Review: Cremă contur ochi Cosmetic Plant Q10

În centrul atenției este astăzi crema de ochi Cosmetic Plant Q10 cu ceai verde. De mult sunt în căutarea cremei de ochi perfecte, dar la fiecare din ele am găsit diferite minusuri. Știu că părerile cu privire la această cremă sunt împărțite, unele fete au fost mulțumite de ea și altele dezamăgite, iar ce părere am eu despre aceasta puteți afla din rândurile următoare.


Producătorul recomandă acest produs pentru vârstele 30-55, în care nu mă încadrez, dar mi-am zis că nu e o mare problemă. Are 30 ml, termen de valabilitate 12 luni de la deschidere și costă în jur de 15 lei.

Recipientul din sticlă rezistentă cu pompiță atașată mi se pare ideal, facilitează foarte mult aplicarea. Chiar o să păstrez recipientul după ce o termin. Nu are miros pentru că nu conține parfum – un plus din partea mea pentru asta. Oricât de mult ne-ar răsfăța simțurile olfactive aromele din creme, nu este din păcate un ingredient benefic tenului. Deși nu conține parfum, are din abundență un alt ingredient dăunător. Vă las mai întâi cu lista:


După cum se vede, este o cremă plină de alcool. Îl găsim la începutul listei, pe la mijloc, la final... cât cuprinde, lucru deloc ok. M-am supărat pe mine când am verificat acasă lista cu ingredientele, mi-era ciudă că n-am verificat din magazin. Nu aș mai fi cumpărat-o!

Crema este densă, intră rapid în piele și nu lasă peliculă la suprafață. În ciuda cantității enorme de alcool din conținut, nu mi-a provocat neplăceri de niciun fel (mâncărimi, usturimi, etc), asta în condițiile în care am ochii sensibili și la fel și pielea din jurul lor. 


La capitol hidratare este excelentă, nu am ce să-i reproșez. Hidratează foarte bine cu o cantitate mică de produs și am putut chiar să sar peste crema de ochi ziua fără să-mi simt pielea deshidratată, iar asta nu e puțin lucru în cazul meu. În ciuda tenului foarte gras și a pleoapelor uleioase, pielea din jurul ochilor are tendința de a se usca dacă nu-i ofer în permanență hidratarea necesară. Știu, sunt un specimen ciudat.

Se vrea a fi o cremă anti-rid, așa că trebuie să ating și acest punct – nu am riduri profunde, dar am câteva linii fine sub ochi și nu pot spune că a avut vreun efect asupra lor, dar nici nu aveam așteptări. Ne putem păcăli cu gândul că ajută în prevenirea altora noi, dar părerea mea e că nu ajută în prevenirea ridurilor mai mult decât o face orice cremă hidratantă.

În conzluzie, este un produs foarte bun dar prost formulat. :( Dacă ar scoate alcool-ul ăla din conținut sau cel puțin l-ar reduce, m-aș declara fan al acestei creme. Dar așa... încă mai caut crema de ochi perfectă, însă pentru moment o voi folosi pe aceasta cu drag până la ultima picătură.


8 comentarii

  1. Am citit cu interes review-ul tau!
    Din pacate, fac parte din categoria acelora carora nu le-a priit aceasta crema. Eu am avut o reactie alergica la unul dintre ingrediente; dupa aplicarea cremei, pielea din jurul ochilor devenea dobandea o nuanta de rosu-vinetiu! Spalam cu apa si la circa o ora totul era in ordine! Nu am avut cum sa mai observ alte efecte caci am sistat utilizarea! :)

    Te pup, Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, ce urât. :( Adevărul e că și eu mă așteptam la neplăceri, dar pe pielea mea s-a comportat foarte bine. Îmi pare rău că nu ți s-a potrivit.
      Pupici :*

      Ștergere
  2. "Știu, sunt un specimen ciudat."-in categaoria asta ma incadrez si eu :)))
    Bun,eu vreau sa iti spun ca nici pana acum nu am gasit crema pentru ochi si de care sa ma declar pe deplin multumita....asta e, mai caut...
    In alta ordine de idei...de aceasta nu pot sa spun nimic,,nu am incercat-o inca...si ca un adaos, pe langa subiectul acestui articol, as vrea sa te intreb ce vopsea de par folosesti?? Ne asemanam din multe puncte de vedere si bruneta sunt si eu,,,de fapt, in procent de 99,9% din viata ma vopsesc negru... Am incercat si vopsele profesionale si nu imi stau pe par nici macar o luna de zile.. Poate ai folosit ceva ce eu inca nu am folosit, m-ar ajuta un sfat, un gand,, Multumesc si pupici!!!! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ne-am găsit atunci... două ciudate. :))
      Nici eu. :( Aceasta este una din cremele de ochi care s-a comportat cel mai bine, dar nu pot trece peste piticul de pe creier care-mi spune că-mi pun o mulțime de toxine pe față. :))

      Să știi că și eu mă confrunt cu aceeași problemă, nu-mi rezistă mult peste o lună cam nicio vopsea, nici măcar cele profesionale. :( Mult timp am folosit Garnier pentru că nu-mi deteriora deloc-deloc părul, nici măcar la prima spălare nu-mi cădea mai mult păr decât de obicei + nu ieșea la spălat, însă la rezistență nu excela.. maxim o lună. Cel mai mult mi-a rezistat una de la Loncolor, cam o lună jumate, dar nu mai știu exact care.. și știu că sunt mai multe. Parcă „ultra” era.. ceva de genul ăsta și nuanța negru albăstrui. Încă experimentez și eu la capitolul ăsta, în speranța că o să-mi găsesc vopseaua iubită și uite, chiar o să le fac un review la cele pe care le voi încerca de acum în colo, poate o să-ți fie de folos. Chiar mă gândeam la asta și nu știm dacă ar fi cuiva de folos.
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Și eu folosesc această cremă și îmi place. Eu nu am avut nicio reacție urâtă după folosirea ei. Iar eu nu citesc niciodata ingredientele... Nu-mi vine să cred ca are atât de mult alcool. Asta e. :D

    Am văzut că sunteți în căutarea unei vopsele negre de păr. Având în vedere faptul că am fost foarte mulți ani brunetă, vă recomand vopseaua Lorven. Ține foarte mult pe par, nu-l degradează. Întrebați la magazinele care vând vopsea de păr de ea. E foarte bună, dar deloc promovată. O să vă spună sigur și vânzătoarele părerea lor. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți place. Nici eu nu mă uitam pe lista cu ingredientele până acum cam un an. :D
      Mulțumesc mult pentru recomandare. Chiar nu auzisem de ea, o să o caut.
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Pe mine m-ar tenta.
    Caut o crema densa, hidratatnta pentru zona ochilor. am avut-o pe cea de la Bioliv si mi-a placut, acum am ceva de la YR dar nu ma da pe spate...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar am vrut și eu să încerc una de la YR, nu prea am încercat creme de față de la ei.
      Pupici :*

      Ștergere