Ultimele produse consumate în 2018

N-am vrut să mă prindă sărbătorile cu gunoiul cosmetic în casă, era oricum și timpul să scap de ambalajele goale pe care le strâng de vreo 3 luni, chiar dacă sunt foaaarte puține. N-am consumat mare lucru pe finalul ăsta de an pentru că am tot încercat noutăți, m-am și reîntors la produse pe care nu le mai băgasem în seamă multă vreme și tot așa... motiv pentru care  am mai mult produse pentru spălat, iar în rest cam bate vântul, însă am zis să vă scriu totuși despre ele înainte să le arunc, știu că vă plac genul ăsta de postări și am totuși câteva cosmeticale interesante, chiar dintre favorite la care tot revin constant.


Cel mai ciudat mi se pare faptul că n-am terminat nimic pentru păr, în condițiile în care am părul exagerat de lung, cu vreo palmă sub fund, iar pleata asta lungă o mai și spăl la două zile, dar am avut o perioadă în care am tot desfăcut șampoane pe care apoi le-am pasat mai departe pentru că nu mi se potriveau, de aceea n-am terminat niciunul, iar la alte tipuri de produse pentru păr am tot început noutăți. Gata, simțeam nevoia să mă explic pe categoria asta, haideți acum să vă scriu despre ce am consumat...

Pe zona de makeup n-am termin decât un lip balm Pupa, pe care am încercat să-l pozez astfel încât să vedeți nuanța, dar cu lumina asta slabă n-am reușit. Puteți totuși să-l vedeți o idee mai bine aici, printre favoritele din 2017, unde am și scris mai pe larg despre el. Dacă s-a regăsit acolo e evident că mi-a plăcut foarte mult și cândva aș intenționa să-l și recumpăr.


Încă o sticluță de demachiant bifazic Garnier a fost golită, e demachiantul meu favorit pentru ochi deja de câțiva ani, e printre cele mai eficiente și cel mai puțin uleioase demachiante de tipul ăsta, e de asemenea blând, cu o formulă curată. Tot o veche iubire pe zona de îngrijire a tenului e și crema Paula's Choice Clear Skin Hydrator, despre care am scris aici și recent am pus-o și în fruntea topului de aici, așa că alte cuvinte sunt inutile. 

De la L'Occitane am consumat în călătorii două miniaturi, crema de față Aqua thirst quench fiind bunicică, dar nu idealul meu, în afară de faptul că vine în borcan și conține parfum, nu mi se pare oricum cea mai potrivită pentru tenul gras, așa că a fost ok din când în când, dar atât, n-am niciun gând s-o recumpăr. Cred că am mai zis că pe cât de mult îmi plac produsele lor pentru corp și parfumurile, pe atât de puțin mă impresionează cele pentru ten.

Că tot veni vorba... am termin și un mic tubuțel din uleiul de duș L'Occitane cu migdale, favoritul meu pentru răsfăț sub tuș, despre care am scris de o mie de ori și o să continui să tot scriu prin postările astea, cel mai probabil, pentru că revin mereu la el. Cred totuși că în prezent nu-l mai am (nu sunt sigură că nu mai am vreunul uitat pe undeva), dar sigur o să-l mai iau cu prima ocazie.


Mă bucur că am apucat să dau gata crema de mâini Flormar Fresh citrus înainte să vină frigul, nu e din cale afară de eficientă, a fost însă ok în restul anului și mi-a plăcut cum miroase, dar prețul întreg e absurd pentru ceea ce face. Nu-mi mai amintesc cum am ajuns să iau deodorantul Cien, dar pentru cei 2-3 lei cât a costat a fost bunicel pe temperaturi mai scăzute. Eu transpir foarte mult, chiar și când e frig, așa că cineva fără mari probleme în sensul ăsta ar putea să fie și mai mulțumit de el decât mine (n-are nici alcool, nici aluminiu).

O mare dezamăgire a fost săpunul lichid Dermacol cu cafea, eu am vrut de fapt gelul de duș dar nu l-am găsit și am presupus că e același lucru în ambalaj diferit. Pe lângă faptul că pompița a fost stricată și a trebuit să-l folosesc direct din sticlă, nici conținutul nu m-a impresionat absolut deloc - mirosul nici nu aduce a cafea, mi se pare că miroase identic cu gama cu cacao de la Ziaja, consistența e banală, so... nu, mulțumesc, deși alte variante de la ei aș mai lua.

Tot în alt scop am folosit și uleiul de duș Bioderma Atoderm, mi-a plăcut pentru ten, formula fiind foarte blândă, lipsită de iritanți, iar ocazional l-am folosit și la pensule de machiaj mai greu de curățat. V-am scris puțin despre el în postarea anterioară - Top 5 produse Bioderma.

Mi-a plăcut mai mult decât mă așteptam gelul de duș Avon Care cu cocos, e cremos și delicat cu pielea, iar mirosul e delicios. N-aveam chef să-l iau imediat iar, dar de dragul mirosului am luat balsamul de păr din gamă, care miroase la fel de bine.


Închei tot cu produse pentru spălat, trei diferite de la Balea, însă toate la fel de reușite și ieftine. Mi-a plăcut gelul de duș cu zmeură, are un miros fructat și proaspăt, dar eu nu l-am mai văzut în DM la ultimele vizite, e posibil să fi fost o ediție limitată. Spuma de duș Lovely moment am văzut-o în schimb, cred că e colecție permanentă și miroase de asemenea bine, tot floral și e foarte plăcută consistența, chiar dacă nu la fel de fină ca altele mai scumpe, însă mie-mi plac și spumele lor.

A fost foarte fain și săpunul lichid Beach palms, dar cred că vă zic pentru ultima oară cât de mult îmi place consistența cremoasă a acestor săpunuri și faptul că nu usucă mâinile, fiindcă pe viitor cred că nu le mai bag în postările cu consumate, mă gândesc să cumpăr recipiente de sticlă pentru săpun și să iau rezerve, că parcă e prea multă risipă de plastic la ambalajul ăsta (care nici nu cred că e reciclabil, chiar dacă eu tot l-am pus la plastice just in case). Însă cu siguranță continui să cumpăr cel mai des săpunurile lor lichide, doar că în rezerve.

Nu cred că o să mai termin ceva în perioada imediat următoare, așa că astea rămân ultimele consumate pe finalul ăsta de an, dar sper ca în ianuarie să echilibrez puțin balanța în sensul ăsta, să desfac cât mai puține noutăți și să termin cât mai multe „vechituri”.

Voi ce produse ați mai consumat în ultima perioadă? Ați fost mai „harnice” ca mine toamna asta?

6 comentarii

  1. gunoiul cosmetic... :)))

    sa stii ca fix la acealsi lucru ma gandeamzilele trecute cu recipientele de sapun lichid.

    vreau sa-mi cumpar si eu gelul avon cu cocos, dar mereu ma trezesc ca-mi iau altele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am verificat după ce am scris postarea și teoretic sunt reciclabile recipientele astea, dar nu știu... cred că tot mai bine ar fi cu rezerve puse în recipiente frumoase de sticlă.
      E foarte reușit acel gel de duș, eu nu sunt fană a celor de la Avon de regulă, dar ăsta chiar mi-a plăcut.

      Ștergere
  2. nici nu am tinut evidenta in ultima perioada la ce am terminat, dar probabil tot geluri de dus, creme de fata, miniaturi. chestii de genul, nu foarte consistente. si mai ales, nu produse de make-up...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu chiar sper să mai compensez în lunile următoare, aș avea pe terminate și produse de makeup mai multe, dar și de îngrijire, e cazul să mă focusez pe ele, în loc să folosesc din x produse și să mai încep și altele.

      Ștergere
  3. Pe mine m-a prins anul nou cu goliciunile in punga :)))

    RăspundețiȘtergere