Review: Paletă de farduri geometric e.l.f. 18 nuanțe



Pe la începutul anului cei de la e.l.f. au scos câteva palete de farduri noi. Întâmplător, tocmai urma să dau o comandă pe site așa că am profitat de o ofertă în care la o comandă de minim 44 lei primeam o paletă de farduri cadou. De cum au ajuns în mâna mea am început să le testez și azi vreau să vă împărtășesc opinia mea despre aceasta.



Design-ul pastilelor de farduri este foarte interesant și drăguț. La început nu mă săturam să o admir. Cu toate acestea, ambalajul îmi dă mari bătăi de cap la fiecare utilizare: sistemul de deschidere nu este tocmai cel mai bun, nu îl pot deschide cu buricul degetului, pot doar cu unghia, dar nu e cea mai bună metodă.. era să-mi rup unghia când am încercat. Am găsit totuși o soluție la această problemă: folosesc o pensetă pentru a o deschide. Este totuși și o parte bună în asta: n-are nicio șansă să se deschidă în bagaj și să se împrăștie fardurile, dacă o luăm în călătorii.

Conține farduri sidefate, mate și metalice. Unele din farduri sunt destul de puternic pigmentate, altele sunt puțin mai slab pigmentate. Majoritatea fardurilor sunt destul de prăfoase, eu prefer să îmi machiez mai întâi ochii și apoi fața când folosesc aceste farduri, deși în mod normal prefer invers. Acesta este singurul lucru care l-aș reproșa acestor farduri, dar pot trece totuși peste asta.

Am numerotat fardurile din paletă pentru swach-urile de mai jos:


Swach în lumina naturală (click pe poze pentru a le vizualiza la o dimensiune mai mare):




Nu sunt aplicate peste o bază, le-am aplicat direct pe piele. Fardurile de la numerele 3,4, 9 și 10 sunt foarte apropiate de culoarea pielii, din această cauză nici nu se prea observă în poze. Mi se par perfecte de folosit pe post de iluminatoare. 

Prețul ei întreg este de 30 lei.

În concluzie, eu sunt destul de mulțumită de ele și cred că raportul calitate/preț este ok. Nu sunt fardurile mele preferate, nu se ridică la nivelul celor de la Sleek, dar și prețul este mai mic, iar numărul de farduri mai mare.  


4 comentarii

  1. Intr-adevar, nu se compara cu cele de la Sleek..insa sunt bune si acestea de la ELf.
    Culorile sunt ok, este interesanta forma la care s-au gandit cand au adaugat fardurile in paleta.. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine aceasta trusa. Imi plac foarte mult nuantele 1-6. Acestea fiind si cele mai utilizate de mine. Sa o folosesti cu drag. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu tot pe acelea le folosesc cel mai des. :D
      Mulțumesc frumos!
      Pupici :*

      Ștergere