Produse consumate - Ianuarie 2019

M-am tot gândit dacă să fac postarea asta acum sau să mai aștept o lună, timp în care să se adune mai multe ambalaje goale de la produse despre care să vă vorbesc, dar am decis că e totuși „material” acceptabil de o postare și chiar aș vrea să reîncep să prezint lunar ce am mai consumat - în parte pentru că astfel mă motivez și eu să consum mai mult și implicit să mă abțin să mai încep alte produse pe la categorii unde am și așa prea multe desfăcute. În comparație cu lunile trecute, în care abia dacă am terminat câte ceva, în ianuarie am adunat totuși câteva... printre care și unele preferate.


Pe partea de makeup am reușit să dau gata două produsele, un ruj și un rimel. Rujul Maybelline Color Sensational mi-a plăcut cândva foarte mult, însă între timp mi-am schimbat gusturile, iar nuanța Sweet Pink mi se pare acum puțin prea pală și nu mai sunt prea încântată nici de sideful pe care-l are. N-aș fi reușit să-l termin dacă nu găseam o combinație foarte reușită cu un creion de buze ceva mai închis. Oricât mi-au plăcut însă împreună, n-am de gând să-l mai iau, dar rujurile Maybelline îmi plac în continuare...

Despre Rimmel London Scandaleyes Reloaded n-am nimic bun de spus, eu l-am folosit cea mai mare parte a timpului ca un fel de primer, înainte de alt rimel - doar „uda” puțin genele și le înnegrea, asta era tot. E prea lichidă consistența, iar periuța nu-i cine știe ce... Nu mi-a plăcut niciun rimel din gama Scandaleyes și nu le-aș cumpăra, pe ăsta l-am avut dintr-un beauty box.


Mă așteptam să termin mai multe produse de skincare, însă mi-au mai rămas cu puțin produs în ele câteva, așa că restul o să apară la postarea următoare... Am mai dat gata o butelcă mare de micelară Bioderma Sensibio, v-am scris părerea mea despre ea și alte produse Bioderma aici.

Mi-a plăcut și crema hidratantă Paula's Choice Defense - despre toată gama am scris aici - dar așa cum precizam într-un articol destul de recent... am altele de la PC care mi se potrivesc și mai bine, așa că aș prefera să investesc în acelea, deși n-aș exclude s-o iau în variantă travel size pe asta, chiar ar fi potrivită pentru călătorii întreaga gamă.

Mai jos vedeți două deodorante, ambele foarte slabe, din punctul meu de vedere. Pe Malizia fresh Care nici nu știu de unde-l aveam, l-am găsit rătăcit printre niște loțiuni de corp, dar pe mine n-a făcut mai nimic, iar pe Biocura pure basic l-am luat din Belgia vara trecută (uitasem să pun în bagaj un deodorant) și a fost pe moment mai bine decât nimic, dar am preferat acasă să-l țin pentru iarnă, pe căldură nu mă mulțumea.


Am ales iarna asta să mă spăl mai mult cu produse care mă purtau cu mirosul către tărâmuri mai calde, iar Cien shower cream Tropical Mango a fost numai bun pentru asta, miroase foarte bine și are o consistență ok. N-am sesizat să-mi usuce pielea, chiar dacă nu e tocmai un produs cremă, cum scrie pe el, e undeva între gel și cremă. Mi-a plăcut oricum pentru cei doar câțiva lei, posibil să-l mai iau.

Mi-a plăcut și mai mult, de fapt mi-a plăcut la nebunieee Palmolive Coconut Joy body butter, deși nu miroase pe piele doar a cocos, mi s-a părut un amestec de fructe tropicale, un deliciu... mai că aș îndrăzni să spun că mi-a plăcut cum miroase chiar mai mult decât varianta cu ciocolată (pe care am avut-o de câteva ori). Cu singuranță mai recumpăr din gama asta, poate și cu alte arome...

Well, asta a fost, scurt și la obiect. Sper ca luna viitoare să am mai multe produse consumate despre care să vă vorbesc, mai interesante vor fi cu siguranță, am câteva produse de makeup și de skincare aproape gata. 

Voi ce ați mai terminat în ultima vreme? Ați încercat vreunul dintre produsele menționate?

12 comentarii

  1. Am intrebat-o si pe Camelia, dar stiu ca tu ai ten gras. Cu ce-mi recomanzi sa incep de la Paula's Choice. Am un ten gras, acneic. Ma tenteaza Clear Daily Skin-Clearing Treatment Azelaic Acid + BHA, dar nu stiu daca e bun pentru inceput. Imi cer scuze pt off topic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am încercat exact produsul menționat, dar cred că ar putea fi bun. Eu am din aceeași gamă un exfoliant lichid cu BHA care îmi pare cel mai blând dintre cele încercate și l-aș recomanda cuiva care n-a mai folosit exfolianți chimici (Clear Anti-redness exfoliating 2% acid salicilic), însă personal îl prefer pe cel gel din gama Skin Perfecting tocmai pentru că e mai puternic.
      Ca produs hidratant pentru seară recomand cu încredere pentru un ten gras între Clear Skin Hydrator și Redness Relief, poate ți s-ar putrivi chiar mai bine cel din urmă dacă ai probleme cu acneea și iritațiile.

      Aș putea să mai recomand multe, probabil știi cât îmi plac produsele lor, dar și eu le-am luat treptat la început, că nu sunt tocmai ieftine - și am ales de multe ori variantele mini, sunt suficient de generoase cât să îți faci o impresie.
      Nu-i problemă pentru off topic. :D

      Ștergere
  2. Mamaaa, stii ce pofta mi-ai facut gelul de dus Palmolive? Nici nu l-am sesizat pana acum pentru ca cel cu ciocolata il eclipsa. La prima vizita prin magazine il iau. Mmmm.
    Spor la consum in continuare!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, nici eu nu băgasem în seamă până acum altă variantă în afară de cea cu ciocolată, dar acum mă bucur că i-am dat și ăstuia o șansă... e un deliciu.
      Mulțumesc! :*

      Ștergere
  3. palmolive-ul ala e pe lista.

    am cumparat foarte putine luna trecuta si am consumat vreo 15 produse. sunt chitita sa merg inainte pe acelasi principiu, doar ca o sa fac o comanda la yr. mi-a placut atat de mult gama the dore incat trebuie sa-mi mai cumpar ceva. am vazut ca balsamul de buze deja s-a epuizat din stoc, iar eu l-am consumat pe jumatate pe al meu. e cea mai faina gama ever! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoo, stai bine! Eu n-am cumpărat mai nimic de la începutul anului, doar niște micelare și spume de duș, dar am în plan o vizită la Farmacia Tei pentru ceva produse de îngrijire - mai amân puțin cât să apuc să termin câte ceva din ce mai am.
      N-am mai dat de mult timp o comandă la Yves Rocher, dar încă am o tonă de produse de la ei... includiv neîncepute încă. :)) O să țin minte gama.

      Ștergere
  4. Momentan tenul e mult mai ok, este in continuare gras si imi mai apar cateva cosuri pe ici pe colo. Asta vara o luase complet razna, dar am descoperit ca era din cauza bacteriologica. S-a curatat foarte bine, dar am ramas cu problele lui specifice de care, probabil, nu voi scapa niciodata.
    As opta pentru un exfoliant chimic mai mult decat pentru o crema hidratanta tocmai pentru ca sunt destul de scumpe. Ma gandesc ca Effaclar Duo ar fi ok. Cel de care iti spuneam nu e tocmai cel mai bland, dar ma gandesc ca si rezultatele sunt pe masura. Ai avut ceva probleme, ceva efecte secundare? Eventual daca vad ca e too much, pot sa mai raresc aplicarile. Sau sa merg pe cel cu acid salicilic la inceput? Dileme, dileme :)) Iti multumesc pt sfaturi. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problemele specifice putem doar să le mai ținem sub control, cu sebumul, mici coșuri și punctele negre încă am și eu probleme, dar le țin destul de bine sub control, exfolianții cu BHA fiind de mare ajutor în sensul ăsta. Așa că da... consider și eu că ar fi mai indicat să investești într-un exfoliant decât într-o cremă.
      Eu n-am avut efecte adverse de la niciunul încercat, însă am renunțat să folosesc zilnic, mi se pare prea mult la cel gel din gama Skin Perfecting, îmi usca puțin unele zone. Iarna îl aplic doar de vreo două ori pe săptămână, vara ceva mai des, dar mai opresc utilizarea când urmează să mă expun mai mult la soare (la plajă), just în case. Chiar mi-e greu să spun care ar putea să fie mai bun de început...

      Ștergere
  5. am mai avut ceva variante de scandaleyes, dar eu m-am inteles chiar bine cu ele. palmolive am avut cu capsuni si mi s-a parut cat de cat ok. nu m-am omorat, ce-i drept. am si eu o butelca de bioderma inceputa, dar varianta albastra. sunt pe la jumate cu ea :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă ai genele mai bogate te înțeleg... altfel mi-e greu să cred. :)) Pe ale mele doar le colorează puțin, nu oferă niciun efect de volum sau alungire.
      Nu știu cum e ăla cu căpșună, dar ăsta cel cocos și cel cu ciocolată mi-au plăcut foarte mult.

      Ștergere
  6. Mi-am luat si eu recent din DM gelul de dus Palmolive cu cocos, e la oferta cu 10 lei, e delicios, are o consistenta tare faina, am mai gasit acolo o spuma de picioare de la Balea cu cocos la pretul de..1 leu :)) am incercat-o si e faina si ea
    Camelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție îți place gelul Palmolive!
      Cu 1 lei spuma? La așa preț n-am văzut, probabil era vreo lichidare de stoc. Oricum, prețurile la produsele Balea sunt foarte mici pentru calitate și miros delicios aproape toate. Eu am mereu în casă câte ceva pentru corp de la ei.

      Ștergere