Week in photos #79

Aș fi zis că am avut o săptămână neinteresantă, plicticoasă, dacă nu compensa weekend-ul tot cursul săptămânii, care n-a fost deloc interesant - vremea urâtă de București mi-a luat cheful de orice plimbăreală sau alte activități prea interesante. O să fiu scurtă de data asta, las mai mult pozele să vorbească...


Pentru că sâmbătă dimineață urma să plecăm la Roma, m-am apucat de luni să-mi pregătesc produsele pe care o să le iau în bagaj și pot spune mândră că am luat mai puține cosmetice ca niciodată! În afară de ce e în poză, am mai luat câteva pensule, vreo trei rujuri și alte 2-3 chestii mărunte și strict necesare. Nici în rest nu m-am întins prea mult, am fost atât de rațională încât n-am luat nici unele lucruri necesare - mda, evident că le-am uitat, tot timpul trebuie să uit ceva. :))


Singura achiziție a săptămânii a fost demachiantul bifazic de la Avon, pe care nu l-am încercat încă din cauză că n-are ingredientele trecute pe etichetă și nici nu le-am găsit pe vreun site - dacă știți ceva, spuneți-mi și mie, doar cu ce se laudă el că n-are nu îmi e suficient ca să-l pot folosi cu încredere. 

Mi-au mai ajuns și câteva colete de pe ebay, dar n-am apucat să le fac poze. Și cam asta a fost tot, până în weekend...


E primăvară? Chiar e primăvară? În sfârșit am simțit asta, de cum am pășit în Roma... pomi înfloriți, soare, temperaturi plăcute, cât să pot sta în tricou (ceea ce am și făcut azi și chiar și așa îmi era cald la soare). Ce aș vrea să găsesc așa ceva și-n București la întoarcere - visez cam mult, nu?


Azi am fost în Vatican, dar fiind Paștele catolic nu am putut să vedem mai nimic, dar am avut ocazia să-l vedem (de la maaare distanță) și să-l ascultăm pe Papa. E însă în plan să revenim și pentru a vizita zilele astea. Profit de ocazie să vă urez un Paște fericit celor care l-ați sărbătorit acum și sper că ați petrecut frumos azi și la fel și zilele viitoare!

Mai departe las doar o selecție de poze de aici, fără alte comentarii...







Nu știu cât vă spun imaginile pe care le-am selectat în fugă acum, dar eu vă pot spune că deja m-am îndrăgostit de Roma și abia aștept și zilele viitoare petrecute aici, de care o să profităm din plin, că n-avem nicio intenție să revenim odihniți acasă. Nici nu pot spune acum ce mi-a plăcut cel mai mult, că mi-a plăcut cam totul, dar poate o să pot spune duminica viitoare.

Shopping n-am făcut deloc, nici nu prea am avut unde că multe magazine de cosmetice erau închise azi, însă n-am uitat de asta, evident că nu, abia aștept să ajung în special într-un magazin Kiko. Am intrat azi într-un Sephora în grabă, special să văd produsele NARS, dar... nu știu, n-am fost maxim de impresionată de ce am încercat, poate mai testez cu altă ocazie.

Gata, închei aici, că sunt frântă de oboseală (scuzați dacă am fost incoerentă pe undeva, am vrut totuși să scriu pentru că multe dintre voi mi-ați spus duminica trecută că sunteți interesate).

Săptămâna voastră cum a fost? Iar dacă ați fost în Roma, mi-ar plăcea să știu... cum vi s-a părut și ce v-a plăcut cel mai mult?

18 comentarii

  1. E superb la Roma, du-te si plimba-te pe strazi pur si simplu, de dimineata pana seara, lasa shopping-ul :))) ca faci aici destul. Cu ce vezi acolo nu te mai intalnesti curand :)). Nu pot sa spun ca mi-a placut ceva anume....mi-a placut tot. Bucura-te de tot ce vezi, de fiecare clipa, te pup <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta am făcut în fiecare zi, urmărind și atracțiile turistice, dar multe le-am descoperit întâmplător, în timp ce ne plimbam prin oraș sau printre străduțe.
      E timp destul și pentru shopping, știu bine ce vreau, n-o să pierd mult timp cu asta și oricum... e o altă părticică plăcută din vacanță. Nici cu Kiko n-o să mă mai întâlnesc curând. :p
      Cu siguranță așa o să fac!

      Ștergere
    2. Daaa, asta e tot farmecul sa descoperi intamplator diverse locuri, te pup, have fun incontinuare <3

      Ștergere
    3. Așa e! Oricât îmi plac mie planurile și listele, îmi place și să fiu surprinsă la fața locului. :D

      Ștergere
  2. Eu abia astept povestile si shoppingul de la intoarcere. La Roma am fost acum...12 ani daca nu ma inseala memoria si tare as vrea sa ma mai duc. Nu as putea sa izolez un ceva anume care mi-a placut, dar orasul e minunat. Si daca chiar e sa te trimit undeva cu insistenta, da, trebuie sa reusiti sa vedeti minunile Vaticanului asa cum se cuvine. Concediu placut iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigură că vei mai avea ocazia să ajungi prin Roma, dacă-ți dorești asta!
      Mâine o să mergem din nou la Vatican, să-l vizităm liniștiți, abia aștept că a fost unul dintre locurile pentru care mi-am dorit în special să venim în Roma și nu în alt ora (din multele pe care îmi doresc să le văd).
      Mulțumesc frumos!

      Ștergere
  3. Concediu placut si spor la shopping. Eu am fost la Milano. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Vreau să vin și-n Milano cândva, dar înainte am alte vreo două orașe din Italia pe care-mi doresc puțin mai mult să le văd. :D

      Ștergere
  4. Ma bucur sa aud ca e vreme frumoasa la Roma, voi ajunge si eu saptamana viitoare si sunt total derutata de vreme, ma tot gandesc ce sa imi iau la mine. Sper sa fie asa frumos si atunci. Sa ai vacanta placuta in continuare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Azi a fost mai frig și a plouat, dar de mâine ar trebui să se încălzească iar. Sper să prinzi vreme cât mai frumoasă! Cel mai bine verifici înainte, în perioada asta s-a potrivit în mare cu ce am văzut noi anunțat.
      Mulțumesc, la fel îți doresc și eu pentru când vei merge!

      Ștergere
  5. In Cluj a fost o vreme super urata toata saptamana care a trecut. Abia astept sa vina o data primavara! Fotografiile din Roma mi-au amintit de zilele pe care le-am petrecut si eu acolo, acum cativa ani buni :) Este un oras de vis cu o cultura si istorie unica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, sper că acum e frumos și-n Cluj, că la București e super!
      Exact cu aceeași impresie ca a ta am rămas și eu despre Roma, mi-a plăcut la nebunie și mă bucur că fotografiile mele ți-au amintit de zilele petrecute acolo!

      Ștergere
  6. Ce frumoase sunt fotografiile! Vreau si eu sa vizitez Roma,iar daca te intorci acolo, mai multe poze si o postare in care sa ne povestesti multe de pe acolo!
    Te pup!
    Andreea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult! Trebuie neapărat vizitat, sigur o să-ți placă. O să revin cu multe poze și-n postarea de duminica viitoare, dar sper că și cu un articol separat în care să scriu niște impresii.
      Te pup!

      Ștergere
  7. Vacanta frumoasa, draga mea! Sa te bucuri de fiecare moment! Cred ca vei gasi primavara la intoarcere pentru ca de ieri e tot mai cald si aici :)
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Chiar m-am bucurat din plin de fiecare moment!
      Da, da... deja am revenit și am rămas surprinsă de cât de cald e, cred că am adus noi primăvara și aici, că am tot zis că mi-aș dori să fie frumos ca acolo și-n București. :D
      Te pup!

      Ștergere