New in...

N-am mai prezent pe blog noutăți de vreo... trei luni. Adevărul e că exact cam de la ultima postare de tipul ăsta am decis că e cazul să încerc să nu (prea) mai cumpăr produse, pentru că am ajuns într-un punct în care am mult prea multe și probabil din cauza asta m-am gândit că n-aș avea ce să vă arăt, dar până la urmă s-au cam adunat destule - cu ce am mai cumpărat treptat și cu ce am mai primit, cam am ce să vă arăt în articolul ăsta și nici nu sunt sigură că sunt toate. 

Desigur, unele nu mai sunt tocmai noutăți, dar important e că n-am scris despre ele pe blog și profit de postarea asta ca să aștern niște prime impresii.


Rimelul pentru sprâncene Essence make me brow voiam de mult timp să-l încerc, dar nu-l găseam. Până la urmă am dat de el într-un moment în care deja uitasem complet de existența lui și mă bucur că l-am luat - fixează foarte bine sprâncenele și accentuează bine firele de păr. Prin comparație cu alte produse similare drugstore încercate de mine, cu siguranță ăsta e cel mai bun, e cel mai reușit dupe al celui de la Benefit. Unde pui că mai e și cel mai ieftin, puțin peste 10 lei. 

De foarte mult timp îmi doream să încerc concealerul Maybelline Instant Anti-Age, dar abia acum o lună am reușit să pun mâna pe el, cu ajutorul Irei, care l-a găsit în Promenada în nuanța mai deschisă (cred că în continuare doar la standul Maybelline din Promenada și din Băneasa se găsește). De când îl am rar am mai folosit altceva, îmi place foarte mult - e foarte lejer, nu se strânge în liniile fine dacă e fixat cu o pudră bună și acoperirea e cam medie. Cred că o să scriu cândva mai detaliat despre el, dați-mi de știre dacă vă interesează... 

De la Camelia am primit exfoliantul Paula's Choice Clear 2% BHA, pe care am apucat să-l folosesc doar o dată, deci despre efecte nu am ce să spun, dar pot spune că îmi place mai mult consistența lui decât a celuilalt exfoliant PC cu BHA pe care-l folosesc de peste un an, chiar e lejer ca apa, nici nu simt că am folosit ceva după ce l-am aplicat. Dar să văd și rezultatele... Tot de la Camelia am și mini uleiul Moroccanoil Lights, popularul și super apreciatul ulei de păr care-mi place, dar nu cât să-l ridic în slăvi. Am o idee de articol în care o să scriu despre mai multe produse populare, povestesc atunci mai multe și despre el.


Câteva mici cumpărături am făcut și de la Hello Free Zone, cu ocazia unei scurte vizite în magazinul lor din Tineretului. Singura achiziție practică, oarecum necesară, e balsamul de păr travel size TRESemme Youth Boost, pe care l-am luat pentru că n-aveam niciun balsam de păr mini și eu nu pot nici în vacanțe să plec fără un astfel de produs, având părul lung și uscat spre vârfuri. Balsam de păr de la TRESemme am mai avut full size în trecut și mi-a plăcut mult, iar varianta asta parcă-mi place și mai mult - de 2-3 ori am avut ocazia să-l folosesc, de fiecare dată l-am lăsat să acționeze doar vreo 5 minute și a fost suficient ca să-mi lase părul fin și ușor de descurcat.

MeMeMe Flawless tinted moiturise l-am luat de curiozitate, citisem la Camelia despre el, dar din păcate aveau doar nuanțe închise, m-am riscat la una și e mult prea închisă, o să-l dau. Oricum, mi-a lăsat impresia din tentativa unei probe ca nefiind ideal pentru tenul meu gras. O surpriză plăcută a fost în schimb balsamul de buze I love... Choca Mocha lala, care miroase a fericire, a prăjiturele, a tot ce e mai delicios, iar în plus mai și hidratează foarte bine - cu mențiunea că lasă un strat albicios pe buze; eu îl prefer seara, înainte de culcare.

Îmi amintesc că am intrat atunci în magazin cu gândul că n-o să iau nimic hidratant pentru corp, că am exagerat de multe produse de tipul ăsta, dar n-am putut să rezist, Derma Vio Sorbet body botter cu zmeură arăta prea apetisant și chiar e, deși e ușor artificială aroma. Textura e de asemenea plăcut, nu e grasă și e roooz.


Prin mai parcă, a apărut un nou beauty kit Marie Claire pe care l-am luat, dar din poză lipsesc mostrele de care am uitat și două produse pe care o să le dau, deci n-avea sens să le mai pozez. Dintre cele pe care le-am păstrat, n-am apucat să folosesc pasta de dinți mini Elgydium, deși sunt curioasă în privința ei (am auzit ceva laude) și nici scrubul Planet Spa n-am apucat să-l desfac și o să mai aștepte, că am baia plină de exfolianți deja desfăcuți.

Am încercat în schimb rimelul Givenchy, de care eram curioasă doar pentru că-mi place mult periuța, dar ca efecte nu m-a surprins cu nimic. L-am încercat de doar 2-3 ori, poate după ce se mai îngroașă pasta o să-mi schimb părerea. Givenchy Le rouge #202 Rose dressing e un ruj plăcut ca textură, hidratant, dar nimic special care să-i justifice prețul întreg, rezistența e foarte slăbuță.

Apa termală Avene e foarte bună, își face treaba, la fel ca orice apă termală - nu sesizez diferențe între branduri, așa că mă orientez după oferte. Șamponul Keune Care line îmi place cum îmi lasă părul, chiar dacă mi se pare că-l usucă puțin, dar mi se așeaza frumos după folosirea lui; n-am regretat că l-am strecurat în bagaj în ultima vacanță.


De la Optima Shop am primit acum ceva vreme câteva produse, printre care o pastă de dinți Biorepair, pe care n-am început-o, dar am mai avut una, chiar recent am consumat-o și mi-a plăcut foarte mult - gustul e suportabil, chiar plăcut, mentolat doar cât trebuie (la unele nu suport gustul), curăță foarte bine și parcă are și un ușor efect de albire. Chiar le recomand!

Dintre cele două produse pentru picioare Akileine am încercat doar crema și-mi place super mult! E foarte intens hidratantă, am încercat-o prima oară după ce cam neglijasem îngrijirea picioarelor și aveam pielea foarte uscată și mi-a plăcut mult cum mi-a lăsat tălpile! Lasă ceva peliculă, mie-mi place să încalț niște șosete după aplicarea ei, dar e minunată de folosit de vreo două ori pe săptămână măcar - eu așa procedez, în paralel folosesc altele mai lejere. Sunt curioasă să încerc și gelul, dar uitasem de el, l-am redescoperit acum.


Balsamul de păr leave-in Foltene Pharma a fost o totală noutate, nu încercasem nimic de la brandul ăsta înainte. A fost o surpriză plăcută, îmi lasă părul fin și foarte ușor de descurcat, nu mi-a îngrășat părul nici măcar atunci când am scăpat mai mult produs decât era cazul, iar aroma intensă pe care o lasă în păr pe mine mă încântă la maxim. De obicei prefer să folosesc pe părul umed un ulei de păr, însă vara prefer mai repede un balsam leave-in, iar ăsta e unul dintre acelea care mi-au plăcut mult.

De curând am mai luat și niște șampoane uscate Batiste, cel mic nu e noutate pentru că varianta Tropical am mai avut-o și mi-a plăcut la nebunie (dar o prefer mai repede toamna-iarna, fiind dulce), dar în schimb varianta Original e prima oară când o iau și-mi place mirosul foarte mult - nu știu, de fapt, dacă am întâlnit până acum vreo variantă care să nu miroasă foarte bine.


A trecut ceva vreme de când am primit câteva din noutățile Bioderma Hydrabio, dintre care am încercat doar crema gel, pe care o folosesc în majoritatea serilor, de când am început-o - textura de gel e ușoară, se absoarbe repede și nu-mi încarcă tenul, oferind totuși hidratarea de care are nevoie cu o cantitate micuță. Eu la cremele de noapte sunt destul de pretențioasă, e greu să găsești ceva cu adevărat bun pentru un ten gras, dar de-a lungul timpului am găsit câteva foarte bune, iar asta e una dintre ele - probabil cea mai accesibilă dintre favorite mele.

Din aceeași gamă am mai primit și crema Hydrabio pe care o s-o dau altcuiva, m-aș mira să se potrivească tenului meu, dar și loțiunea micelară mini din gamă, pe care n-am apucat încă s-o încerc - micelara Bioderma de 100 ml se găsește mereu la mine în bagaj, dar de fiecare dată m-am orientat către cea din gama Sensibio.


Tot de la Bioderma am două noutăți de sezon, pentru plajă (și nu numai) - spray-ul Photoderm Brume SPF 50+, care nu necesită întindere și e foarte ușor de aplicat, așa cum se laudă, iar în plus miroase demențial, dar care are totuși și câteva minusuri, pe care poate o să vi le împărătșesc cu altă ocazie, ca să nu mă întind acum prea mult, dar și noul Photoderm SPF 30, în varianta economică, de 400 ml (pe el încă nu l-am încercat, dar am citit numai impresii bune cu privire la produsul ăsta).


Și închei lista cu câteva produse de la Avon, în mare parte oje... ultimele oje pe care le-am cumpărat. E o categorie la care chiar am întrecut într-o vreme limita, aș putea să-mi deschid un magazin cu câte oje am adunat. Dintre cele patru, am apucat să le folosesc doar pe cele două din gama Lace - cea roz e super frumușică și arată bine pe mai multe nuanțe folosite ca bază, pe când cea albastru-movuliu nu m-a impresionat prea tare, dar o să-i mai dau șanse cu timpul în alte combinații.

Elixirul de baie Sweet Sensuality am apucat să-l încerc o dată și parcă-mi pare mai reușit decât cel cu ciocolată, care m-a dezamăgit destul de tare. Spre deosebire de acela, la ăsta măcar se menține mai mult timp mirosul în cadă, chiar dacă spuma tot dispare destul de repede.

Cam astea sunt ultimele noutăți, făcând abstracție de unele de pe începutul ăsta de lună, pe care o să le prezint cu o altă ocazie.

Voi ce noutăți aveți din ultima perioadă? Vă atrage atenția ceva din cele prezentate de mine? Ați vrea review la ceva anume?

19 comentarii

  1. Heyyyy ce de bunatati, sa le folosesti sanatoasa, am folosit cate ceva si eu din cele prezentate de tine si mi-au placut, pup <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Până acum câteva zile ți-aș fi dat dreptate cu privire la diferențele nesemnificative între apele termale, dar acum că am testat-o pe cea de la Uriage, tind să cred că este ceva mai bună, în orice caz peste medie. Eu îmi simt tenul mult mai catifelat după aplicarea ei și este singurul produs de acest gen la care am sesizat asta. Acum o compar cu restul apelor termale pe care le am, dar totuși rămân la părerea că este the one! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am încercat și apa termală Uriage și n-am sesizat mari diferențe față de altele. :D O să fiu mai atentă data viitoare...

      Ștergere
  3. O multime de bunatati!
    Sa te bucuri de ele in continuare! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai ceva noutati acolo. Eu nu am prea consumat multe produse, dar ma pregatesc pentru noile achizitii de toamna asa ca am mai aruncat din ele. Am scapat de cateva glossuri de la Essence, Yves Rocher si Lime Crime, pentru ca nu-mi mai placea nuanta, am aruncat un antiperspirant de la Avon, On Duty, la care nu-mi place mirosul si faptul ca pisca foarte tare si o trusa de farduri no name de care m-am plictisit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai aruncat ceva produse, eu evit pe cât posibil să mai fac asta. :)

      Ștergere
  5. Vai de capul meu ce oje!!! Sunt curioasa cum arata aia alba, mata. :D Si concealer-ul de la Maybelline.. Cand am mers in Bucuresti am trecut doar prin Afi si Mega Mall :(. Sa scrii review pentru el ca sunt chiar curioasa! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încă n-am folosit-o pe cea albă, dar poate o integrez într-o manichiură drăguță pe care s-o și public pe blog. :D S-a făcut, o să revin cu review pentru concealer, sper că într-un viitor cât mai apropiat.

      Ștergere
  6. Mama ce e aici! Tentatii gramada! Cel mai tare m-ai lovit cu concealer-ul Maybelline care e pe lista de dorinte de vreo doi ani. Numai ca nu am de unde sa il iau damn it! Cu Make Me Brow m-am imprietenit si eu pana la urma, chiar am cumparat unul nou, sa nu ma trezesc ca raman in pana. Gelul Hydrabio ma tenteaza binisor si pe mine, o sa ma gandesc insa daca e in carti sau nu! Enjoy all the goodies!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg în privința concealerului, am tânjit și eu mult timp după el. Te-aș ajuta dar în cele două mall-uri ajung și eu o dată la 2 ani, din cauza asta am apelat la Ira. Și-n plus, au adus doar două nuanțe, cea deschisă e cam închisă și rare ori pe stoc. :(
      Mă bucur că te-ai împrietenit cu Make me brow, în cele din urmă!
      Mulțumesc!

      Ștergere
  7. Uleiul de păr e foarte lăudat, eu am evitat să-l cumpăr gândindu-mă că nu are cum să fie mult mai bun decât un alt ulei de păr profesional. Mi se pare și tare scump, nu cred că aș fi dispusă să-l cumpăr vreodată.
    Îmi pare rău să aud păreri nu tocmai bune despre produsele Givenchy. Am testat și eu zilele acestea un bb cream si un ruj cremos de la Estee Lauder, tot așa... nimic nou sub soare, nu m-au convins să le iau acasă.
    Balsamul leave-in de la Foltene sună interesant, la fel și pasta de dinți menționată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact din același motiv nu l-am cumpărat nici eu, m-am gândit că n-are ce să facă atât de miraculos încât să-i justifice prețul. Nu m-am înșelat, sunt uleiuri profesionale mai bune și chiar la prețuri mai mici, n-ai pierdut nimic.
      N-a fost tocmai o surpriză că n-am căzut pe spate, foarte rar s-a întâmplat să fiu cu adevărat impresionată de vreun produs de makeup luxury.

      Ștergere
  8. Foarte frumoase ojele :)
    Sa le folosesti cu drag pe toate !
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Am si eu oja alba de la Avon si e draguta! :)
    Eu am inceput lotiunea-spray cu SPF 30 de la Bioderma si imi place. O aplic chiar si pe ten, nu doar pe corp. O am cu mine in geanta mai mereu, pentru ca atunci cand ies de la munca simt ca ma arde pur si simplu soarele, iar apa termala nu e suficienta, asa ca aplic acest produs si ma simt mai bine! :)
    Te pup si spor la consumat produse!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că o ai pe cea din gama Gel finish, dacă n-ai luat-o între timp și pe asta mată. :D Aia îmi place și mie, că acoperă dintr-un singur strat.
      Mă bucur să aflu că și ție-ți place, deocamdată am citit doar păreri bune cu privire la ea.
      Te pup!

      Ștergere
  10. Nici nu stiam de axistenta concealerul Instant Anti-Age, suna si arata super interesant. Sper sa o gasesc si eu ca tare ma tenteaza! Culoarea ojei verzi arata super, abia astept sa o vad pe unghiutele tale. Iti urez un weekend superb!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu știu dacă există vreun stand Maybelline în Cluj unde să aibă, dar poate ai noroc... :D
      Și mie mi se pare superbă nuanța ojei verzi și chiar n-aveam niciuna identicî.
      Weeknd frumos să ai!

      Ștergere