10 rujuri pentru toamnă

Dacă tot am publicat ieri un articol în care am prezentat mai multe poze cu peisaje superbe de toamnă, pline de culoare, azi păstrez aceleași teme - toamna și culoarea - și vă propun 10 rujuri pentru toamnă, împreună cu Kind of Ira. Propunerile de azi le-am ales încă de pe final de vară, dar și dacă am fi făcut pozele ieri probabil că aș fi ales fix aceleași rujuri, fiind printre cele către care am întins cel mai des mâna toamna asta, pe unele le-am purtat chiar obsesiv.


După ce toată vara port mai mult rujuri în nuanțe cât mai aprinse, intense, de cum vine toamna prefer rujurile în nuanțe cât mai închise, chiar nuanțe vampy, iar analizând toate rujurile pe care le dețin, am realizat că predomină astfel de nuanțe printre rujurile mele, pe care le port în orice sezon, însă în special toamna-iarna. Dar mai bine să vă povestesc despre favoritele mele pentru toamna asta...


Pupa I'm Matt lip fluid #052 - nu puteam să încep decât cu un ruj roșu, într-o nuanță sângerie și cu un finish mat. E rujul meu roșu preferat pentru perioada asta, chiar dacă e mai pretențios la aplicare. Fiind foarte puternic pigmentat, trebuie să fiu atentă la cantitate, altfel curge peste contur, dacă aplic prea mult, însă rezultatul face ca micul efort să merită. După ce devine mat, rezistența la transfer e foarte bună, se mai transferă doar foarte puțin, iar partea ce mă încântă mult e confortul pe care-l oferă, nefiind genul de ruj care să dea senzația de buze uscate. Prețul de 47 lei mi se pare perfect justificat de calitate.

Melkior Closer - e unul dintre rujurile mele favorite pentru toamnă-iarnă (și nu numai) încă de anul trecut, de când a fost lansat. Nuanța superbă de mov e destul de dark dacă insist puțin, revenid de 2-3 ori cu el, dar se poate obține și un efect puțin mai discret, cum e exemplul din poza următoare. E confortabil, ușor hidratant, cu finish semi-mat și o rezistență foarte bună. L-am purtat ca nebuna toamna asta. Prețul e de 40 lei, face parte din gama clasică de la Melkior, online îl găsiți aici.


Maybelline Creamy Matte #975 Divine Wine - el e singurul pe care încă n-am „curajul” să-l port oricând și oricum, l-am purtat mai mult la machiaje de seară, dar nu putea să lipsească din selecția asta, fiindcă nuanța mi se pare că țipă a toamnă, iar eu îl ador, chiar dacă-l port mai rar decât pe celelalte. E singurul ruj roșu cărămiziu pe care-l am, de obicei evit nuanțele astea, dar ăsta are ceva ce-mi place mult... În plus, rujul e foarte cremos și comfortabil, singura problemă fiind că nu merge retușat de prea multe ori, începe să arate urâțel de la al 2/3-lea retuș, dar rezistența e destul de bună. Costă vreo 20-30 lei, în funcție de oferte.

Kiko Unlimited  Stylo #13 Cocoa - sunt obsedată de rujul ăsta încă din primăvară, de când l-am luat, nuanța mi se pare de fapt potrivită pentru orice sezon, însă de când a venit toamna l-am purtat și mai des, mi se pare o opțiune cuminte, de zi cu zi, faină pentru perioada asta din an. Nuanța e mai închisă decât pare în poza cu el pe buze, mai aproape de realitate îl puteți vedea în swatch-ul de mai jos. E un ruj absolut genial, cu o textură fină, lejeră, care face ca aplicarea să fie o joacă, iar în câteva minute se transformă într-un ruj complet mat și aproape complet rezistent la transfer. Găsiți aici produsele Kiko.


NYX Soft Matte lip cream #20 Copenhagen - acum mă gândesc că aș fi putut să includ un alt rujur preferat pentru toamnă în locul acestuia, nefiind de calitatea cea mai impresionantă - e tare slăbuț pigmentat - dar adevărul e că-mi place mult nuanța, mirosul acestei game și faptul că mie-mi rezistă foarte bine. E un avantaj și-n faptul că e mai slab pigmentat - îl pot purta într-un singur strat subțire, pentru o nuanță mai discretă, precum în poza cu el pe buze, ori pot să mai aplic un strat pentru a obține un mov mai închis, cam ca în poza anterioară. Costă 34 lei, îl găsiți direct în magazinul lor sau în standul cu produse NYX din Kendra.

Deși aș fi putut să mai propun cel puțin încă pe atâtea rujuri pentru toamnă (favorite mai am destule), am păstrat totuși „formatul” acestui tip de postare stabilit de la început împreună cu Ira, așa că acum vă invit să vedeți aici care sunt propunerile ei.


Ce ruj vă atrage dintre cele propuse de mine? Care sunt favoritele voastre pentru toamnă?
Aștept cu interes și propunerile voastră, poate mă faceți să mai adug câte ceva pe wishlist.

14 comentarii

  1. Toate nuantele sunt excelente pentru acest sezon (si nu numai).
    Am observat ca si eu am inceput sa devin din ce in ce mai indrazneata iar nuantele vampy sunt din ce in ce mai des printre alegerile mele. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La fel cred și eu, mă bucur că ești de acord!
      E mult până le prinzi „gustul” și apoi... devin chiar o mică obsesie. :))
      Pupici

      Ștergere
  2. Mie imi place foarte mult in perioada asta nuanta 03 de la Farmasi. Il port aproape zilnic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu prea mi-am mai purtat rujurile de la Farmasi, ia să mă uit peste ele.. :D

      Ștergere
  3. Nuante superbe.nuante pe care le port si eu

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase rujurile :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Toate sunt frumoaase! Dar cel mai mult imi place cum se vede primul, de la Pupa! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi se pare și mie că iese cel mai mult în evidență în poze, dar sunt sigură că-n realitate ți-ar plăcea și altele în egală măsură. :D
      Pupici

      Ștergere