Week in photos #115

Nu știu când și unde au zburat primele două săptămâni din februarie și nici cum de am reușit să absentez atât de mult de pe blog, realizez abia acum că suntem la mijloc de februarie și eu încă nu mi-am încheiat „socotelile” cu ianuarie, dar sper ca în următoarele zile să public și articolele despre lecturile și produsele consumate de luna trecută. Până atunci, încep săptămâna cu articolul obișnuit de luni, în care vă povestesc câte ceva despre săptămâna trecută.


Când credeam că primăvara ne bate deja la ușă... a mai venit o ninsoare zdravănă și un minunat ger, așa că m-am conformat și am început din nou să beau cantități mari de ceai și să torn pe mine din toate produsele hidratante posibile, în special din cele pentru buze și mâini, unde am pielea uscată. Trebuie totuși să recunosc că la prima vedere a păturii de ninsoare albă, imaculată, m-am bucurat puțin, dar a ținut doar până când a trebuit să ies din casă, adică doar la prima vedere.


Luni am ieșit cu Ira la o narghilea, mi se făcuse poftă și îmi era dor de atmosfera de la Narghita, unde nu mai fusesem de mult timp. Pub-ul e foarte drăguț amenajat, decor specific și atmosferă pe măsură, păcat că personalul lasă de dorit, dar recomand oricum localul. Seara s-a încheiat cu o misiune aproape imposibilă - găsirea unei pungi. Salvarea a venit de la patiserie, unde aveau pungi de vânzare, că în rest toate magazinele din centru erau închise. Morala a fost să nu mai plecăm de acasă fără pungă, nu se știe când și la ce îți trebuie... Mie-mi trebuia pentru niște cărți, prea multe pentru a le duce în brațe.


Dacă tot veni vorba, cartea săptămânii trecute a fost Codul lui Da Vinci, un titlu pe care amânam de mult să îl citesc, asta după ce multă vreme nici n-am vrut să aud de cartea asta (prea o citea toată lumea), dar între timp mi-a fost stârnită curiozitatea. Cum mi s-a părut o să povestesc altă dată, deocamdată spun doar că în mare parte mi-a plăcut.


Într-o seară am ieșit cu Camelia și am stat ceva vreme la taclale, am mers la Journey pub & more, un local despre care am scris acum vreo două săptămâni câteva cuvinte și dacă tot mi-a plăcut destul de mult și n-aveam alte idei, am propus să mergem acolo. Acum, după ce am experimentat puțin mai mult și cu ce au prin meniu, pot spune că merită și pentru mâncare, nu doar pentru decorul foarte frumos.


Am adunat multicele cărți noi săptămâna trecută, mi-a ajuns o comandă dată la Libris în urma unor reduceri foarte mari (cum să refuz să bifez trei titluri cu 34 lei? ), încă au și acum multe reduceri frumușele aici, iar restul au fost cărți luate cu împrimut de la fetele mai sus numite, majoritatea de la Ira, la care m-am abonat mai ceva ca la bibliotecă, noroc că n-am termen de restituire. Să mai zic că mai am în biblioteca mea și alte 6-7 cărți necitite, în afară de cele din poză, iar mie încă îmi fug ochii după reduceri?


Sâmbătă am ieșit la un film, la Triplu X în 3D, care a fost bunicel, deși mă așteptam la efecte mai spectaculoase, au fost doar vreo 2-3 foarte bune. În rest... multă acțiune care alunecă spre SF, puțin umor și alte lucruri tipice pentru filmele de acțiune americane din ultimii ani. Dacă ați văzut primele două părți ale filmului știți oricum la ce să vă așteptați..


Închei postarea cu o pufoșenie de lângă care nu-mi mai venea să plec și vă urez o nouă săptămână cât mai bună! Eu tot ce-mi doresc e o vreme tot mai blândă, care să-mi permită ieșiri mai active, de fapt să-mi revină pofta de mai multă... acțiune.

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? Cum alegeți să vă petreceți timpul liber pe frigul ăsta?
Cu mai multe poze vă aștept pe Instagram, eu sunt ellabeautycorner.

12 comentarii

  1. Si eu am fost socata in momentul in care a vazut zapada dar ii pastrez seranta. Primavara nu ne mai tine ca pe jar!
    Si eu patesc exact la fel cu cartile! Ma apuca panica in omentul in care vad cate isi asteapta randul dar eu tot intru in toate librariile online si adaug chestii in cos. ;)))
    Sa ai o saptamana de nota 10!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred că s-a bucurat cineva de acea ninsoare..
      Pe mine mă apucă panica atunci când văd că se tot împuținează cărțile necitite încă. :)) Sau când nu prea mai am suficientă diversitate.
      O săptămână cât mai frumoasă și ție! :*

      Ștergere
  2. abia astept sa citesti "Shogun" si sa faci o recenzie,e printre cartile mele preferate.La mine urmeaza la rand "Fantoma de la opera" si "Marile sperante"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că în postarea cu lecturile din februarie o să fac o scurtă recenzie la Shogun, cel puțin eu așa intenționez, să citesc cărțile pe finalul ăsta de lună. Mă bucur să aflu că e și printre cărțile tale favorite, e în general foarte apreciată.
      Sunt curioasă cum ți se va părea Fantoma de la operă.

      Ștergere
  3. Eu ma bucur ca ne tii la curent cu noutatile si pe Insta. :D
    Super achizitia de carti. ♥ Spor la citit!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Încerc să fiu cât mai activă măcar acolo, deși nu întotdeauna îmi iese.
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  4. doamne, ce dragut e iepurasul ala :).

    si eu am sperat ca vine primavara si m-a isbit gerul din plin. eu am citit codul in 2008, stiu ca mi-a placut. iar shogun dupa un an. desi nu ma omor dupa cultura asiatica, m-a captat.

    sa speram ca vine primavara aia intr-un final.


    ps. eu am o plasa tot timpul in geanta, dar e botita in ultimul hal, maica-mea face mereu misto de mine pe tema asta :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-aș fi smotocit o zi întreagă.. :))
      Cred că toți sperăm să vină cât mai repede primăvara, a fost o iarnă prea grea, geroasă. Oh, eu sunt fascinată de cultura asiatică, așa că sunt destul de convinsă că-mi va plăcea.
      E bine că ai, eu mereu uit să-mi iau o pungă cu mine, chiar și atunci când știu sigur că o să am nevoie.

      Ștergere
  5. Si eu trebuie sa ma invat sa port intodeauna punga in geanta ca de fiecare data imi lipseste cand imi trebuie cel mai mult! Primavara nici in Cluj nu a venit din pacate, desi soarele este pe cer zilnic, dar este foarte frig, mai ales diminetile. Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cam așa și eu, e plin de pungi prin casă, iar eu tot cumpăr, că uit să iau cu mine. Trebuie să vină și mult așteptata primăvară cât mai curând.
      Pupici

      Ștergere
  6. Am vazut pe insta ca citesti Luni de fiere, sunt curioasa cum ti se pare, pe mine m-a cam...zguduit!! :)))
    Am citit 5 dintre titlurile tale, mi-au placut toate, Shogun deosebit de mult, incerc sa-l conving pe sotul meu sa-l citeasca, dar nu prea reusesc...
    Eu as incerca sa nu mai cumpar carti, din pacate nu mai am loc in casa, am ocupat tot spatiul destinat cartilor.. :(

    O saptamana frumoasa in continuare, pupici!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-a zguduit și pe mine bine de tot, nu mă așteptam la ce am găsit în cartea asta... :))
      Poate vei reușit într-un final, prietenului meu i-a plăcut mult, de fapt el m-a tentat s-o citesc. Sunt curioasă care sunt celelalte titluri pe care le-ai citit, dintre cele de aici. :D
      Poate ai putea să mai renunți dintre cele care nu ți-au plăcut în mod special. Eu îmi țin cărțile deja citite la mama, la mine n-am loc pentru ele în prezent.
      O săptămână frumoasă și ție! :*

      Ștergere