salată, de data asta mai puțin aspectoasă, e cea cu somon afumat făcută zilele astea de mine, combinație pe care cred că o s-o repet des!


Joi seară am fost la un eveniment Amway, la invitația Danei, unde am fost special pentru produsele de makeup Artistry, de care eram curioasă de mult - și am rămas și mai rău cu gândul la un fond de ten de care auzisem la Dana, rezistența la transfer fiind surprinzătoare.


Sâmbătă am ieșit cu Ira la o plimbare și am făcut și o oprire în Parcul Tei, relativ recent deschis, unde ne-am zdruncinat puțin în roller coaster (foarte mișto, ne-a învârtit binișor, păcat că e cam scurt) și am făcut și o plimbare mai liniștită în roată, prilej de a vedea de la înălțime împrejurimile. Și mirese... mirese la tot pasul, parcă eram în Parcul Mireselor.


Închei cu o pictură tare faină, din localul unde am ajuns cu Ira - erau mai multe pe pereți, foarte drăguțe și potrivite pentru o cafenea cu narghilele. A fost ocazie și de o nouă experiență - narghilea cu gheață, super interesantă și perfectă pentru vară. 

Azi a fost cu ceva treabă, relaxare și.... clătite. Nu mai mâncasem de mult, dar nici nu le-am pozat, zic să ne concentrăm pe ideea cu mâncarea sănătoasă și salatele alea. :)) 

Săptămâna voastră cum a fost? O nouă săptămână cât mai bună să aveți!

22 de comentarii

  1. Unii zac si altii se dau in toate nebuniile si mai ajung si la narghilea cu gheata, e corect? Da, da, stiu, m-ai intrebat daca vreau sa vin. :)) Sa ai o saptamana frumoasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fiecare ce și cum poate. :)) Săptămână frumoasă să ai și fără zăcut!

      Ștergere
  2. Ce saptamana frumoasa ai avut!
    Si eu sunt setata pe salate in ultima perioada si zau daca fac vreu efort sa mananc sanatos. e de bine, zau asa!
    Nargilea, suna bine! Narghilea cu gheata... si mai bine!
    Pupici si o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, chiar a fost! :D
      Noroc cu căldura asta, ne ajută în a mânca mai sănătos. :))
      Chiar e de încercat narghileaua cu gheață, e mai răcoritoare.
      O săptămână minunată să ai! :*

      Ștergere
  3. Ma vucur ca ai avut asa vacanta frumoasa!! Astept s-o mai detaliezi.
    Si eu am (re)descoperit si eu salatele si le ador!! Totusi, cand am dat scroll down ca sa comentez, am dat de poza cu prajitura aia cu cioco si cartofii aia prajiti si parca... mmm :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Cu siguranță o să detaliez în niște articole viitoare și mă bucur că te interesează subiectul. :D
      Foarte bine! Ups, nu s-a nimerit bine poza de preview din articolul ăla recomandat la final. :))

      Ștergere
  4. Foarte dragut! Noi nu am mers in Bulgaria, pentru ca Vali nu vrea...nu stiu de ce, dar imi e greu sa-l conving! :)
    Te pup si o saptamana frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi poate o să-l convingi dacă-i arăți articolele pe care o să le scriu despre locurile în care am ajuns. :D Eu zic că sigur că l-ar convinge pozele, sunt multe locuri tare faine și-n Bulgaria, eu sigur o să mai revin pentru a descoperi mai multe, pe viitor!
      Săptămână frumoasă și ție! :*

      Ștergere
  5. Roller coaster, cam asa a fost si saptamana mea, un concediu cum nu am mai avut de mult timp, eram sa zic pacat ca a fost doar o saptmana dar de fapt a fost cat a trebuit. Ce bine a fost si cand am ajuns acasa... :)
    Ciorbe si salate au fost si la noi baza, hranitoare si usoare. De data asta nu am mai pozat mancarea.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai avut o vacanță frumoasă, să vină curând o alta cel puțin la fel! :D
      Ciorbele nu mi-au plăcut niciodată, nici a salatelor nu eram fană, dar acum au devenit baza în alimentația mea. :D

      Ștergere
  6. este minunata plaja aceea, merg si eu des, este aproape de mine!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce frumoasa este a 3-a poza! Silueta ta asa micuta in decorul acela minunat. ♥ Daa, salatele sunt cele mai bune in perioada asta. Aspectuoase rau amandoua. :D
    Mi-ai facut pofta de clatite. :))
    Pupici si o seara racoroasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, ești o drăguță! Cred că dacă n-aveam bluza aia într-o nuanță puternică, nici nu m-aș fi văzut în peisaj. :))
      Așa e, sunt ușoare și totuși pot fi foarte sățioase.
      O săptămână cât mai frumoasă să ai! :*

      Ștergere
  8. Si eu am facut clatite aseara, great minds think alike! :D
    Frumoase poze din calatorii, imi amintesc de peisajele din Cipru.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, așa e! :))
      Interesant, nu m-aș fi gândit că pot fi comparate locurile astea cu unele din Cipru și chiar mi-ai stârnit curiozitatea!

      Ștergere
  9. Si eu am avut o saptamana foarte frumoasa, m-am bucurat de un concediu de vis la Constanta, am mancat multe mancaruri delicioase si am vizitat locuri noi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ai avut o săptămână și o vacanță frumoasă!

      Ștergere
  10. Nu am fost niciodata in Bulgaria. Fotografiile arata superb, sunt sigura ca ati avut o vacanta de neuitat. Salata este cea mai potrivita in zilele caniculare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate te-am convins să-i dai o șansă într-o zi! Mulțumesc mult!

      Ștergere
  11. salatele arata tare yummy! eu am ajuns doar pana la costinesti, dar ne-am notat si bulgaria pe lista, l-am pus deja la curent pe mr.!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-am dat o idee cu Bulgaria, încă de la postarea trecută și sper să ajungeți cât de curând! :D

      Ștergere