Produse consumate în toamnă

Cred că asta fost prima toamnă în care am ignorat complet toate reducerile „bombă” și în afară de cărți și de niște creme de care chiar aveam nevoie nu mi-am luat nimic special. Au devenit atât de agresive campaniile astea promoționale „de Black Friday” încât parcă mai rău mă fac să fug de ele de la an la an. Ironia e că de data asta chiar îmi doream niște lucruri, dar mi-a trecut cheful.

Poate ar trebui să le mulțumesc, totuși, celor care au decis să facă niște campanii așa de agresive, am oricum destule produse care țin foarte mult și mai bine m-aș bucura de ele în loc să iau altele. Am făcut introducerea asta puțin pe lângă subiect ca să spun că n-am consumat foarte multe, dar nici n-am cumpărat prea multe, așa că e ok.


Notă 1: Pentru că știu că există persoane care nu înțeleg scopul acestui tip de articol las enumerate mai jos motivele pentru care le fac și le consider de folos:


- vreau să încurajez achizițiile cu măsură și folosirea cosmeticelor, nu colecționarea acestora;
- impresia pe care mi-o lasă un produs până la consumare mi se pare și mai relavantă decât cea de la primele utilizări;
- prezența repetată a unora la consumate demontrează faptului că-mi plac foarte mult;
- am astfel ocazia să scriu și despre produse pe care n-am apucat să le prezint în altă parte.

Notă 2: Tot ce vă arăt aici sunt produse cu adevărat terminate, atât cât a fost posibil, nu și produse expirate sau aruncate/date pentru că nu mi-au plăcut. Dacă fac vreodată o excepție la capitolul ăsta o să menționez.


Miss Sporty mythic mascara a făcut o treabă la fel de bună ca celălalt rimel pe care l-am avut din gama Studio Lash, după cum povesteam și aici. Deocamdată vreau să mă mai bucur și de altele, dar rămâne o opțiune bună la care e foarte posibil să mă reîntorc pe viitor.

Acel ciot de creion a fost un ruj din Primark, luat acum destul de mult timp dintr-o călătorie, habar n-am dacă a ajuns și în magazinele Primark de la noi, nu prea mă fascinează magazinul ăsta. În fine, a fost ok și mi s-a pus pata pe nuanța lui anul ăsta, așa că l-am folosit până n-am mai putut să-l ascut.

Am mai vorbit despre crema Revuele cu centella asiatică, i-am dedicat chiar și un review aici care e în continuare accesat frecvent, dar din păcate au reușit să-i strice și mai rău pompița odată cu acest ambalaj ușor schimbat. Păcat, produsul e super fain, mai ales pentru prețul mic.

Despre crema Cosrx Aloe Soothing SPF 50+ cred că aveam numai cuvinte de laudă dacă tenul meu era unul normal, dar fiind gras vara nu mi s-a potrivit prea bine, o simțeam prea emolientă, în schimb mi-a plăcut la nebunie de cum s-a lăsat frigul. Are o consistență plăcută și mi-a plăcut în lunile reci cum îmi simțeam pielea după aplicare. E posibil s-o mai iau, dar nu vara.

Povestea e similară și cu crema Revox Daily Sun Shield SPF 50+: mi s-a potrivit doar în zilele mai reci, vara nu m-a încântat. Totuși, dintre astea două cea de la Cosrx mi-a plăcut mai mult.


În poza asta am inclus câteva banalități la care revin sub o formă sau alta în mod frecvent pentru că sunt în continuare alegeri sigure pentru mine.

N-am mai păstrat de mult să includ la produse consumate apa micelară Bioderma Sensibio fiindcă am tot vorbit despre ea, dar continui s-o folosesc, uitați și dovada.

De la același brand românesc de la care am tot recumpărat șamponul Seboderm am decis să încerc și șamponul SeboSalic, iar per total mi se par foarte asemănătoare formulele și efectul, sunt opțiuni bune pentru un scalp cu exces de sebum și mătreață/dermatită.

Încă mai folosesc ocazional și șamponul Balea Med Ultra Sensitive, e super ok în paralel cu alt șampon-tratament.

Am încercat balsamul de păr Ziaja cu unt de cacao după ce am avut de un milion de ori masca de păr din aceeași gama și a fost ok, a mirosit la fel de bine și mi-a lăsat vârfurile fine, dar o să rămân totuși la mască.


Pentru corp am tras instinctiv mai mult spre produse cu miros de primăvară sau de vară decât spre cele de sezon, poate și pentru că am avut o toamnă exagerat de caldă. Pe lângă cele câteva produse frumos parfumate pe care am apucat să le termin, am inclus aici și clasicul antiperspirant Nivea, care nu-mi lipsește niciodată.

Aveam de mult timp rătăcită printr-un dulap loțiunea de corp I love... vanilla & ice cream, dar de cum am descoperit-o prin vară n-am mai abandonat-o, a mirosit bine și a fost o opțiune destul de lejeră, potrivită pentru zilele calde.

Am fost prea bucuroasă când am descoperit că încă se găsește în DM crema de duș Balea cu magnolie (pare să fie variantă permanentă, nu ediție limitată) și pentru că mi-a plăcut la nebunie cum miroase, pentru că iubesc oricum magnoliile, n-a mai contat ce anotimp e. O s-o mai iau sigur-sigur.

Mi-a plăcut și crema de duș Keff cu salty caramel ice cream, parcă mă așteptam să fie o idee mai intens mirosul la folosire, dar a fost oricum plăcut, textura cremoasă mi-a plăcut, așa că probabil o să mai încerc și alte variante de la Keff (au cu toate nebuniile de înghețate delicioase).

2 comentarii

  1. intr-o vreme foloseam foarte mult crema de dus cu migdale si magnolie de la dm. miroase minunat! e din colectia permanenta, da, doar ca i-au schimbat ambalajul fata de acum cativa ani :)

    Alina lui Brumarel

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, au schimbat anul ăsta ambalajele la tot (sau majoritatea) și m-au indus în eroare cu unele produse din cauza asta :)) Chiar miroase minunat și de cum vine primăvară o să-l iau iar.

      Ștergere