Week in photos #99

După destul de multe săptămâni la rând în care am încercat să fiu cât mai activă, să ies cât mai des, să mă plimb, să profit de weekend-uri pentru scurte escapade și chiar să încerc lucruri noi, am simțit nevoia de o săptămână în care să mă odihnesc mai mult, să-mi fac ordine în gânduri și să stau „cuminte”, în zona mea de confort. Ciudat sau nu, n-aș spune că mă simt extraordinar după o astfel de săptămână, sunt mai odihnită dar parcă timpul a trecut pe lângă mine, chiar dacă am rezolvat totuși și lucruri pe care le amânam de mult. În fine, mai bine să vă povestesc ce am făcut totuși mai interesant săptămâna trecută (am recuperat duminică)...


Aveam chef să încerc ceva produse de makeup noi, în ultimele luni am făcut foarte rar asta și nu mi-a fost deloc ușor să mă abțin, mai ales având chiar în casă produse neîncepute încă. Pe parcursul săptămânii trecute am tot desfăcut produse noi - două blush-uri, două rimeluri și un concealer - dintre care țin să vă spun că Devil eyes de la Douglas e genial, i-am făcut doar o probă și deja m-a cucerit total! Nici celelalte produse nu-mi displac chiar deloc, dar o să scriu pe blog impresiile cu privire la ele cu timpul, după ce le folosesc mai mult.


Nu, n-am ajuns iar la plajă și săptămâna trecută, poza e mai veche și ați mai văzut-o, dar țin neapărat să aștern o scurtă impresie despre carte, după ce am finalizat-o - m-a trecut prin toate stările și emoțiile posibile, aproape că nu-mi venea să cred că întreaga poveste e reală, mai ales spre final, când cu greu m-am abținut să nu încep să plâng. Finalul nu e fericit sau trist, e cum vrea să-l privească fiecare. Mai multe nu mai spun, doar că încă sunt marcată de poveste și că ascunde multe lecții prețioase!


Duminică m-am întâlnit cu Ira pentru o mică ședință foto, rezultatul urmând să apară pe blogurile noastre în curând - cred că cele care ne urmăriți de mai mult timp vă dați seama din poză ce pregătim!


Pentru că aveam în plan să mergem într-un tur prin București și mai era timp până începea, ne-am oprit la un local să mai stăm la povești. Eu mi-am comandat un smoothie cu fructe de pădure care a fost un deliciu!


Turul în care am mers a fost organizat de A.R.C.E.N. (am lăsat link către pagina de facebook, în caz că vă interesează inițiativa) și mi s-a părut foarte faină ideea! Ira a mai fost în tururi organizate de ei, îmi mai povestise că sunt interesante și mă bucur că am participat, chiar dacă ne-a prins ploaia, dar a fost funny și a fost prilej de a afla lucruri noi despre București (cam triste unele, din păcate), dar și de a descoperi locuri noi...


Mereu m-am uitat cu tristețe la clădirile vechi care sunt lăsate în paragină, dar și cum unele sunt distruse în urma amenajărilor, însă tot a fost interesant ca unora dintre ele să le aflu povestea, la fel cum am fost surprinsă să descopăr zonele încă necunoscute de mine din spatele locurilor prin care trec atât de des.


Am și câteva noutăți de la Ira, mai precis trei cărți scrise de Marc Levy, autor pe care l-am descoperit datorită ei, iar acum trebuie să-mi alimenteze pasiunea până la capăt. :)) Deja am început-o pe una dintre ele și încă de la primele rânduri am recunoscut stilul inconfundabil al autorului.

Săptămâna trecută a fost ca un mic maraton de filme, am vizionat destul de multe, dar nu simt nevoia să le menționez pe toate. Poate aș recomanda Wild (2014) și ca ceva ușurel și simpatic, animația Angry Birds.

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? O nouă săptămână cât mai bună să aveți!
Pentru mai multe poze, vă aștept pe Instagram - @ellabeautycorner - aici.

12 comentarii

  1. Trebuie sa citesc si eu cartile. Saptamana mea a fost buna cu mici incidente de sanatate, dar nimic grav. Am si eu chef de noutati cosmetice si abia astept sa fac curat in trusa de makeup si sa ma reinoiesc cu machiaje si produse potrivite pentru toamna.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le recomand pe toate cu mare drag, sper să-ți placă și ție dacă le vei acorda o șansă!
      Îmi pare rău pentru probleme de sănătate apărute, dar e bine dacă nu e totul grav. Multă săntate!

      Ștergere
  2. Saptamana trecuta a fost cam epuizanta, iar care abea a inceput...cred ca o sa fie in acelasi ton :))), te pup, poate ne vedem joi la deschidere la Park Lake :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atâta timp cât mai găsești energie și de ieșiri (și am văzut că ai tot găsit), e totuși bine! :D
      Nu m-am încumetat să vin la deschiderea mall-ului, nu mă încântă îmbulzeala. :)) Abia săptămâna viitoare o să dau și eu o raită.

      Ștergere
  3. Ai avut o saptamana tare frumoasa!
    Si eu as dori sa mai citesc catev dintre titlurile lui Levy, este un autor care m-a facut sa-l iubesc datorita cartii Copiii liberatatii. :D
    Pupici si o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-au întâmplat prea multe lucruri interesante săptămâna trecută, dar nici nu mă pot plânge. :D
      Am pe listă și „Copiii libertății”, dar eu de fapt aș vrea să citesc tot ce a scris, îmi place foarte mult stilul!
      Un weekend perfect să ai! :*

      Ștergere
  4. Astept sa vad articolele cu rujulete! :D
    Pare interesant titlul cartii prezentate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Va urma cât de curând! :D
      Chiar recomand din suflet cartea, merită citită, ar merita și promovată mai mult.

      Ștergere
  5. Ce dragut! Ai ajuns aproape la postarea cu nr. 100 din aceasta categorie. ♥ :D
    Hmm, mi-ai dat teme. O sa caut si eu prima carte, ca prea m-ai intrigat cu mica descriere. O saptamana la fel de frumoasa sa ai!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, chiar mă miram și eu realizând asta! :D
      Merită, eu o recomand din suflet și nu înțeleg de ce nu e mai mult promovată.
      Mulțumesc! Un weekend superb să ai!

      Ștergere
  6. Marc Levy scrie bine, pacat ca nu este promovat mai bine :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt și eu surprinsă că nu e prea mult promovat, am mai auzit/citit vorbe bune cu privire la cărțile lui, dar cam rar.

      Ștergere