Review: Primer e.l.f. nuanța pearls

V-am arătat acest primer în cumpărăturile din luna ianuarie când vă spuneam și faptul că eu comandasem de fapt o altă nuanță, nu ceea ce am primit. Dar mi-am zis că dacă tot l-am primit pe acesta, să-l pun la treabă, să văd ce știe să facă. L-am folosit mai mult decât suficient cât să-mi fac o părere despre el, așa că azi vă împărtășesc opinia mea despre primer-ul e.l.f. în nuanța pearls:


Recipientul îmi place, mi se pare ideal tubul și aplicatorul tip gloss pentru un astfel de produs. Ce nu-mi prea place este lipsa anumitor informații de pe ambalaj: cantitate și valabilitate.


Nuanța pearls a acestui primer este un alb sidefat. Nu prea se vede în poză sclipiciul din compoziție, însă ca idee, așa arată pe piele:


Se aplică și se întinde foarte ușor. Din cauza culorii acestuia, trebuie aplicat cu grijă strict pe suprafața pe care urmează să aplicăm fardurile (motivul e de la sine înțeles), lucru nu tocmai confortabil, mai ales când ești pe fugă. Iar din cauza sclipiciului din conținut, orice fard mat se transformă în fard sidefat peste această bază.

Însă, vine și partea bună: fardurile aplicate peste acest primer rezistă excelent pe pleoape, fără să-și piardă din intensitate și fără să se strângă în pliu, timp de câteva ore bune: între 6-8 ore.

Intensifică culorile fardurilor doar dacă sunt aplicate cât primer-ul este încă umed pe pleoape. Din păcate, în această situație fardurile nu mai aderă la fel de bine. Iar dacă sunt aplicate după ce s-a uscat nu mai intensifică deloc culorile și în plus, fardurile mai slab pigmentate nu mai acoperă bine baza, se vede clar că există „ceva” sub fard. Cel mai mult îmi place cum arată fardurile gri peste acest primer. Veți vedea în continuare de ce.

Am făcut câteva swach-uri și le-am pozat în lumini diferite și din unghiuri diferite pentru a vă face o idee mai clară. Cele numerotate cu 1 sunt fardurile aplicate direct pe piele, iar cele numerotate cu 2 sunt fardurile aplicate peste bază. Fardul  maro este mai slab pigmentat și a fost aplicat peste baza uscată. Se poate vedea clar cum arată și chiar am insistat destul de mult cu fardul peste primer. Celelalte două le-am aplicat peste baza umedă, iar diferența este uriașă. Vă las să vedeți singure:


A intensificat extrem de mult fardul gri, dar și pe cel verde. La cel maro se vede o mare pată și nu doar pentru că am dat și pe lângă, am făcut-o intenționat pentru a sări mai bine în ochi în poze. Așa se întâmplă și pe pleoape, o dată eram gata să-mi șterg întreg machiajul din cauza asta. Am reușit cu greu să remediez.



În concluzie, îmi este greu să trag o concluzie. Eu o să-l folosesc până se consumă, cel mai probabil mai mult cu fardurile gri, dar nu l-aș recumpăra. Părerea mea e că îmi este mai util un primer în nuanța pielii și mai ales, care să nu facă fardurile mate să pară sidefate. Iar în ciuda greșelii celor de la e.l.f. cu nuanța acestuia, probabil tot primer-ul de la ei îl voi cumpăra.


Ce părere aveți? V-ar fi de folos un astfel de primer?
Chiar sunt foarte curioasă să aflu și alte păreri. :)


Niciun comentariu