Dealurile verzi ale Bucovinei

Fiindcă nu vreau ca ultima mea excursie prin Bucovina să treacă pe lista foarte lungă de locuri despre care aș vrea să scriu pe blog și căreia nu știu când i-ar putea veni rândul, dar și pentru că cel mai mult din regiunea asta a României mi-au plăcut peisajele verzi, am decis ca pentru moment să adun câteva poze și să le pun într-un articol pregitit „la cald”, că prea mult mi-au plăcut peisajele bucovinene ca să țin toate pozele doar pentru mine, chiar dacă știu că realitatea e cu mult mai frumoasă, iar multe peisaje minunate văzute din drum au fost doar admirate, nu și fotografiate, dar sper ca plimbarea virtuală la care vă invit să vă fie plac! Nu veți vedea deloc mănăstiri sau alte obiective, doar dealurile verzi ale Bucovinei...

Titlul postării este inspirat de Hemingway. Cuvintele le-am considerat de prisos, cu mai multe informații și povești o să revin într-o postare completă despre excursia prin Bucovina, deocamdată am vrut să vă arăt doar câteva poze cu o parte dintre peisajele superbe cu care m-am delectat în fiecare zi.

Update: Am scria în articolul de AICI despre locurile vizitate!

Ați fost prin Bucovina? Ce v-a plăcut cel mai mult?

4 comentarii

 1. Foarte frumos si dupa cum am zis te-as fi asteptat si la Vatra Dornei

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mulțumesc! Din păcate n-am avut timp acum, dar data viitoare sigur ajungem și prin Vatra Dornei. :D

   Ștergere
 2. in bucovina inca n-am ajuns! facebook-ul imi tot aminteste ca anul trecut pe vremea asta eram in maramures... ce dor mi-e de locurile alea!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iar eu încă n-am ajuns în Maramureș, dar e pe lista priorităților cu locurile din România unde aș vrea să ajung.

   Ștergere