Beauty Haul Martie


Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul lunii așa că a venit timpul să trag linia la capitolul achiziții cosmetice, așa cum v-am obișnuit. Luna aceasta am făcut destul de puține cumpărături și sunt mândră de asta pentru că nu mai vreau să strâng mormane de produse care nu apuc să le consum până expiră. Așadar, acestea sunt achizițiile:


Prima comandă Avon:


Set cu ciocolată și trandafiri – nu mai are rost să le trec separat și să vorbesc despre ele pentru că le-am dedicat deja o postare aici, însă trebuie să mă repet: aroma exfoliantului e demențială! Nu credeam că o să scoată cei de la Avon un produs cu o aromă mai plăcută decât cea a exfoliantului cu căpșuni... dar uite că au reușit. Cel puțin mie îmi place mai mult acesta, dar poate și pentru că sunt mega fană a ciocolatei. Și loțiunea de corp mi-a plăcut mult, nu mă așteptam.

Cremă depilatoare facială – este unul din primele produse despre care am vorbit pe blog, mai exact aici. Nu am consumat-o încă pe precedenta, dar am luat-o să fie de rezervă. De când am această cremă nu m-am mai atins de benzile cu ceară. Un alt produs Avon care m-a surprins într-un mod foarte plăcut.

Rimel Aero Volume – am rezistat tentației de a-l deschide până acum vreo 3 zile. Momentan îmi place, mi se pare bunicel... de asemenea, nu mă așteptam. Nu pot spune prea multe despre rezistență, mai trebuie testat, dar efectul pe care îl oferă genelor îmi place. Îl mai testez o perioadă și revin cu o postare detaliată și cu swach-uri.


Din DM m-am abținut cu greu să nu ies cu o pungă plină, am rezistat chiar și tentației de a reachiziționa loțiunea de corp cu unt de cacao și macadamia de la Elmiplant. Nu m-am răzgândit în privința ei, rămâne preferata mea, dar vreau să mai consum din cremele/loțiunile/unturile de corp pe care le am deja.


Gel de duș Balea cu mandarine – până acum nu am inclus gelurile de duș în aceste postări, am considerat că e suficient să vi le arăt în postarea cu consumatele, că oricum nu este un produs de îngrijire ci de igienă, dar acesta merita menționat. Are un miros incredibil de plăcut și natural. Chiar seamănă foarte bine cu mirosul de mandarină și îmi place mult!

Micelara Elmiplant – am stat puțin să mă gândesc dacă să o iau pe aceasta sau pe cea de la Garnier, dar cum sunt mare fană a produselor Elmiplant... am decis s-o încerc mai întâi pe aceasta. N-am apucat să o folosesc prea mult, dar pot totuși să vă spun că la ochi mi-a provocat o senzație de usturime/arsură destul de neplăcută. :( În rest mi-a plăcut, curăță foarte repede și bine machiajul. O mai testez o perioadă și revin cu o postare completă.

Fond de ten Match Perfection Rimmel London – nu m-a dezamăgit dar nici nu m-a dat pe spate. Este un fond de ten cu o acoperire mică și arată foarte natural pe ten. Numele lui nu e prea inspirat totuși, te cam duce cu gândul la un fond de ten cu o acoperire mare și nu e cazul. Îl mai testez o perioadă și voi reveni cu o părere și despre acesta.



La începutul acestei săptămâni am dat a doua comandă pe luna aceasta la Avon. Am fost cuminte, am luat doar câteva lucruri mărunte.

  
Gloss mentolat – nu oricui îi place senzația de mentol din aceste gloss-uri, sunt genul ăla de produse pe care ori le iubești, ori le detești. Mie îmi place senzația pe care o lasă acest gloss, l-am mai avut acum mulți ani și mi se făcuse dor de el.

Creioane de ochi Color Trend – sunt singurele creioane din gama Color Trend care îmi plac. Mai sunt cele cu ambalaj roșu, roz sau alte culori și au de obicei inimioare, floricele, fluturași sau alte minuni pe ele... acelea nu prea mi-au plăcut. Acestea îmi plac pentru că sunt puternic pigmentate. Nu sunt cele mai rezistente creioane de ochi, dar sunt ok. O să le dedic o postare zilele viitoare, mai am două în afară de acestea: pe alb și maro.


Depozitul de frumusețe


Deși i-am dedicat o postare care a devenit rapid una din cele mai citite de pe blog (la asta nu mă așteptam), am considerat că merită incluse și ele în această postare. Dacă vreți să citiți mai multe detalii despre ele, click aici.

Vă interesează un review la un produs anume? Dacă da, nu ezitați să-mi spune, ca să mă grăbesc cu articolul. :)

4 comentarii

  1. M-ar interesa mai detaliat o parere despre micelara de la Elmiplant si gelul de dus Balea cu mandarine. :)
    Am mai citit undeva pe un blog, nu mai stiu care, in care fata respectiva spunea ca o ustura ochii de la apa micelara Elmiplant, as vrea totusi si parerea ta finala, asemanandu-ne la tipul tenului m-ar ajuta sa stiu daca o voi cumpara vreodata sau nu. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos pentru feedback. Se execută, îi voi acorda prioritate micelarei. După ce o mai testez o scurtă perioadă, voi reveni cu o părere completă.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Wow, ce de bunatati avem aici! Imi plac toate alegerile tale. In ultimul timp si eu am incercat sa ma abtin de la cumparaturi... Chiar aseara am intrat intr-un DM si eram indecisa: sa aleg solutia micelara de la Elmiplant sau pe cea de la Garnier? Pana la urma am optat pentru Garnier. Am incercat-o tot aseara, dupa demachiere si pot sa spun ca a fost ok. Nu m-a usturat ochii, ceea ce e semn bun. Pupici si sa te bucuri de toate produsele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place cea de la Garnier, trebuie s-o încerc și eu. :D
      Mulțumesc frumos! Pupici :*

      Ștergere