Review: Set cu ciocolată și trandafiri Naturals Avon


În urmă cu ceva timp vă arătam pe pagina de facebook câteva cumpărături de la Avon, printre care se aflau și trei produse noi apărute din gama Naturals, respectiv: gel exfoliant pentru corp cu ciocolată, spray de corp cu trandafiri și ciocolată și loțiune de corp cu trandafiri și ciocolată. Am ales să vorbesc despre cele trei împreună pentru că la două din ele nu sunt prea multe de zis. Curând ambalajele produselor din gama Naturals vor fi schimbate și din cauza aceasta scrie în campania actuală că sunt disponibile pentru ultima oară, dar vor fi prezente în cataloage și în campaniile viitoare și chiar vor avea o ofertă bună la mai multe produse din gamă, printre care și cele despre care vă voi vorbi azi.

 

Gel exfoliant pentru corp cu ciocolată

Dacă mă urmăriți de mai mult timp știți deja că gelul exfoliant Naturals cu căpșuni este favoritul meu de mult timp. V-am vorbit deja aici despre varianta cu căpșuni și cea cu vanilie. Exceptând mirosul, restul părerilor sunt aceleași și pentru acest scrub, așa că nu are rost să mă repet, mă limitez la a spune că este foarte bun!

Să vă zic deci de miros. Îl pot descrie într-un singur cuvânt: delicios. Mirosul de ciocolată este incredibil de natural, îmi vine să îl mănânc pe pâine. Este identic cu cel al loțiunii cu unt de cacao și macadamia de la Elmiplant. Din punctul meu de vedere l-a detronat pe cel de căpșuni, acesta îmi place și mai mult. Vi-l recomand din inimă, e imposibil să nu vă placă.


Spray de corp cu trandafiri și ciocolată 

Mereu mi-au plăcut spray-urile de corp de la Avon, în sezonul cald am mereu cel puțin unul printre cosmetice. De când m-am pricopsit într-o vară cu o iritație din cauza parfumurilor, încerc să evit să mai folosesc când este foarte cald afară parfum, așa că apelez la astfel de spray-uri. Mirosul acestuia este foarte plăcut, o combinație între aroma de trandafir și aroma de ciocolată, predominând cea de trandafir. Nu m-a dat pe spate ca în cazul scrub-ului, însă îmi place, este un miros frumos. Persistența, ca în cazul tuturor spray-urilor de la Avon este medie.

 
Loțiunea de corp cu trandafiri și ciocolată

Am lăsat-o la urmă pentru că aici am mai multe de povestit. Vă zic sincer că până acum nu m-au prea impresionat cremele de la Avon: ba nu hidratau, ba lăsau peliculă uleioasă/lipicioasă, ba chiar m-am pricopsit și cu o iritație de la o loțiune. Această loțiune de corp m-a surprins într-un mod foarte plăcut. Să vă povestesc cu ce..

Mirosul este foarte asemănător cu cel al spray-ului de corp, trandafir și ciocolată predominând aroma de trandafir. Îmi place! Ambalajul este simpatic, dar nu chiar cel mai practic. Se apasă puțin cam greu pe tub pentru a scoate produsul, dar nu pot spune că e un mare inconvenient.

Consistența nu este nici foarte fluidă, nici densă, aș spune că este ceva la mijloc. Nu este uleioasă sau grasă și cel mai important... intră imediat în piele și nu lasă peliculă! Un mare plus din partea mea!

Hidratează bine și este suficientă o cantitate mică de produs pentru o aplicare. Nu știu cum ar reacționa pe o piele uscată, însă pentru o piele normală oferă hidratarea necesară, lasă pielea catifelată și se menține așa până la 24 ore.

Nu mi-a provocat iritații sau alte probleme.

În concluzie, eu sunt foarte mulțumită de aceste produse, mi-au depășit așteptările și vi le recomand. Cel puțin gelul exfoliant trebuie neapărat încercat! 


8 comentarii

  1. Sincera sa fiu...nu am mai folosit produse de genul acesta de la Avon inca de cand nu am mai fost in echipa lor, ultima lotiune folosita a foste cea cu miros de caise(sper sa nu ma insel), stiu ca mi-a placut datorita parfumului si am tinut din ea ceva timp. In general produse recente folosite de la AVon au fost mai mult produse pentru machiaj.
    ...Si mi-ai facut pofta de ciocolata.. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merită măcar gelul exfoliant să îl încerci, e demențial. Loțiunea cu caise a avut-o mama și știu că-i plăcea. Am încercat-o și eu pe mâini și mi-a plăcut mult mirosul și părea ok și la capitolul hodratare.
      Hehe. :D

      Ștergere
  2. Nu vreau să-mi imaginez cum miroase exfoliantul cu ciocolată, că încep să poftesc la ora asta la ceva dulce...mmm...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi. :D La fiecare utilizare îmi face poftă instant de ciocolată, prăjituri. Este singurul lucru pe care i-l pot reproșa.

      Ștergere
  3. Cu siguranta voi incerca exfoliantul fiinca eu iubesc ciocolata :), dar nu chiar acum, ca mai am 2 exfoliante de la alte firme si ma lupt cu ele sa le termin :D
    Mi-ar place un spray de corp cu un miros mai puternic, mai fresh. - nu am incercat inca niciun spray de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă iubești ciocolată nu ai cum să nu iubești și acest exfoliant. :D Hehe, și eu am 3 cu tot cu ăsta.
      Au o varietate mare de arome, sigur ai găsi ceva pe placul tău.
      Pupici :*

      Ștergere