Produse consumate - Ianuarie 2016

A venit momentul să vă prezint și primele produse consumate pe anul ăsta și așa cum v-am obișnuit, am și de data asta destul de multicele ambalaje goale adunate de-a lungul lunii, despre care să vă povestesc. Dacă mai amânam vreo 2-3 zile postarea se mai adăugau câteva, că mai am unele cu un strop de produs în ele, dar rămân pentru postarea următoare și acum vă arăt ce am consumat doar în ianuarie...


Nu-i rău, nu? Am avut și mai multe, dar important e că reușesc constant să consum din ceea ce am, tot mai rar se întâmplă să arunc produse expirate și recunosc că încă am o mare satisfacție când consum un produs, iar fiecare postare de tipul ăsta îmi confirmă că multitudinea de produse pe care le dețin în permanență se justifică și nu sunt adunate doar ca să fie.


Concealerul NYX HD mai are doar pereții puțin murdari, în rest am scos din el tot, pentru prima oară am scos chiar și stopper-ul pentru a putea folosi absolut tot produsul din el, iar asta pentru că mi-a plăcut mult. V-am scris detaliat despre el aici și-mi mențin toate părerile bune despre el! Deocamdată n-o să-l recumpăr pentru că am destule în uz și prea multe pe wishlist, dar rămâne în topul favoritelor și nu e exclus să mă mai reîntorc la el. 

În cutiuța mică am avut o mostră foarte generoasă din fondul de ten Rimmel London Lasting finish 24h, primită de la Ira și am păstrat-o pentru că am vrut neapărat să vă zic două vorbe despre el. Sigur știți de produsul ăsta, a fost nebunie cu el prin blogosferă anul trecut, dar eu am renunțat la ideea de a-l mai lua din cauză că în general nu mă înțeleg prea bine cu fondurile de ten Rimmel. Ei bine, m-a surprins foarte plăcut, se aplică frumos și rapid, arată bine pe ten, acoperirea e cam medie și are o rezistență bunicică (n-aș spune că rezistă wow, dar rezistă destul de bine). Nu sunt sigură-sigură dacă o să-l iau, dar dacă apare vreo ofertă prea bună... poate. 

Despre apa micelară Garnier nici nu știu ce aș mai putea să spun, rămâne favorita mea, v-am prezentat-o și în postarea cu 10 ape micelare pe primul loc, așa că alte cuvinte sunt de prisos. O să continui să revin la ea, cu siguranță!

Gelul de duș Bioderma Atoderm eu l-am folosit pentru ten, e blând, doar foarte puțin parfumat și s-a descurcat bine pe post de gel de curățare. Dacă l-aș mai primi la cumpărături (cum s-a întâmplat cu ăsta), cu siguranță l-aș folosi, dar altfel prefer totuși să rămân la geluri de curățare, din cele puțin și mai bune.


Crema de față Paula's Choice Clear skin hydrator, în varianta de 15 ml, m-a convins s-o cumpăr full size, e o cremă cu textură de gel minunată pentru un ten gras, normal sau mixt! Își merită prețul mai ridicat, în opinia mea, iar mai multe o să vă mai vorbesc despre ea, cu siguranță!

Cremele de față Herbalife Skin, de zi și de noapte (dar eu le-am folosit seara pe ambele), tot a câte 15 ml fiecare, au fost ok, dar nu ceva atât de deosebit încât să mă convingă să le vreau full size. Ca să nu mai zic că pe lângă cea de la PC de mai sus par doar niște creme mediocre, cel puțin pentru mine. Nu m-a convins până acum niciun produs Hermalife Skin, cu părere de rău!


Elixirul de baie Avon Planet Spa cu ciocolată a fost o maaare dezamăgire! Deși din sticlă mirosea de vis, exact a budincă de ciocolată, în cadă mai mirosea doar foarte puțin după ce turnam, până să intru în cadă era de mult dispărut orice miros, nu se mai simțea nimic, nici dacă băgam nasul în spumă. Nici prea multă spumă n-a făcut, dispărea și repede... nu, nu, nu! Mai ok sunt spumantele lor clasice. 

Gelul de duș Yves Rocher cu macadamia rămâne unul din favoritele mele, alături de cel cu cafea! Mai fac câte o pauză de la ele, să mai folosesc și altele, ca să nu mă plictisesc de aromă, dar fac cum fac și tot revin la ele, nu mai știu de câte ori le-am tot consumat și recumpărat. 

Gelul de duș Yves Rocher cu floare de lotus a mirosit și el drăguț, a fost numai bun când îmi doream o aromă primăvăratică și deși nu mă va fideliza ca cel de mai sus, nici nu exclud să mai revin la el cândva.

Șamponul cremă non-spumant, tot de la Yves Rocher, mi-a plăcut mai mult decât aș fi crezut că e posibil. De fapt, nu mă așteptam să-mi placă deloc, nu-mi imaginam că poate spăla bine părul, dar mi-a arătat el mie, femeie neîncrezătoare! :)) Da, spală bine și delicat, lasă părul moale, a fost numai bun când n-aveam timp de tot tacâmul de îngrijire oferit părului și chiar cred că o să-l recumpăr! Singurul minus e că se consumă mai repede ca șampoanele clasice, dar nici prețul nu e mare, așa că nu-l văd ca pe un mare dezavantaj.


Untul de mâini și picioare Avon Planet Spa mi-a plăcut, oferea o hidrare bună, miroase bine, dar ce nu-mi plăcea e că lăsa palmele ușor lipicioase. În schimb, mi-a plăcut mult mai mult pentru picioare, îl aplicam în strat generos, făceam și puțin masaj, iar apoi luam șosetele pufoase și dimineața mă trezeam cu tălpile fine! Nu exclud să-l recumpăr cândva, dar deocamdată luăm pauză, că m-am plictisit de el, ține foarte mult, eu l-am mai folosit câteva luni și după un an, când teoretic era expirat (dar doar pe tălpi - ce se putea întâmpla?). 

Crema de mâini L'Occitane cu unt de shea ați mai văzut-o pe la consumate, îmi place și sigur o s-o mai iau, atât pe ea cât și alte creme din astea mini. Mi-au prins foarte bine toamna și iarna, am ținut minim una în permanență în geantă (deocamdată mai am doar una, trebuie să-mi refac stocul). 

Laptele de corp Yves Rocher cu cocos mi-a plăcut mult de tot, ador textura la laptele ăsta (indiferent de aromă), nu e cel mai hidratant dar e un adevărat răsfăț și pentru pielea mea normală de pe corp oferă oricum suficientă hidratare, iar aroma de cocos mi-a plăcut mult. Mai am doar unul cu piersici deocamdată, dar o să mai iau și altele, inclusiv pe ăsta e posibil să-l recumpăr. 

Loțiunea de corp Shelley cu aloe vera a fost ok, e luată din Hello Free Zone cu doar vreo 5 lei cred, iar ca textură și eficiență mi-a plăcut, dar mirosul a început să-mi displacă, era prea puternic chiar și pentru gustul meu.


Deodorantul Balea l-am luat în varianta asta mai mult pentru miros, am mai avut și alte produse din gamă care mi-au plăcut mult cum miroseau, n-a făcut excepție nici el, iar ca eficiență e destul de ok, dar doar pentru iarnă în cazul meu.

Spray-ul de corp Avon cu trandafir și ciocolată am crezut că n-o să-l mai termin în viața asta. Nu știu când și de ce l-am luat, că eu nu folosesc spray-uri de corp, dar am reușit să-l consum folosindu-l pentru a-mi parfuma lenjeria de pat, halatul etc. Miroase drăguț, dar cred că e deja clar că nu l-aș mai lua... pe el sau orice alt spray din ăsta.

Dizolvant de unghii Ebelin fără acetonă e veteran și el prin postările astea, deocamdată caut ceva fără acetonă care să nu aibă nici alcool, dar dacă nu găsesc o astfel de opțiune eficientă, atunci sigur revin iar la el.

Asta a fost tot pe luna asta, eu zic că nu e rău și sunt bucuroasă că am apucat să consum mai multe produse care-mi plac mult, dar care nu mai aveau mult până să expire (micelara, șamponul, gelul Bioderma, concealerul etc), au fost  cam la limită.

Voi ce ați mai consumat în ultimul timp? Ați încercat vreun produs din cele prezentate? V-am tentat cu ceva?

14 comentarii

  1. Felicitari!
    Uitandu-ma la muntele tau cu produse consumate ma simt destul de lenesa...;))
    Datorita tie am trecu pe wishlist crema de la PC si sper sa reusesc sa o bifez cat mai curand. :D
    Pupici si spor la consum in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc!
      Hehe, păi așa ne motivăm unele pe altele să mai și consumăm produse. :))
      Chiar îți doresc din suflet s-o bifezi și să te înțelegi cu ea, e o cremă minunată!
      Pupici!

      Ștergere
  2. Gelurile de dus YR sunt si favoritele mele. Mai tentat cu concealerul Nyx si samponul non spumant YR. Abia am dat o comanda la ei si acum regret ca nu l-am luat. Eu am consumat o crema de fata Elixir 7.9 de la Yves Rocher, un sampon Cece Med luat de la salon, care nu m-a impresionat foarte tare asa ca l-am inlocuit cu unul cu sulf de la Elmiplant, un ulei de corp Manoi de Tahiti si cam atat demn de mentionat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că sunt favortele multora! :D Mă bucur că te-am tentat cu câteva produse și sigur vor mai fi ocazii (oferte prea bune) să iei și șamponul cremă.
      Ai consumat ceva produse, bravo!

      Ștergere
  3. Trebuie sa fac si eu video cu produse terminate :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abia aștept, sunt postările/filmulețele mele favorite! Nu ratez nimic. :))

      Ștergere
  4. Harnicuta, harnicuta! :)
    Eu cu produsele de la Herbalife nu m-am inteles, asa ca le-am dat mai departe. Nici persoana care le are acum nu este super incantata de ele, nu cred ca le va cumpara in varianta full size - si uite asa, suntem recunoascatoare ca exista mostre si variante mini! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, mulțumesc!
      Chiar nu mi se par cine știe ce nici ca formulă, cel puțin ce am avut eu. Da, ăsta e singurul lucru care mi-a plăcut la ei.. că au variante mini. :))
      Pupici

      Ștergere
  5. Bravo pentru prada! :)
    Am nevoie de concealer in viata mea! Si cand mai termin din cremele de corp, si de un lapte hidratant YR :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumeeesc! :D
      Sper să-ți placă atât concealerul, cât și laptele de corp, dacă le vei încerca!
      Te pup!

      Ștergere
  6. Chiar m-ai facut curioasa cu gelul de dus Atoderm. Daca zici ca l-ai folosit si pentru ten, inseamna ca e foarte delicat si face o treaba buna. :)
    Eu nici nu mai stiu ce sa incerc in materie de sampoane, parca nici unul nu ma multumeste pe deplin in perioada asta. :D
    M-ai tentat de mai demult cu laptele de corp de la Yves Rocher, iar acum cand vad ca l-ai terminat, mi l-as cumpara si eu, dar pe cel cu aroma de piersici. Yummy!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este delicat! Însă puțin și mai mult îmi place gelul Bioderma Sebium, care are același preț în varianta de 100 ml, cel puțin.
      Eu mă împac foarte bine cu Biosilk, iar pentru problemele cu scalp (mătreață, în pricipiu) folosesc ocazional uleiul din arbore de ceai.
      Merită să încerci laptele de corp YR, mai ales pentru vară sunt minunate, fiindcă au textura foarte lejeră și parcă se simt ușor răcoritoare la aplicare.
      Te pup!

      Ștergere