Review: Paula's Choice Clear Skin Hydrator

În urmă cu vreo două săptămâni am scris aici despre toate produsele Paula's Choice care se află acum în rutina de îngrijire a tenului meu și așa cum am promis, am revenit cu o impresie mai detaliată pentru Resist Anti-Aging Clear Skin Hydrator, cea mai bună cremă de noapte pe care am încercat-o vreodată și la care nu cred că o să mai renunț prea curând. Eram în căutarea cremei perfecte pentru tenul meu gras de foarte mult timp, am încercat și creme ieftine de pe piață, dar am încercat și mai multe creme dermato-cosmetice, naturale sau de lux, însă nimic nu m-a convins pe deplin, chiar dacă mai multe dintre ele mi-au plăcut.

Ambalajul a fost schimbat între timp, însă formula a rămas aceeași.
 
Despre Clear Skin Hydrator citisem foarte multe păreri înainte s-o încerc, unele mai bune ca altele, multe fete o declarau (ca mine acum) cea mai bună cremă pentru tenul lor, dar am preferat totuși să nu fac direct investiția (nu foarte mică) în varianta full size, am luat mai întâi o variantă mini și așa cum am mai spus... nu m-a convins de la primele folosiri. Nu pot să explic exact de ce, poate pentru că e atât de diferită de altele încercate sau poate pentru că n-am fost constantă și am alternat-o cu alte creme. Cert e că într-un final am realizat că e crema perfectă pe care de mult timp o căutam, asta după ce am folosit-o câteva săptămâni doar pe ea.

Crema aceasta este destinată tenurilor grase, mixte și normale, deci nu doar tenurilor mature și ridate, așa cum am văzut că multe persoane consideră orice produs are „anti-agin” în denumire - ingredientele ce previn apariția ridurilor nu fac rău pielii la nicio vârstă. Varianta full size are 50 ml, iar cea mini 15 ml și le găsiți aici.

Ambalajul îmi place foarte mult, este practic, dozarea se face igienic prin pompiță și deși nu are sigiliu, știu sigur că n-a umblat nimeni la ea înaintea mea, fiindcă a trebuit să apăs de mai multe ori pe pompiță prima oară, până a ajuns produsul afară, iar pompa nu se scoate din tub, ca să se poată umbla în felul ăsta la ea. Știu că pot părea detalii puțin important, dar de fapt contează foarte mult!


Despre formulă n-am multe de comentat, nici nu mai public lista cu ingredientele fiindcă e lungă și oricum o găsiți pe site, mie îmi place ce văd pe acea listă, de prezența vreunui iritant nici nu se pune problema, iar singurul lucru pe care vreau să-l precizez e că în ciuda faptului că nu are parfum în compoziție (lucru foarte bun), totuși nu miroase a nimic, n-are acel miros neplăcut de la alte ingrediente din compoziție, de care eu m-am lovit de obicei la cremele fără parfum - și care-ți ia din plăcerea de a folosi produsul.

Consistența de cremă-gel mă încântă, nu e deloc grasă sau uleioasă, intră foarte repede în piele și nu doar că nu lasă deloc peliculă la suprafață, dar nici măcar nu simt că am vreun produs aplicat și nu se simte nici la atingerea tenului, lasă impresia că tenul așa e el natural, hidratat și fin.


Deși e o cremă atât de lejeră, pe mine m-a ajutat enorm de mult într-un moment în care aveam pielea descuamată pe anumite porțiuni. La început nici nu m-am gândit că poate să fie ea suficientă, am încercat cu alte creme fără niciun rezultat, iar cu asta după vreo două săptămâni de utilizare constantă (o aplicam inclusiv dimineața, înainte de crema cu SPF) mi-a readus tenul la normal. Ăsta a fost momentul în care am realizat că o cremă grasă, prea emolientă, nu e bună pentru un ten gras sau mixt nici când are astfel de perioade mai proaste, când e deshidratat. 

Acum am deja câteva luni de când folosesc crema asta și tenul meu nu e doar mai fin, dar e și mai luminos și cu o textură mai plăcută, ba chiar văd diferențe și la micile riduri de expresie pe care le am și în mod special la liniile fine de sub ochi, unde erau cam pronunțate pentru vârsta mea (eu o folosesc inclusiv în loc de cremă de ochi) - sunt ușor estompate, iar asta am observat de curând, n-a fost un efect imediat. Pe scurt, tenul îmi arată și se simte mai bine ca niciodată, au contribuit la asta și alte produse din rutina de îngrijire, nu ne putem pune toate bazele într-un singur produs, dar are o bună parte din merit și această cremă/loțiune.

Este și un produs concentrat, așa că trebuie folosit puțin la fiecare utilizare, ceea ce înseamnă că ține destul de mult, nu se consumă foarte repede.

Nu vă pot face promisiunea că o să vă placă chiar tuturor celor care aveți unul din tipurile de ten cărora este adresată, dar pot promite că șansele sunt mari să vi se potrivească și merită să-i acordați o șansă într-o zi, dar să-i dați timp, nu trageți concluzia după primele 2-3 folosiri! Eu am dat toate cremele de noapte pe care le mai aveam când am descoperit produsul ăsta, fiindcă știu că nu le-aș mai fi folosit și nici nu mai vreau să-mi zăpăcesc tenul, prefer un produs și bun. 

Ați încercat-o? Cum vi se pare? Care e crema voastră favorită de noapte?

18 comentarii

  1. Este și crema mea preferată. :D Tocmai mi s-a terminat şi trebuie să dau o nouă comandă. Nu cred că o să renunț la ea prea curând. ^^

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că e și preferata ta! Eu sper să-mi dau seama când e pe terminate, ca să-mi iau rezervă din timp. :D

      Ștergere
  2. Trebuie sa il incerc si eu. Musai! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Este cam piperat la pret dar daca este untila si de caliate, chiar merita!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Într-adevăr, nu e o cremă tocmai ieftină, dar e o investiție care merită!

      Ștergere
  4. Si mie imi place foarte mult, o folosesc de cativa ani, cred ca am stat vreo 6-8 luni fara sperand ca un alt produs va fi la fel de bun, dar nu, am revenit la CSH si raman la ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că te înțelegi cu ea și după atât timp, tind să cred că o să am și eu o relație la fel de lungă cu ea.

      Ștergere
  5. e mare pretul dar dupa experinta avuta cu produsele lor, chiar merita

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa e! Eu până acum am avut numai experiențe bune cu toate produsele PC, iar crema asta s-a remarcat în cel mai special mod.

      Ștergere
  6. Eu am folosit mai mult exfolianti si serumuri de la ei.. dar cred ca voi investi cat de curand si intr-o crema. Imi plac mult produsele lor :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am încercat câte puțin din aproape toate pentru ten, mi-au plăcut unele mai mult ca altele, dar crema asta aș pune-o pe podium, urmată probabil de un exfoliant. Chiar merită investiția!

      Ștergere
  7. Ador crema asta! Eu tocmai am consumat varianta mini si plang dupa ea ... Ma pregatesc de investitie :))) Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-a cucerit și pe tine! Eu am avut noroc, chiar a doua zi după ce am terminat varianta mini mi-a ajuns comanda cu full size-ul, așa că n-am rămas fără ea nicio zi. :))
      Te pup!

      Ștergere
  8. Sunt cateva produse PC pe care mi-as dori sa le incerc, bineinteles variantele mici, pentru teste. Insa chiar si acelea, au preturi destul de ridicate. Asa ca trebuie cantarita bina balanta!
    Am citit anul trecut multe despre AHA si BHA, incat imi doresc sa incerc si eu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cel mai bine să încerci mai întâi din varinte mici, nu sunt nici ele ieftine, într-adevăr, dar sunt mai ok ca preț, dacă nu ți se potrivește ceva nu e paguba atât de mare.
      Mie-mi plac la nebunie exfoliații lor chimici, dacă îi găsești pe cei care să ți se potrivească... chiar fac o mare diferență!

      Ștergere
  9. Doamne, de cand tot spun ca vreau sa incerc PC. De fiecare data insa tot zic pas, ba am un dulap de creme de incercat, ba sunt prea scumpe. Sper totusi sa reusesc sa incerc macar ceva moste, sa nu raman curioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, am amânat și eu destul de mult timp momentul. :D

      Ștergere