Week in photos #95

Nu știu dacă să mă întristez că deja a trecut și luna iulie sau să mă bucur că mâine intrăm în luna mea preferată - nu știu dacă e preferată pentru că în august m-am născut, poate mai mult pentru că din luna asta am parcă cele mai multe amintiri frumoase. Cred deci că aleg a doua variantă, aia cu bucuratul, că să ne întristăm din cauza trecerii prea rapide a timpului nu ajută oricum la nimic.


Săptămâna asta mi-am început-o cu câteva colete, printre care și unul de la Avon. Îmi propusesem să nu-mi mai iau nicio geantă micuță prea curând, am deja mult prea multe, dar până la urmă am cedat în fața acesteia, care mi s-a părut prea drăguță și e totuși destul de încăpătoare. În afară de geantă, am mai primit și câteva produse, dintre care doar elixirul de baie am de gând să-l păstrez, celelalte se alătură produselor de dat - trebuie să fac o zdravănă curățenie printre produse, încă am multe neîncepute, unele pe care vreau să le folosesc, altele de dat.


Un alt colet a fost o comandă dată pe Elefant - am intrat cu gândul să iau câteva cărți pe care le aveam pe wishlist de cam mult timp, nu le-am găsit pe toate pe care le voiam (nici pe alte site-uri), dar am găsit altele care mi-au atras atenție și, în plus, am mai adăugat în coș și două șampoane uscate Batiste - pe cel mini l-am luat pentru că am terminat toate miniaturile și să fie, iar cel mare pentru că am realizat că varianta originală eu n-am încercat-o, deși în rest le-am încercat aproape pe toate. 

Dintre cărți, am început cu Un an în Provence, de aceea am și păstrat-o deasupra pentru poză, care la început mi se părea cam plictisitoare, dar n-am abandonat-o pentru că-mi doream de ceva vreme s-o citesc, fiind foarte apreciată. Bine am făcut, pentru că a început să-mi placă - e o carte ușurică, se parcurge ușor și mie îmi dă o stare de relaxare povestea.


De la Bioderma am primit o surpriză de sezon - spray-ul Bioderma Photoderm cu SPF 30, în noua variantă mai economică, de 400 ml (bună pentru familii mari sau vacanțe lungi). Îmi amintesc că spray-ul ăsta am vrut să-l iau anul trecut, într-o variantă mai mică, dar n-am mai apucat și mă bucur că am ocazia să-l încerc, deși mă cam sperie cantitatea uriașă. :))


Într-una din zile am ieșit cu Camelia la povești și făcut planuri, am și făcut-o să mă aștepte foarte mult pentru că eu reținusem aiurea ora (tipic mie, dar aveam scuza că mă bătuse prea mult soarele în cap în ziua aia) și am profitat de ocazie să mai savurez o pizza, că parcă nu mai mâncasem de mult (nu mă crede nimeni, nu?).


Sâmbătă am fost la show-ul de aviație BIAS, ignorând faptul că afară era îngrozitor de cald și eu nici nu eram în cea mai bună formă, dar nu puteam să ratez - iubesc avioanele și mă fascinează asfel de spectacole pe cer. Mă bucur că n-am renunțat la idee, pentru că mi-a plăcut foarte mult. Am rămas plăcut surprinsă de ai noștri, care chiar au făcut un spectacol foarte frumos! Și am spus în repetate rânduri, în timp ce avioanele se învârteau în fel și chip pe cer că „vreau să fiu și eu acolo” - poate într-o zi o să am ocazia...


Just smile! Trebuie totuși să recunosc că cel mai fascinată am fost de Jurgis Kairys, care la 64 ani a făcut un spectacol impresionant, cu unele acrobații pe care nu le mai face nimeni în lume, din ce spuneau prezentatorii. Mi se pare atât de tare ca la o astfel de vârstă încă să trăiești viața din plin! Emoticonul făcut de el mi-a plăcut de asemenea!


Am realizat zilele astea, mai bine ca niciodată, că Italia e o țară care mă obsedează (în cel mai bun sens), pe care aș vrea să ajung s-o văd toată, pentru că e atât de frumoasă! Mi-au tot picat în ochi articole despre locuri din Italia de care habar n-aveam, care nu sunt prea cunoscute, deși sunt superbe. Am profitat de faptul că azi am făcut puțină ordine prin poze și am mai aruncat un ochi și prin cele din Roma, oraș pe care am impresia că ieri l-am văzut, deși au trecut vreo 4 luni de atunci - o să scriu într-o zi mai detaliat despre orașul ăsta.

A nu se înțelege că nu ar mai fi alte câteva mii de locuri pe planeta asta în care aș vrea să ajung la un moment dat, dar țara asta are ceva care mă atrage ca un magnet. 

Căldura din ultimele zile a fost copleșitoare, am încercat să n-o las să-mi dea planurile peste cap, dar îmi cam doresc niște zile cu aer mai respirabil afară - la show dacă mai stăteam vreo oră sigur făceam insolație, m-a durut oricum cumplit capul apoi. Ce se anunță pe mâine mă cam sperie...

Săptămâna voastră cum a fost? O nouă săptămână cât mai bună să aveți!
Pentru mai multe poze, vă aștept pe Instagram - aici

22 de comentarii

  1. Si saptamana mea a fost frumoasa, am fost inca in vacanta. Ma bucur ca ai inceput sa folosesti Insta, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur, am urmărit cu interes pe unde te-ai plimbat în vacanță! Hehe, a fost mult până m-a prins. :))
      Te pup!

      Ștergere
  2. Eu nu te-am parat ca te-am asteptat, e bine ca ti-ai pus tu singura cenusa in cap. :)) Sa ai o saptamana frumoasa si sa facem fata cu brio caldurii care ne asteapta. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am văzut, așa că m-am „lăudat” singură. :)) La fel și tu! Facem, ce era mai rău a trecut... cel puțin deocamdată.

      Ștergere
  3. Si eu ma abtin de la cumparat genti de orice fel, curatenie in produse chiar am facut in ultima perioada, am dat si-am aruncat o gramada.
    Carte mi-am luat si eu azi, am avut noroc sa o gasesc in librarie, ca pe elefant era doar ebook la ce voiam eu.
    Saptamana buna si clipe de racoare sa avem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu aș vrea un anumit model de geantă mai mare, dar nu găsesc. În rest, de acum chiar sper să nu mai cumpăr, am foaaarte multe.
      Am văzut ce carte ai bifat, la fel am găsit și eu unele cărți pe Elefant... doar ebook și prefer să mai aștept, parcă e mai plăcut să poți ține cartea în mână. :D
      Așa să fie!

      Ștergere
  4. Italia ma atrage si pe mine cel mai mult, tare as vrea sa explorez sudul tarii cu plajele acelea frumoase si putin cunoscute de catre majoritatea turistilor. Orasele mari le-am vizitat aproape pe toate, m-au impresionat la maxim, am ramas indragostita de Italia. :)
    O saptamana minunata si iti urez sa descoperi cat mai multe locuri frumoase in Italia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că împărătșim și pasiunea asta! :D Sunt și plajele pe lista mea, sunt câteva impresionante. Nici nu știu de unde să încep, probabil o să mă ghidez și după ofertele care apar la bilete de avion, că oricum vreau să ajung peste tot, deci ce mai contează unde mai întâi?
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu ție!

      Ștergere
  5. saptamana buna sa ai cu mult drag iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  6. As fi vrut si eu sa ajung la show-ul aviatic dar stau prea departe asa ca am renuntat la idee. Eu am avut norocul in schimb sa fac o plimbare anul asta pe cer cu un astfel de avion.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar plimbare sau și acrobații? Eu vreau să fiu bine învârtită într-un astfel de avion. :)) Că plimbarea lină cu un avion „normal” mi-a plăcut, vreau mai mult acum...

      Ștergere
  7. ce draguta e geanta de la avon! am vazut si eu pe la stiri imagini de la show-ul de aviatie. cred c-a fost superb! caldura asta o sa ne termine... saptamana usoara si ceva mai racoroasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar a fost superb și-mi pare rău că n-aveam cum să mergem mai târziu, ca să stăm și la spectacolul cu artificii, am văzut din poze că a fost superb. Din păcate aveam alte planuri pe seară. Poate anul viitor. :D
      Eh, facem față și la căldură, cum putem mai bine. Mulțumesc, la fel și ție!

      Ștergere
  8. Geanta este superba! ♥ Sa o porti sanatoasa!
    Show-ul de aviatie, a fost cu adevarat reusit, in ciuda vremii calduroase. Am observat si eu ca ai devenit mai activa pe Insta. :D Tine-o tot asa!
    Pupicei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc și mă bucur că-ți place!
      Da, chiar am rămas plăcut surprinsă, parcă a fost mai reușit decât cel de anul trecut - atunci ne-a gonit o ploaie torențială.
      Hehe, îmi place tot mai mult Insta, sigur o să fiu activă în continuare. :D
      Pupici

      Ștergere
  9. Chiar ca e cute geanta! Ma bucur ca vad macar un sfert din fetisoara ta simpatica foc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Haha, ai văzut-o destul întreagă în realitate. :))

      Ștergere
  10. arata genial acea pizza! Si elixirul de baie de la avon este genial, l-am avut si eu. Daca ai multe produse, de ce nu faci un giveaway sau un blog sale?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îmi place și mie cum miroase elixirul, dar spuma dispare cam repede din cadă.
      Ce nu mi se potrivește sau produse neîncepute care nu-mi par atractive dau foarte des, nu le țin să zacă degeaba, dar am și foarte multe produse care-mi plac prea mult ca să le dau, produse pe care le folosesc totuși, chiar dacă mai rar pe unele. Ideea de blog sale nu mă încântă, iar concursuri o să urmeze, dar nu cu random. :)

      Ștergere
  11. Foarte frumoasa geanta, eu ador gentile mici. Aproape toata vara am purtat o singura geanta.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și mie-mi plac foarte mult gențile mici, dar tocmai din motivul ăsta am foarte multe și încerc să mă abțin sau mai cumpăr altele... măcar o vreme. :))

      Ștergere