Review: Creioane de ochi Nyx

Vi le-am arătat în urmă cu două luni ( aici ), făceau parte dintr-o comandă de pe Make-up shop din luna decembrie. De atunci le-am tot folosit, în special pe unul din ele, așa că m-am gândit să împărtășesc cu voi opinia mea despre acestea. Fără alte introduceri, azi vorbim despre creioanele de ochi Nyx:


Preț: 16 lei, Valabilitate: 12 luni de la deschidere. Le găsesc aici.

Conțin particule de sclipici fine care oferă un aspect luminos fără a încărca. Se pot purta fără probleme în machiajele de zi, sclipiciul nu iese puternic în evidență. O bilă albă din partea mea!

Eu am nuanțele gold glitter, un auriu foarte frumos și aqua glitter, un turcoaz superb. Mie îmi place mai mult cel auriu pentru că îmi scoate în evidență partea albastră a irisului și pentru că e destul de discret. Îl folosesc de obicei pe pleoapa inferioară. Pe aqua glitter prefer să îl folosesc pe pleoapa superioară.

Un swach cu cele două în lumina naturală:

(Din păcate cel auriu n-a vrut să iasă prea bine, e mai intens în realitate)

Am apreciat faptul că nuanțele au corespuns cu ceea ce am văzut pe site. Cel auriu este identic, iar la celălalt este o mică diferență, dar nu uriașă. 

Sunt puternic pigmentate și foarte rezistente. Nu se estompează culoarea pe parcursul zilei și nici nu am pățit să se întindă sau să se transfere. Nu sunt cremoase (ca cele gel) dar nici dure. Nu simt niciun fel de disconfort la aplicare, ba chiar alunecă rapid și frumos pe piele. Sunt foarte ușor de utilizat chiar și pentru cele mai neîndemânatice persoane.

Se consumă greu, le-am ascuțit de foarte puține ori (pe cel albastru doar o dată și pe cel auriu de două sau trei ori), deși pe cel auriu l-am folosit destul de mult. Însă aici intervine un mic minus din partea mea: termenul de valabilitate scurt. Nu știu ce șanse sunt să consumi un astfel de creion într-un an. Poate doar dacă îl folosești zilnic. Dar trebuie să recunosc că eu nu sunt totuși foarte strictă la valabilitatea creioanelor de ochi. Inutilizabile devin după aprox. 4-5 ani (în general, cam așa am sesizat), când mina începe să se usuce, iar dacă le dezinfectăm periodic chiar nu cred că pot face vreun rău.


Se ascut frumos și rapid, n-am întâmpinat niciun fel de probleme cu ele.

În concluzie, vi le recomand! Sunt niște creioane de ochi bune și ieftine! Și au o varietate destul de mare de nuanțe.


8 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Și mie îmi place mult nuanța. :D Arată foarte bine pe pleoapă.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Din swatch arata foarte bine ambele, siii....siii eu am ochii albastrii :D
    Intr-adevar, pretul este accesibil, cu toate ca nu am folosit produse de la ei, multumesc pentru review, imi place mult sa te citesc! Kisses!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte bune produsele lor, eu am fost mulțumită de tot ce am încercat de la ei. :D
      Cu drag, mă bucur mult!
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Cel turcoaz este foarte frumos

    gya-make-up.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere