Week in photos #97

Unul dintre motivele pentru care îmi face plăcere să scriu postările astea în care adun momentele cele mai frumoase dintr-o săptămână (cele pe care aleg să le fac publice, desigur) e că așa realizez cum în fiecare săptămână au existat și astfel de momente, chiar dacă rare ori e totul roz. Dacă m-aș apuca să povestesc câte momente cu nervii întinși am avut săptămâna trecută ar ieși un roman, dar adevărul e că alea trec, pe când amintirile frumoase rămân, așa că e mai isteț să ne concentrăm pe ele - un exercițiu pe care-l recomand oricui.

Săptămâna trecută a fost chiar foarte frumoasă, a părut și mai lungă datorită zilei libere de luni, ăsta fiind și motivul pentru care am întârziat cu postarea asta, așa că mai bine nu mă mai lungesc...


Mi-am început săptămâna umblând după cadouri, luna august fiind plină de sărbătoriți, iar dacă m-am tot plimbat prin magazine a fost inevitabil să nu iau câte ceva și pentru mine - un mic rucsac la care m-a atras nuanța, o pereche de cercei care mi s-au părut tare drăguți și două geluri de duș Balea, unul spumă (de mult voiam să le încerc) și cel nou, cu vată de zahăr, care arăta prea apetisant. Deja i-am făcut o probă celui din urmă și miroase foarte... mâncabil!


În mijloc de săptămână, am petrecut împreună cu Camelia o zi relaxantă la piscina din hotelul Radisson, la invitația Yves Rocher, de la care am și descoperit câteva dintre produsele noi ale acestei veri - pe unele deja le știam, pe altele o să le încerc în următoarea perioadă. Deși nu mai sunt atât de mult atrasă de piscină cum eram în urmă cu câțiva ani, totuși m-am bucurat de escapada asta la doi pași de casă (la propriu) și m-am simțit tare bine.


Totuși, îmi place mult mai mult bălăceala în mare, iubesc de fapt marea, așa că am profitat de weekend-ul prelungit pentru o escapadă, de data asta la noi în țărișoară, pe plaje sălbatice - am fost prima oară în Vadu, o plajă foarte drăguță, liniștită, curată și cu o atmosferă tare plăcută. Iar pentru că îmi doream o experiență nouă, am stat pentru prima oară cu cortul pe plajă (am mai fost doar o dată cu cortul, dar în copilărie și într-un camping amenajat) și a fost o experiență interesantă, cu peripeții și multe momente amuzante. Rămân totuși la preferința unei camere de hotel/pensiune cu toate condițiile, dar nu refuz complet repetarea experienței...


M-am bucurat de lectură (una minunată!) pe plajă, în timp ce ascultam valurile puternice ale mării, m-am și luptat cu aceleași valuri nebune, am urmărit zâmbind pescăruși care se plimbau liniștiți pe lângă noi și deasupra noastră, m-am plimbat, am râs mult și... m-am relaxat. N-am mai avut de ceva vreme o vacanță/escapadă atât de relaxantă, în general le prefer pe cele active, dar uneori mai simt nevoie și de așa ceva. 


Ziua de luni am început-o cum nu se putea mai bine - cu un superb răsărit, într-o liniște deplină! N-aș refuza să-mi încep așa fiecare nouă săptămână...


După ce soarele a răsărit, am pornit la drum, spre plaja din Corbu, unde ne-am petrecut dimineața de luni. Când am ajuns era încă foarte devreme și doar câțiva oameni, după cum am surprins și-n poză, dar mai târziu a devenit mai aglomerată decât ne așteptam. Oricum, tot a fost mai liniște decât pe plajele amenajate, mi-a plăcut. 


Am încheiat scurta vacanță cu o plimbare prin Năvodari, un orășel tare drăguț, dar cu o plajă nu tocmai dintre favoritele mele, ca s-o spun drăguț - prea aglomerat, prea multă gălăgie, destulă mizerie. Poate în mod normal e altfel decât am prins noi acum, dar nu tânjesc după a reveni acolo (oricum nu revin prea des în același loc, iar atunci când o fac trebuie să fie ceva special și nu e cazul).

Am revenit acasă relaxată psihic, cu un nou bagaj plin de amintiri și bucuroasă că am mai descoperit câteva mici locuri drăguțe de la noi din țară. Viața nu e perfectă, dar e frumoasă, iar bucuria o putem găsi în lucruri atât de simple și mărunte!

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? Cum ați profitat de weekend-ul prelungit?
Pentru mai multe poze, vă aștept pe Instagram - @ellabeautycorner - aici.

20 de comentarii

  1. Pupicei draga mea, frumoasa escapada <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Pozele alea pe plaja sunt foarte misto, sa ai o saptamana plina de relaxare si sfarsitul saptamanii sa te prinda in cea mai misto stare posibila.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! La fel îți doresc și eu ție, să fie și asta o săptămână cu cât mai multe momente frumoase!

      Ștergere
  3. Eu nu pot sa spun ca am profitat de weekendul prelungit sa fac ceva special, dar m-am plimbat prin parc cu baietelul meu, am mirosit parfumul Naturelle de la Yves Rocher care mi-a adus in minte plimbarile in natura, am facut shopping in cautarea rujului rosu perfect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper că ai și găsit rujul roșu perfect. :D Naturelle îmi place și mie pentru vară.

      Ștergere
  4. :))) Incep sa cred ca sunt singura de pe aici care a lucrat ieri! Gelul acela de dus cred ca miroase super!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nu cred că ai fost chiar singura. Da, chiar miroase super simpatic gelul de duș!

      Ștergere
  5. Ai avut o saptamana cu adevarat minunata!
    Mi-e tare dor s-aud valurile... sa vad marea...mmmm! Poate intr-o zi o sa reusesc sa o vizitez pentru cateva momente, macar. :)
    Te pup si o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să reușești să ajungi cât mai curând să te bucuri și de mare, așa cum îți dorești!
      Săptămână frumoasă și ție! Te pup!

      Ștergere
  6. De cand am inceput sa citesc postarea si pana am terminat-o, m-am gandit doar la gelul de dus de la Balea (cel cu vata de zahar).
    Esti foarte norocoasa fiindca ai reusit sa ajungi la Vadu si la Corbu :-D. Era si la noi in plan... dar fiindca am fost un grup destul de numeros, cam greu sa reusesti sa te impaci cu toti :-( Sper sa reusesc anul viitor sa ajung si eu la plajele salbatice, fiindca din cate am vazut in poze, merita vizitate :-D
    Te pup :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect, mi-a rămas și mie în minte de când am citit despre el prima oară, trebuia să-l am! :))
      Și eu mă bucur mult că am reușit să ajung și la plajele astea sălbatice, îmi doream de ceva vreme. Chiar merită, sunt mult mai faine decât cele din stațiunile amenajate - sper să reușești să ajungi până nu le strică, sunt în plan niște proiecte de amenajare și cine știe ce fac din locurile astea. :( Mai recomand și Tuzla de la noi, e fain și acolo!
      Te pup!

      Ștergere
  7. Superbe imagini de la plaja, mi se face dor de mare uitandu-ma la ele. Produsele Balea sunt irezistibile, am cumparat si eu cateva geluri de dus in ultima vreme de la magazinul DM. Sa ai o saptamana la fel de frumoasa. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos! Așa e, sunt o grămadă de produse Balea chiar irezistibile și prea faine pentru prețurile mici.
      O săptămână frumoasă să ai și tu! :*

      Ștergere
  8. Ioi ce fotografii frumoase, cerul din prima face marea sa para atat de murdara, un contrast spectaculos! Rasaritul! ♥
    La Navodari am fost noi la sfarsitul lui iulie, pe plaja din dreptul campingului Pirivoli si a fost tare placut. Aerisit nici vorba dar parca fiecare evita sa intre in spatiul celuilalt si a fost minunat!
    pupici
    La multi ani si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Miha! Mi se pare și mie spectaculos contrastul dintre cer și marea aparent murdară (doar de la nisip se vedea așa).
      Chiar am văzut că ai fost în camping în Năvodari, înseamnă că acolo e mai drăguț. Noi am ajuns pe o plajă amenajată, unde era super aglomerație, multă gălăgie și unii oameni cam... nesimțiți. Cu siguranță nu toți, dar suficienți cât să nu-mi placă.
      Mulțumesc mult!

      Ștergere
  9. Heeey, am fost si eu cu cortul la mare, in Vadu! mie chiar mi-a placut! Desi a batut vantul toooata ziua si am adormit pe plaja si m-am trezit cu ceva piele rosie, a fost super! Mi-ar fi placut sa fi facut o baie noaptea si poate sa stam in saci afara, sa privim stelele si luna!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce drăguț. Nu te-am văzut, dar e cam mare plaja de acolo, sigur n-am fost aproape una de alta. Mă bucur că ți-a plăcut, și mie mi s-a părut foarte drăguță plaja și atmosfera! Da, da... n-o să uit vântul ăla de sâmbătă, mă durea spatele când sărea nisipul pe mine. :))
      Era cam frig noaptea pentru intrat în mare. :(

      Ștergere
    2. Nuuuu! noaptea apa e mai calda...si cred ca daca puteam, stateam cat mai mult. Dar m-am ales cu o insolatie si avand frisoane, am preferat sa intru in cort.
      Dar data viitoare stiu ce am de facut! :D

      Ștergere
    3. Știu că apa e mai caldă, dar afară era foarte frig. Înghețai instant când ieșeai din apă. :))

      Ștergere