NOTD: Dots and stripes..

Încep din nou săptămâna cu o manichiură, după cum am promis ieri. Deși aveam atâtea idei de manichiuri cu benzile de nailart, până la urmă am făcut un amestec de buline și dungulițe, pentru că vroiam să testez mai multe din noile jucării. Rezultatul n-a fost ceva spectaculos, dar mi s-a părut simpatic. Din păcate lumina nu m-a ajutat deloc la poze, culorile ojelor sunt mult mai frumoase în realitate.


Pe toate unghiile am făcut bulinuțe mari și mici cu ajutorul instrumentului de punctare, la inelar și degetul mijlociu am făcut două dungi cu ajutorul benzilor de nailart (le-am lăsat pe unghie), iar la restul am trasat la întâmplare niște dungulițe cu una din pensulele din set și le-am „decorat” cu bulinuțe mici. Despre „instrumentele” folosite puteți citi aici.





Ce părere aveți, fetelor? :)

8 comentarii

  1. Sunt foarte dragute, mie mi se pare modelul destul de interesant; cum sunt eu mai neindemanatica nu prea imi fac pe unghiute modele, de regula manichiurile mele sunt simple, pentru ca mai mereu sunt agitata si pe fuga si nu prea am timp. Imi place!!!!! Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că îți place! Eu când nu am timp sau răbdare apelez la ojele sclipicioase sau la bulinuțe, sunt foarte rapid de făcut.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Arata foarte bine iar daca ai aplicat si buline....m-ai dat gata. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. _Sunt tare simpatice unghiuţele, eu m-am puturoşit, n-am mai făcut de mult un model pe unghii..:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Păi ia măsuri! :D Și eu am făcut modele mult mai simple în ultima perioadă decât făceam vara trecută, spre exemplu, dar întotdeauna în sezonul rece am mai puțin timp și răbdare.
      Pupici :*

      Ștergere