Wishlist de vară

Într-o vreme postam dese ori pe blog ce mai am pe lista de dorințe, însă n-am mai făcut asta de foarte mult timp, pentru că de luni bune am încercat să stau departe de tentațiile materiale - haine și cosmetice, în mod special - și chiar nu mi-a fost pe cât de greu aș fi crezut cândva, am atât de multe încât am învățat să mă bucur mai mult de ele și banii să se duc mai bine spre anumite experiențe, mult mai importante decât niște lucruri care riscă să ajungă doar parte dintr-o colecție. Evident că mi-am mai satisfăcut câte un mic moft femeiesc, dar mult mai rar decât o făceam în trecut.

Revenind, că deja risc să deviez de la subiect, acum că se apropie vara parcă începe iar să îmi crească lista de dorințe cu tot felul de haine și accesorii de sezon, că deh... în fiecare vară intru în shopping mood, am mai zis asta. Așa că azi vă prezint câteva lucruri care mă cam tentează, produsele folosite ca exemplificare fiind de pe Zaful, site de pe care n-am comandat încă (important de precizat), dar de la care am tot văzut lucruri pe la alte fete prin blogosferă care arătau foarte bine.

Rochii maxi

De fapt, nu orice fel de rochie lungă până-n pământ, că din astea mai am, n-ar fi ceva special, ci rochii maxi cu crăpătură pe o parte. Am tot văzut fel și fel de astfel de modele care mi-au plăcut mult și mă tentează destul de tare, mai ales că sunt și practice pentru vacanțele mai active, precum umblatul prin oraș sau când petrec mult timp pe drumuri, în mașină - fustele și rochile lungi sunt preferatele mele pentru asta, mai ales cele din materiale lejere și răcoroase, mă simt în ele mai bine decât în orice altceva. Cam ce fel de modele mi-ar plăcea vedeți mai jos, cele cu imprimeu floral fiind favorite mele.


Bluze cu dantelă sau broderie

Am mai zis că îmi plac la nebunie articolele cu dantelă și broderie, de la fuste, rochii sau bluze și până la... încălțăminte (da, am și așa ceva). Totuși, bluzițe de genul ăsta n-am prea multe de vară și când am mai văzut și trcoul ăla alb cu broderia ca mileul... am zis că pentru mine a fost făcut. Știu câteva persoane care ar spune că îmi pot coase niște mileuri de la bunica pe un tricou, dar sigur n-ar ieși la fel. Sunt eu nebună că mi se pare super frumos? Desigur, și cele mai elegante, precum celelalte două modele, mi se par foarte faine.


Costume de baie întregi

Dacă e wishlist de vară... nu puteau lipsi costumele de baie. Iar cum din două piese am destule, în diverse modele și combinații de culori, inclusiv unul luat prin iarnă pe care încă nu l-am inaugurat, tot ce m-ar interesa ar fi unul întreg, fiindcă n-am avut niciodată. Nu am fost tentată în trecut, mă gândeam că m-aș simți „încorsetată” în ele, dar au început să mă atragă tot mai mult, încă de anul trecut m-am tot uitat la astfel de costume de baie, mai ales că au apărut fel și fel de modele, inclusiv cu decupaje serioase. Încă nu m-am hotărât, totuși, dacă nu e cumva suficient să le admir la alte fete, dar ăsta din mijloc m-a cucerit total cu imprimeul și nu numai.


Rucsăcele

Desigur, mă refer la cei „de stradă”, că de rucsace mari, pentru călătorii, nu duc lipsă. Deși tot admir la alte fete gheozdănelele astea micuțe, elegante și foarte faine, mie una nu mi se par deloc practice de zi cu zi, e mai greu să cauți ceva în ele din mers, dar de purtat în vacanțele în care umblu de dimineața până seara în continuu, parcă ar fi mai practice decât gentuțele mele obișnuite, aș putea să mai strecor o sticlă de apă și chestii de ronțăit. Am un singur rucsac micuț luat anul trecut, dar e genul timp sac (deci deloc elegant) și mai greu de purtat din cauza culorii nebune pe care o are. Mă atrag cele pe negru și bej, bune de asortat la orice.


Gentuțe haioase

Rămân adepta genților mici, în care îmi intră minimul necesar, iar dacă am tot frunzărit site-ul am dat peste câteva foarte simpatice, pe care n-am putut să mă abțin să nu le pun aici, chiar dacă singura care chiar mă tentează mult s-o iau e cea în formă de aparat foto. Mi se pare genială și mi s-ar potrivi la fix - nu doar pentru că sunt pasionată de fotografie, dar și pentru că eu de obicei îmi port cărămida de aparat DSLR pe umăr, peste geantă, în loc s-o pun de gât, ca oamenii normali, dar mie așa mi se pare mult mai comod. Cred că ar fi amuzant să port... două aparate.


În afară de tot ce am pus aici, mi-ar mai plăcea niște sandale faine cu broderie și altele foarte colorate, dar care să fie și foarte comode. Din păcate, n-am găsit nimic de genul ăsta prin niciun magazin online sau fizic pe unde m-am uitat, așa că dacă știți vreun magazin unde există ce vreau eu aștept sugestii, că astea ar fi chiar în capul listei de dorințe. Și poate o să vă surprind, dar pe partea de cosmetice n-am nimic nou pe wishlist, doar câteva produse pe care le-am mai avut și pe care vreau să le recumpăr cât mai curând.

Da, știu că am tot zis de vacanță, dar eu acolo sunt cu gândul pe tot parcursul anului și nu mă refer doar la genul tipic care include mare sau munte.

Voi ce aveți pe wishlist pentru vară? V-am tentat cu ceva anume?

8 comentarii

  1. Pe mine m-ai tentat cu gentuţa brioşă, mi se pare grozavă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E simpatică tare și gentuța aceea, dar eu nu sunt sigură că aș purta-o, chiar dacă la alte fete aș admira-o. :D

      Ștergere
  2. Frumoase alegeri! ♥ Al 2-lea costum de baie si rucsacul cu broderie sunt dementiale!
    Imi plac foarte mult. Si rochitele asa diafane si colorate!
    Cat despre un site de incaltaminte, ti-as recomanda Depurtat.ro. Asta daca nu l-ai studiat deja.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți plac alegerile mele! Chiar m-am îndrăgostit și eu de costumul ăla de baie, tot încerc să îmi imaginez cum aș arăta în el dar nu prea reușesc. :)) Rucsacul cu broderie e și favoritul meu!
      Hmm, intru dese ori pe site, dar cred că de curând nu am mai făcut-o, ia să văd ce modele noi au mai adus. Mersi de recomandare!
      Pupici

      Ștergere
  3. Rucsacele si costum de baie intreg vreausi eu. De rucsac sa zicem c-as avea nevoie, dar de costumul de baie nu stiu sa am nevoie. Plus ca si altele avem tentatii din astea de colectionari profesionisti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa mă tot gândesc și eu, că de un rucsac de genul ăsta aș avea o oarecare neveoie, pe când restul sunt doar mofturi și încerc să mai triez din ele. :))

      Ștergere
  4. Imi place wishlistul tau. Eu ador sa port rochii/fuste maxi lejere vara si chiar am nevoie de una colorata puternic. Port aproape zilnic rucsac, imi este foarte comod si din aceasta cauza mi-au atras atentia alegerile tale! Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți plac alegerile mele! Eu chiar nu m-aș risca să-mi țin în locurile aglomerate din București lucrurile de valoare în spate, în rucsac, poate și din punctul ăsta de vedere nu mi se pare prea practic. Tu la Cluj nu cred că ai problema asta. :D

      Ștergere