Produsul lunii - Cremă Revuele cu centella asiatică

În rubrica „Produsul lunii” o să scriu mai detaliat despre câte un produs care îmi place foarte mult și pe care vreau să-l recomand în mod special. Uneori o să scriu despre un produs pe care îl folosesc și îmi place de ani, dar care nu are încă un articol pe blog, alte ori despre o descoperire mai recentă, dar întotdeauna doar despre acelea pe care le consider foarte bune, cel puțin raportat la nevoile și așteptările mele.


Relația mea cu Revuele a început cu stângul, am văzut produsele la raft în Farmacia Tei la scurt timp după ce au fost lansate la noi și am achiziționat un ser ales din impuls, fără să știu nimic despre el. Acela nu prea m-a încântat, în schimb crema pe care o aduc azi în discuție mi-a întrecut așteptările și vreau s-o prezint mai detaliat pentru că e un produs foarte ieftin, cel mai ieftin produs preferat de skincare, cel puțin din ce dețin la momentul actual - prețul fiecărui produs e sub 20 lei, când au mai avut și reducere au ajuns la un absurd preț de 12 lei. Nu știu dacă o să mai crească pe parcurs, dar cred că merită oricum atenția.


Este o cremă hidratantă cu o consistență foarte lejeră, așa cum prefer produsele de acest tip oricând, dar mai ales vara, intră foarte repede în piele și lasă tenul cu un aspect plăcut, deloc uleios sau lipicios. Este recomandată ca fiind potrivită și unui ten sensibil, eu n-am un astfel de ten, dar după niște experimente eșuate din ultima vreme am avut ocazia s-o testez puțin și pe tenul oarecum sensibilizat de diverse alte produse și nu mi-a făcut probleme. Nici n-ar avea de ce, având o formulă curată.

Are totodată o formulă destul de simplă - de așteptat la un produs atât de ieftin - care începe în baza de apă cu glicerină, centella asiatică și aloe vera, ingrediente benefice pentru piele. Pe lângă rolul hidratant, centella asiatică are și proprietatea de a calma pielea, probabil de aceea și e recomandat unui ten sensibil. Dacă vă pasionează subiectul și vreți să faceți o analiză mai detaliată a întregii liste de ingrediente o las în poza următoare:


O folosesc de vreo lună și deși am mai alternat-o cu alte creme pe care le aveam începute am folosit-o destul de des încât să o încerc în diverse combinații - peste mai multe serumuri, tratamente, exfolianți - și s-a așezat frumos peste orice. Am preferat totuși să mă îndrept către crema cu electroliți PC (articol aici) când am mai folosit peste zi creme colorate sau fonduri de ten care-mi lăsau fața cam uscată, evident că nu m-a impresionat la fel de mult ca acea cremă, dar nici nu are rost să le comparăm ținând cont de diferența mare de preț.

Eu prefer s-o folosesc în perioada asta strict pe post de cremă de seară, însă având o textură așa lejeră cred că se pretează și de folosit înainte de SPF dimineața, pentru cine simte nevoia. Mi se pare o opțiune excelentă pentru cineva care nu poate sau nu vrea să investească mult într-o cremă, dar și pentru cine are un buget mai generos cred că nu e de ocolit. Măcar ca o alternativă ocazională e o opțiune faină.

Cineva mi-a recomandat pe Instagram și varianta cu hialuronic (în loc de centella) și cred că prin toamnă o s-o încerc și pe aceea. Pe partea de seruri/tratamente de la Revuele nu mai sunt tentată, cel puțin momentan - consistența celui pe care-l am seamănă mult cu The Ordinary, ca idee, iar pentru gustul meu nu e tocmai idealul - dar sunt bucuroasă că am dat o șansă cremei de față.

Actualizare ulterioară: O problemă pe care am constatat-o abia când era spre final produsul a fost ambalajul cam prost, la care s-a stricat pompița. Apoi am pățit la fel și cu al doilea tub, deci tind să cred că se întâmplă destul de des. Prețul mic se reflectă, din păcate, la ambalaj.

Voi ce cremă de seară preferați în perioada asta? Ați încercat vreun produs Revuele?

4 comentarii

  1. exact la aia ma gandeam cand am ajuns spre sfarsitul articolului, ca s-ar potrivi bine inaintea cremei cu SPF. suna bine :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, mai ales pentru un ten ca al tău cred că s-ar potrivi și mai bine. Eu nu prea mai simt nevoia vara de altă cremă în afară de SPF, mai aplic doar toner și/sau serum înainte.

      Ștergere
  2. cred ca am vazut ceva masti de la ei, nu stiam ca au si alte produse de skincare

    RăspundețiȘtergere