Leapșa: Dacă mi-ar dispărea toate produsele de machiaj


Am văzut această leapșa la Diana (Purrrs n boots) și mi s-a părut foarte interesantă, așa că am „furat-o” și eu. Trebuie să aleg doar 10 produse de machiaj pe care le-aș recumpăra dacă mi-ar dispărea toate. Greu, foarte greu, dar am reușit să le aleg în cele din urmă și azi vi le prezint și vouă. Am pus link către review pe denumire, la cele care au deja pe blog, în caz că vreți să citiți părerea mea completă despre acestea.

Rimel The Rocket Volum Express Maybelline – nu îl mai dețin în prezent, dar asta doar pentru că vreau să mai încerc și altele. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost faptul că se demachiază cam greu, dar tot rămâne preferatul meu până în prezent și are șanse mari să mă reîntorc la el într-o zi. Clar un rimel ar fi neapărat necesar în trusă și dacă trebuie să mi limitez doar la unul... pe el l-aș alege.


Fond de ten Whipped Creme Max Factor – ar trebui neapărat să recumpăr un fond de ten și după cum spuneam și în tag-ul făcut acum câteva zile, este în continuare favoritul meu așa că pe el l-aș alege.


Concealer Rimmel London Wake me up  – mă salvează în zile ca cea de ieri, când mă trezesc cu fața la cearceaf și cu moacă de zombi :)), așa că nu poate lipsi de pe listă.


Pudră Creme Puff Max Factor – fără să stau pe gânduri aș alege și o pudră și tot fără să stau pe gânduri aș alege Creme Puff de la Max Factor, pudra mea favorită.


Bronzer e.l.f. – am fost puțin nehotărâtă aici, nu eram sigură ce aș alege între blush și bronzer, de amândouă nu era loc, dar am ales în cele din urmă bronzer-ul. Aceasta de la e.l.f. este relativ recent introdus în trusa mea, dar îmi place și o să-i dedic o postare într-o zi.


Kit pentru sprâncene Essence – Un fard pentru sprâncene este un must have pentru cineva care are sprâncele exagerat de rare și de deschise la culoare, așa ca mine. Momentan cel de la Essence este favoritul meu și poate o să vă vorbesc într-o zi mai în detaliu despre el.


Primer e.l.f. – cel mai bun primer ca raport calitate/preț și deși o perioadă nu l-am mai avut, m-am convins că nu mai trebuie să-mi lipsească din trusă.


Paleta de farduri Au Naturale de laSleek - și pe aceasta am numit-o în tag-ul anterior și evident că aș alege-o și de data aceasta. În prezent este cea mai utilizată paletă de farduri.

Ruj Farmasi – clar ar trebui și un ruj (pentru început doar unul) și acesta cred că ar fi primul pe care l-aș alege.

 

Creion ochi Supershock black – aici am suferit puțin.. doar de unul mai am loc? :( Dar dacă trebuie, trebuie. L-aș alege pe cel de la Suporshock pe negru, dar neapărat ar trebui apoi să-mi reîntregesc colecția… cât mai repede.



Aș mai fi vrut să adaug și un blush, cel puțin încă vreo 3-4 creioane de ochi, un tuș, alte câteva rujuri și multe atelele. :)) A fost destul de greu să mă limitez doar la 10 produse.


Voi ce produse ați alege? Avem ceva în comun?
Aștept cu drag opinii. De data aceasta nominalizez următoarele fete: Deena, Dee, Alina și Kleo, dar invit să-l preia oricine altcineva dorește.


14 comentarii

  1. Ce mă bucur că l-ai preluat!! Foarte interesante alegerile, o să intru imediat să văd review-ul la pudră. :) Iar acel fond de ten este atât d elăudat, dar nu știu dacă e bun pentru tenul gras, of!!
    Singurul produs în comun, ca brand, este primer-ul de la e.l.f. :)
    Am zis eu că sunt foarte puține doar 10 produse :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am tenul gras, exagerat de gras :)). Deci e foarte bun, eu mă înțeleg âbine cu el și face o treabă excelentă împreună cu pudra Creme puff.
      Hehe. :D
      Daaaa, sunt exagerat de puține. :))
      Pupici :*

      Ștergere
  2. De rimel nu stiu ce sa spun pentru ca nu l-am incercat...fondul de ten Whipped Creme Max Factor il am si l-as recumpara cu siguranta, Concealer Rimmel London Wake me up nu l-am incercat, deci nici de acesta nu stiu ce sa zic, Pudra Creme Puff Max Factor –este pe lista mea de ceva vreme si deci,..da, as vrea sa o am, Bronzer e.l.f. nu am avut, kit sprancene nu de la essence ci de le Elf :D de care sunt incantata, o paleta Sleek asemanatoare la fel am pe lista de cumparaturi, mai ales ca au pret acceptabil si am tot amanat ca o voi lua.....dar o sa o cumpar neaparat, iar de ruj si creion pt ochi ce pot sa spun, nu le-am avut...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem câteva produse în comun. :D Pudra și paletele de farduri Sleek trebuie neapărat să le încerci, sunt minunate. Și rujul de la Farmasi merită luată în considerare dacă îți plac rujurile cremoase. După ce mai consum din fardul ăsta de sprâncene cred că o să-l încerc și pe cel de la elf, am auzit multe lucruri bune despre el. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Ca idee un creion cu doua capete: negru si turcoaz/alta culoare, ruj rosu, mascara, blush, bronzer, fond de ten, acelasi primer :), o paleta colorata de la sleek, anticearcan si... inca un ruj rozaliu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, putem face un grup al fanelor acestui primer, ne-am strânge destul de multe. :))
      Uite că la ideea de creion cu două capete nu m-am gândit, dar adevărul e că nici n-am descoperit până acum vreunul care să-mi placă prea tare. Dacă știi vreunul, spune-mi și mie. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Avem trei preferate in comun: fondul de ten Max Factor, pudra Max Factor si concealerul Rimmel. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mă bucur că avem produse preferate în comun. :)
      Să le folosești cu plăcere!
      Pupici :*

      Ștergere
  5. Pudra Max Factor e pe lista, toata lumea o lauda.
    Creioanele Supershock sunt divine si mi-ar placea sa incerc concealer-ul si rujurile Farmasi. :D
    Multumesc pentru nominalizare. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este lăudată degeaba, este o pudră foarte bună... merită încercată!
      Cu mare drag.
      Pupici :*

      Ștergere
  6. tag-ul e foarte dragut dar chiar nu stiu daca o sa adun 10 produse pe care sa le consider indispensabile. voi incerca, totusi :)).

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici eu nu as putea fara fardul de sprancene...M-as lipsi de altele,dar nu de el.Tot aud lucruri bune despre Max Factor,ar trebui sa incerc...
    http://forthesakeofmakeup.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi. :D Au niște produse foarte bune, pudra este preferata muuuultor fete, merită încercat, nu cred că vei regreta!
      Pupici :*

      Ștergere