Lista mea pentru Black Friday

Deși Black Friday ar trebui să aibă loc în ultima vineri din noiembrie și să țină doar vinerea, că doar de acolo numele, cred că deja ne-am obișnuit că la noi reducerile încep mai devreme și țin mai mult decât trebuie, poate mulți nici nu știu care e semnificația sărbătorii la americani, dar ce mai contează dacă e rost de reduceri mari? Aici iar intervine discuția cu prețurile standard umflate și reduceri imaginare, dar din fericire sunt și destule reduceri reale și destul de mari, cel puțin în anii trecuți au fost.

Am alcătuit o listă de magazine online pentru mine, pe care intenționez să le verific, de pe unele aș vrea neapărat câte ceva, de pe altele doar dacă îmi sare ceva în ochi, dar toate sunt magazine pe care le recomand, de unde am mai făcut cumpărături, de obicei și la BF din anii trecuți, unora chiar le sunt client fidel. Aproape toate dau startul reducerilor în noaptea asta, dar o să trec și perioada de desfășurare la fiecare... Fac și acum recomandarea să vă logați în cont de pe acum pe toate site-urile care vă interesează, eventual să puneți în wishlist orice căutați în mod special (asta dacă nu sunt închise deja), pentru a scuti timp, unele site-uri o să meargă sigur greu, iar la unele produse se pot epuiza stocurile repejor.


Încep cu Vegis pentru că era anunțat că dau startul reducerilor azi la ora 16 și se va desfășura și mâine, au anunțat reduceri de până la 90%, dar la prima vedere nu au vreo secțiune dedicată ofertelor cu ocazia asta, nu știu dacă mai întârzie cu lansarea lor sau poate trebuie „săpat” după ele. Oricum, niște reduceri există și o să verific tot ce mă interesează din zona de ceaiuri, gustări și dulciuri sănătoate, cred că oricum o să plasez o comandă că sunt sau nu produse mult reduse. Later edit: Am citit eu pe diagonală, au dat start reducerilor la ora 20:00, acum sunt on și chiar au oferte foarte bune aici.

Neapărat vreau să mai comand niște cărți din ce am pe wishlist, știu că anul trecut am făcut super afaceri, unele le-am luat la preț de nimic și o să urmăresc aceleași două site-uri pentru asta. Primul este Libris, care va avea reduceri doar în data de 17, pornind din noaptea asta și dintr-un preview cu câteva reduceri am văzut că erau până la 90%. Partea bună la ei e transportul gratuit oferit la comandă de peste 30 lei, astfel nu e nicio pierdere să dau chiar și o comandă mititcă.

Al doilea site este Elefant, mi-e groază de cum o să meargă, că anul trecut era aproape picat, dar și reducerile au fost foarte mari la cărți, așa că merită încercat. În cazul lor n-o să mă limitez doar la cărți, o să încerc să mai arunc un ochi și pe la cosmetice. O să fie valabilă promoția între 16-17, n-au anunțat exact ora de începere, dar promit reduceri până la 90%.

Abia aștept să văd ce va intra în promoție la Jolidon, anul trecut au avut reduceri neașteptat de mari, unele piese de lenjerie intimă erau la preț de nimic, mi-am luat de exemplu sutiene la prețuri sub ce se găsește la tarabele din piață, iar calitatea e ireproșabilă, de fapt sunt favoriții mei pentru sutiene și costume de baie. Vor ține reducerile tot weekend-ul.

Deși m-ar interesa unele piese vestimentare și încălțări, cred că am șanse mici să găsesc exact ce am eu în cap pe undeva, să fie și la reducere și pe mărimea mea, dar n-am nimic de pierdut dacă încerc, așa că o să verific ce au la Fashion Days, promit și ei reduceri de până la 90%, iar promoția o să înceapă în seara asta. Aș mai verifica pentru încălțăminte Modlet și Kalapod, știu că au și unele de calitate mai slabă, dar mai știu că se găsesc și lucruri de calitate, am eu câte ceva de pe ambele, pe care le port de cățiva ani. Modlet anunțau reduceri până la 60% doar pe 17, iar Kalapod între 17-19.

Pe partea de cosmetice nu am găsit multe opțiuni tentante, nici nu am cine știe ce în wishlist, dar ar merita luat în calcul Mariounnaud, care vor avea reduceri până la 70% în perioada 17-26. Chiar sunt curioasă dacă vor avea reduceri semnificative la parfumuri sau ceva produse de makeup interesante. Oferta e valabilă online, nu știu dacă și-n magazine.

Reduceri tot de până la 70% vor avea și cei de la  1001 cosmetice, dar weekend-ul viitor, între 24-26 noiembrie. Măcar startul îl dau în ziua în care trebuie... Ei au oricum multe produse drugstore la prețuri bune în mod normal.  

Later edit: Se pare că vor avea și cei de la Yves Rocher reduceri weekend-ul ăsta, iar Melkior în data de 17. Aștept să văd ce pregătesc, eu aș mai vrea câteva farduri de la Melkior, un fond de ten și un spray de fixare care mi-au plăcut, iar vouă vă mai recomand ojele și rujurile, în mod special (eu am deja destule, sper să nu mă mai tenteze cu ceva).

Închei cu Emag, care nu putea să lipsească de la Black Friday, promoția fiind anunțată doar pentru data de 17, deși am un feeling că o să mai fie și-n alte zile. Oricum, pe ei îi verific mereu pentru toate categoriile, de la electronice și electrocasnice, până la cosmetice, parfumuri și cărți. Am luat de toate de-a lungul timpului, la unele lucruri chiar au reduceri mari, la altele doar în procente.

Cam asta e tot ce am eu pe listă, sper că nu mi-a scăpat ceva și sper să găsesc oferte suficient de bune măcar la lucruri care mă interesează în mod special.

Care e planul vostru pentru Black Friday?

2 comentarii

  1. eu un televizor astept, ca toate merg pe desene in casa :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mă pricep, nici nu știu care sunt prețurile. :D Sper totuși că ai găsit sau vei găsi weekend-ul ăsta o ofertă bună!

      Ștergere