Produse consumate - Martie

Pozele stau și așteaptă de vreo două săptămâni, le-am făcut de cum a trecut luna martie având intenția de a fi oarecum punctuală, însă cu scrisul mă urnesc în continuare foarte greu, așa că... iată că abia la mijloc de aprilie reușesc să și scriu despre produsele consumate luna trecută. Nu mai mă lungesc cu introducerea, că trece și Paștele până la urmă, dar vă mai anunț că se va lăsa cu multe, foarte multe laude...


N-am consumat prea multe produse nici luna trecută, dar parcă se compensează cantitatea totală de ambalaje goale cu faptul că am dat gata... două fonduri de ten! Două! N-o să se mai întâmple prea curând să mai consum vreunul, desigur, că toate pe care le mai am sunt prea puțin folosite, dar tot am fost ușor entuziasmată de „realizarea” asta, de faptul că am mai eliberat puțin spațiul - și nici nu intenționez să mai iau vreunul prea curând, mai am destule și oricum am revenit la o „veche iubire”. Dar mai bine să vă scriu despre produse...

Poate nu pare, dar garantez că-n concealerul Catrice Camouflage nu mai e nimic, am scos tot ce s-a putut din el pentru că mi-a plăcut foarte mult! E un concealer cu acoperire medie spre mare și totuși nu arată încărcat, nu se simte și nu se strânge în liniile fine de sub ochi. Desigur, pentru asta trebuie aplicat cu măsură, folosită o pensulă pufoasă sau un burețel (bun) umed, iar la final fixat cu o pudră. Chiar am fost tentată să-l recumpăr când mi-a sărit în ochi în Germania (la noi e disponibil doar online, din câte știu, aici), dar am zis să mai fac o pauză, mai am și altele care-mi plac, dar rămâne printre favorite și nu e exclus să-l iau iar pe viitor, mai ales că e foarte ieftin.


Balsamul de buze Melkior mi-a plăcut mult, e eficient, are un miros vanilat discret, plăcut și nu lasă filtru neplăcut pe buze. L-am consumat într-un timp destul de scurt, dar asta doar pentru că eu îmi hidratez buzele ca nebuna și într-o perioadă l-am folosit aproape numai pe el, nu pentru că s-ar consuma prea repede. Îl mai vreau!

Cu fondul de ten Melkior Defining povestea e puțin mai complicată. În ciuda multelor motive pentru care-mi place, are un defect major pentru o posesoare de ten gras - nu excelează la capitolul rezistență. Din motivul ăsta vara nu-l puteam folosi, nici primăvara nu era prima opțiune, în schimb toamna și mai ales iarna, când aveam tenul uscat pe alocuri, era the best. Toată iarna trecută l-am folosit cam în 90-95% din machiaje, mă înțelegeam cel mai bine cu el. E lejer, se aplică imediat cu orice pensulă, are acoperire mică spre medie și arată foarte bine pe ten, nici nu evidențiază zonele ușor uscate, nici nu deranjează la purtare, nici nu mi-a oxidat vreodată. Oh, e minunat, cred că ajunge iar la mine prin toamnă, iar dacă aveam tenul normal era deja recumpărat.

Balsamul de buze îl găsiți aici, iar fondul de ten aici, iar codul melkior10ella vă oferă 10% reducere și transport gratuit la orice comandă pe site. 

La polul opus se află fondul de ten L'Oreal Infallible 24h, care rezistă foarte bine și are o acoperire mai mare, dar cu aplicarea și aspectul pe ten... nu excelează. Nu e groaznic, nu încarcă rău și poate fi făcut să arate natural pe piele, dar are marele defect de a evidenția cam rău puful/părul de pe față. Ca să nu mai zic că toată iarna nu m-am atins de el, mi-ar fi evidențiat foarte rău porțiunile uscate de pe ten, dar știu că vara trecută l-am folosit foarte mult pentru rezistență, din motivul ăsta îl și aveam acum aproape gol, am mai apuc să-l folosesc de câteva ori. Încă nu știu ce să fac, dacă să-l iau iar sau nu, rezistența foarte bună mă cam atrage - ca un reper, rezistă mai bine decât Revlon Colorstay. Eu l-am luat de aici la un preț bun.


S-au adunat câteva produse travel size pe care le-am consumat când am fost plecată în Germania (toate au fost plimbate cu mine prin mai multe locuri, dar acum le-am golit), printre care un gel de duș mini Yves Rocher, care cred că a făcut parte din colecția de vară de acum... doi sau trei ani. Are rost să mai spun cât de mult îmi plac edițiile lor limitate? N-are, am tot zis, știe oricum cam toată lumea cât sunt de faine.

Crema de mâini mini L'Occitane cu trandafir e favorita mea de la ei ca aromă, am mai avut-o în trecut și probabil că nu va fi nici tubulețul ăsta ultimul. Ca eficiență e mai slăbuță ca altele, dar asta și pentru că are o textură foarte lejeră, care se absoarbe imediat, fără să lase deloc filtru la suprafață - ceea ce mă încântă.

Am mai dat gata încă o micelară mini Bioderma, doar că de data asta în varianta Hydrabio, care mi-a plăcut mai puțin decât Sensibio. Nu ar fi rea nici varianta asta, dar conține parfum și parcă mai e și o altă diferență între ele, nu mi-am dat exact seama care - iar ingredientele n-am mai stat să le analizez.

Șamponul uscat Batiste tropical l-am mai avut și full size, l-am mai avut și mini, e varianta mea favorită ca aromă de la ei, chiar dacă pentru vară poate fi puțin prea dulce, dar chiar și atunci îmi place mult. La capitolul ăsta ar trebui să-mi refac stocurile, că dacă din varianta mare mai am rezerve... în format travel ăsta era ultimul și nu plec fără el nici într-o escapadă de două zile - nu se știe când și de ce aș putea avea nevoie de o împrospătare rapidă a părului.


Gelul de duș Yves Rocher cu cocos e un deliciu pentru iubitoarele produselor cu cocos, cum e și cazul meu. Face parte din gama permanentă și eu mai mult ca sigur o să mai revin cândva la el.

Demachiantul bifazic Garnier e un favorit mai vechi, l-am mai avut de câteva ori și cu siguranță o să-l mai iau și pe viitor, e unul dintre cele mai bune demachiante de tipul ăsta, cam pe același nivel cu Nivea (ba mie chiar îmi place puțin mai mult).

N-am la fel de multe cuvinte de laudă pentru uleiul demachiant Balea, care n-are nimic special, nu mi-a cauzat nici probleme, eficient e cât de cât, dar nu mi-a plăcut textura și uneori mă deranja puțin și mirosul. Se pare că a rămas la final singurul produs care nu mi-a plăcut mai deloc, dintre cele consumate luna trecută...

În final vă urez un Paște fericit, să petreceți așa cum vă doriți zilele ce urmează!

Ce produse ați mai consumat în ultima perioadă? Ați încercat ceva din lista de mai sus? 

10 comentarii

  1. Am adunat si eu o punga, intr-un destul de scurt, sa vedem cand fac si poze si scriu. Am inceput si eu sa folosesc balsamul de buze de la Melkior si imi place. Sa ai zile linistite si frumoase!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aștept să văd postarea, deja am mai adunat și eu ceva produse. E foarte fain balsamul ăla de buze, îl vreau iar dar am cam multe deocamdată.

      Ștergere
  2. si mie mi-e atat de greu sa scriu la timp tot ce trebuie, am jumatate din postari fata de alte vremuri, dar cred ca important este sa nu ne lasam chiar daca ne miscam mai greu...

    doar balsamul melkior l-am avut, mai bien zis inca il am, si il ador, mi se pare unul dintre cele mai buen produse pentru buze. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect, eu am impresia că n-o să mai reușesc niciodată să ajung „la zi” cu toate postările pe care intenționez să le scriu, dar tot încerc să găsesc o metodă în a mă organiza mai bine.
      Chiar e foarte bun balsamul ăsta de buze, de fapt toate produsele lor pentru buze mi se par foarte bune.

      Ștergere
  3. Datorita tie am descoperit bifazicul de la Garnier si trebuie sa mentionez si eu ca e minunat! <3
    Si preferatul meu e tot Tropical de la Batiste. Mi se pare si foarte eficient si are si o aroma foarte intensa.
    Felicitari pentru fiecare produs terminat! Ai fost foarte harnica! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult să aflu că l-ai descoperit datorită mie și, mai ales, că-ți place la fel de mult pe cât îmi place și mie.
      Așa e, își face treaba minunat, iar aroma e demențială.
      Mie mi se pare că am fost foarte leneșă, dar mulțumesc. :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Cred ca am incercat toate gelurile de dus Yves Rocher si cea cu cocos este una dintre preferatele mele! Trebuie sa incerc balsamul de buye de la Melkior. Suna bine descrierea ta. Te pup si la cat mai multe produse folosite :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți place, miroase minunat. Eu nu mai știu care-mi place mai mult dintre gelurile lor de duș, au mult prea multe cu arome delicioase.
      Să-l încerci, sunt sigură că o să-ți placă!

      Ștergere
  5. Am si eu cateva produse care imi plac si cele consumate de tine. Bifazicul Garnier e foarte bun, samponul uscat varianta Tropical miroase super, dar observ ca lasa reziduri care se vad pe parcursul zilei destul de urat...
    Uleiul ala de la Balea l-am avut, mi-a placut, dar nu l-as recumpara datorita metodei de folosire - acum folosesc mai des pentru demachiere uleiul de dus de la Bioderma! Se foloseste la fel ca acesta, dar mi se pare mai bun, sau poate m-am obisnuit eu cu el mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem aceeași părere bună pentru mai multe dintre produse. Toate șampoanele Batiste lasă acea pudră albă-n păr, dar eu scap ușor de ea ștergând la final părul cu un prosop uscat.
      Categoric uleiul de duș Bioderma e mult mai bun pentru demachiere decât acesta de la Balea. L-am încercat și eu în scopul ăsta și mi-a plăcut, demachiază bine și are o textură mult mai plăcută.

      Ștergere