Week in photos #120

Chiar dacă săptămâna trecută am avut parte de cam multe ploi și temperaturi mai scăzute, tot am găsit momente în care să mă bucur de frumusețea naturii și de puținele raze de soare de care am avut parte, așa că nici de data asta nu lipsesc pozele colorate cu flori, iarbă verde și mult soare, cum au fost și postările despre săptămânile anterioare, cu riscul să devin plictisitoare - asta dacă ar putea cineva să se sature vreodată de atâta frumusețe.


Lalele astea minunate mi-au colorat ziua de luni, când nu aveam tocmai cea mai bună stare, în ciuda vremii foarte frumoase. N-au fost niciodată florile mele preferate, dar văzându-le așa multe la un loc și așa de colorate, mi-au adus imediat un zâmbet pe buze.


Am citit destul de mult săptămâna trecută și am reușit să fac asta și la soare, stând trântită pe iarbă, chiar dacă nu prea des din cauza ploilor. Despre carte n-o să spun acum prea multe, mă limitez la a spune că a fost o lectură fascinantă și una dintre cele mai bune cărți citite vreodată.


Pomii înfloriți și-au cam scuturat petalele în zilele cât a tot plouat și bătut vântul, în schimb gingașele flori de nu-mă-uita au apărut peste tot și mi-au luat ochii în toate plimbările mele. Pe Instagram am postat o poză mai reușită, mai de aproape, care a devenit cea mai apreciată poză de-a mea de până acum. Uneori lucrurile simple dar frumoase pot atrage repede atenția, chiar și-n lumea asta superficială în care trăim.


M-am amuzat puțin de campania celor de la Nivea pentru gama Hairmilk, de ideea lor de a trimite o cutie de lapte cu mesajul pe care-l vedeți - pentru mine a fost cu atât mai amuzant cu cât eu nu beau lapte, n-am băut nici când eram copil, în schimb produsele mi-au plăcut foarte mult la prima probă, mi-au lăsat părul mătăsos, dar nu lipsit total de volum.


În weekend aveam chef de o escapadă chiar în mijlocul naturii, nu doar în colțișoare din oraș, dar cum vremea nu s-a arătat prea îmbietoare pentru așa ceva, am renunțat la idee. Am petrecut în schimb o bună parte din ziua de sâmbătă în Grădina Botanică, că tot voiam să ajung de câteva săptămâni și dacă mai amânam mult s-ar fi scuturat între timp de tot magnoliile și cireșii japonezi, care erau oricum deja pe ducă.


Vedeți veverițoiul? Am tot încercat să-l prind de aproape, dar m-am învârtit în jurul pomului până am amețit, nu se lăsa fotografiat... fițosu'. N-am reușit niciodată să prind o blănoasă din asta într-o poză de aproape, deși am avut multe ocazii în care să încerc, dar fără mare succes. Tot reușesc eu cândva!


În afară de plimbările prin toate colțurile grădinii, am petrecut ceva vreme și în seră, care m-a făcut să visez la călătorii prin țări cu vegetație luxuriantă... asta așa, că tot am fost cam visătoare toată săptămâna trecută și cu un dor nebun de mare și plaje pustii, de parcă a trecut un an de când n-am mai văzut așa ceva (nu-mi vine să cred că au trecut doar vreo 3 luni).


Am încheiat săptămâna cu o lectură neașteptat de interesantă, o carte pe care am cumpărat-o acum ceva vreme doar pentru că m-a atras titlul și faptul că e scrisă de o româncă, fiindcă în rest nu auzisem nimic despre ea și e păcat că nu se bucură de prea mare atenție. 


Iar dacă tot vă spuneam mai devreme de vise și de mare, vă las și o poză mai veche, pe final. Acum aștept cu nerăbdare escapada din weekend-ul care urmează dar până atunci o să încerc să profit mai mult de vremea asta superbă, că azi și ieri nu prea am reușit.

Cum a fost săptămâna trecută pentru voi? Ce planuri aveți pentru Paște/weekend-ul următor?

14 comentarii

  1. Ce saptamana frumoasa ai avut!
    Eu inca nu am apucat sa ma bucur de natura din cauza vremii capricioase din weekend-uri dar sper sa reusesc sa recupez zilele urmatoare. :)
    O saptamana de nota 10 sa ai!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, nu mă pot plânge... :D
      Ai timp să recuperezi în weekend-ul ăsta prelungit, să sperăm că va fi frumos în toată țara, că altfel și mie-mi cam dă planurile peste cap. :))
      La fel și ție! Pupici

      Ștergere
  2. Wow! Ce frumoasa esti langa magnolie! ❤ Si micutele floricele albastre imi sunt tare dragi.
    Mult verde in postarile tale si asta imi da o stare de bine de fiecare data cand te "vizitez".
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult, Mădă! Daa.. sunt atât de drăgălașe și delicate.
      Mă bucur tare mult dacă am reușit asta! Pupici

      Ștergere
  3. Noi mergem azi la o vanatoare de comori(jetoane) asa ca Pastele incepe intr-o nota vesela si vreau sa o tinem tot asa si sa luam parte la toate evenimentele frumoase care vor avea loc in Brasov. Si mie mi-e dor de vacanta, de mare...

    RăspundețiȘtergere
  4. ce flori frumoase :). mie-mi plac cel mai mult lalelele, mereu au fost printre preferatele mele.

    colectionarul mi-a placut si mie la nebunie.

    de abia astept sa ajung pe undeva la mare, nu mai am rabdare :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte frumoase toate florile, dar pe mine mă fascinează mai mult altele.
      E o carte excepțională, abia aștept să iau și Magicianul, îmi pare oricum rău că nu l-am citit mai devreme pe Fowles.
      Te înțeleg, pe mine mă apucă oricum dorul de mare la câteva zile după ce n-am mai văzut-o. :)) La mine anul ăsta sunt prioritate călătoriile spre alte locuri, dar tot trebuie să mai includ ceva ce implică și bălăceală-n mare.

      Ștergere
  5. Ai fost vreodata la Gradina Botanica din Jibou? Stiu, e exagerat de departe de Bucuresti, dar cum eu stau relativ mult mai aproape, mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am fost, dar când o să ajung prin zonă (ocazii sigur o să am, că-i o zonă din țară pe care n-am explorat-o încă) poate fac o oprire și acolo. :D Mulțumesc pentru recomandare.

      Ștergere
  6. Se pare ca ai avut o saptamana plina de flori :-D
    Nici eu nu sunt innebunita dupa lalele, dar cand vad asa multe la un loc si toate colorate pur si simplu ma topesc :-D
    Te pup :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da... așa au fost de fapt toate săptămânile trecute, cam de pe la mijloc de martie. Am fost foarte entuziasmată să găsesc pomii înfloriți când m-am întors din Germania, nu mă așteptam să se coloreze așa frumos tot orașul într-un timp atât de scurt. Încă mai mă ține entuziasmul.. :D
      Cred că indiferent ce flori sunt arată superb când sunt mai multe la un loc.
      Pupici

      Ștergere
  7. Vai, Ella, ce par lung ai!!!! Si lalelele...sunt asa frumoase!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E exagerat de lung, ar ca fi cazul să mă tund, dar nu reușesc să mă decid cât de mult să tai din el... :))

      Ștergere