Review: Ruj e.l.f. filtratious

Dacă mă urmăriți de mai mult timp știți deja că îmi plac majoritatea produselor e.l.f. pe care le-am încercat până acum și consider la modul general că sunt produse ieftine și bune. Din păcate, produsul despre care o să vă vorbesc azi este unul din cele care fac excepție de la „regulă”. Dacă vreți să aflați ce nu-mi place la acest produs, vă invit să citiți în continuarea acestui articol:


Are un preț întreg de 9 lei pe site-ul Elf România și este disponibil în mai multe nuanțe, dintre care eu am flirtatious.

Ambalajul a fost primul lucru care nu mi-a plăcut, din cauză că se deschide foarte greu și așa am înțeles că sunt cam toate din această gamă. Să zicem totuși că nu e un aspect foarte important la un ruj, dar e totuși un mic detaliu deranjant.

Mirosul e discret și interesant, mă duce cu gândul la gloss-urile pe care le foloseam în copilărie. E un fel de aromă fructată dar ceva mai artificială. Mie totuși îmi place.

Este un ruj cremos și cu un luciu frumos, dar nu-mi place că evidențiază foarte tare buzele ușor uscate. Oricât ne-am îngriji buzele, se mai întâmplă să apară acele pielițe nedorite și de obicei rujurile cremoase le ascund binișor (dacă nu sunt prea proeminente), acesta în schimb mai tare le evidențiază.

Culoarea mi-a plăcut, nu e chiar ce îmi doream dar îmi place, păcat însă că e greu de uniformizat și nici foarte pigmentat nu e. Trebuie insistat mai mult pentru a ajunge la o nuanță intensă și are tendința de a lăsa dungi. Vă las cu un swach pe mână, unde am insistat destul de mult:


Nuanța e totuși plăcută, păcat că trebuie să insist destul de mult ca să o obțin și să o „așez” frumos pe buze.

La capitolul rezistență nici nu m-a uimit, dar nici nu m-a dezamăgit. Rezistă binișor pentru un ruj cremos, cam la fel ca majoritatea!


În concluzie, nu mi-a plăcut și nu aș cumpăra alte nuanțe, la fel cum nici nu-l pot recomanda!

L-ați încercat? Cum vi s-a părut? Voi ce rujuri nu ați recomanda?


10 comentarii

 1. Asa este, din pacate, bine ca nu mi-am comandat rujuri de la ei, cam peste tot prin blogosfera circula stirea ca rujurile lor nu prea se ridica la nivelul asteptarilor.. Trist, dar adevarat. Bine ca au alte produse bune care sa compenseze. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Uite că mie mi-a scăpat :)), chiar n-apucasem să citesc nimic despre acest ruj.
   Așa este! :D

   Ștergere
 2. e greu de ales culoarea pe site. dar rujurile in principiu sunt ok, am si eu unul, nu il folosesc des.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu e chiar groaznic, se poate și mai rău... dar nici prea strălucit nu e. Există altele mult mai bune la prețuri destul de apropiate. Poate diferă totuși de la unul la altul, s-or mai nimeri și mai bune. :)) Nici eu nu prea îl folosesc, l-am folosit mai mult prin casă cât să-mi formez o părere despre el.

   Ștergere
 3. Mie personal imi plac rujurile Elf,am vre-o 4 si imi plac toate la fel de mult!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Poate am prins eu unul mai slab. :D Dar sigur sunt cele din această gamă? Că mai au și altele puțin mai scumpe, poate acelea sunt mai bune.

   Ștergere
 4. Dintre rujurile de la Elf, imi place acesta (desi uneori ne intelegem de minune, alte ori nu, si nu-mi explic de ce) si Gipsy.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nuanța și mie îmi place, păcat că nu ne înțelegem din alte puncte de vedere. :( Mai am și eu momente când îmi place, dar de cele mai multe ori nu prea mă încântă așa că îl cam evit. :(

   Ștergere
 5. si eu am avut un ruj de la ei si nu mi-a placut deloc, desi era foarte laudat in blogosfera :(.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îmi pare rău că nici ție nu ți-a plăcut. :( Poate or fi și loturi mai bune, cine știe. Țin minte că mai citeam și de tușurile tip cariocă de la ei... că unor fete le plăcea la nebunie și altele le-au primit gata uscate. :(

   Ștergere