Produse consumate - Iulie 2020

Deși am pozele pregătite de mult timp, prinsă fiind cu treabă și apoi cu vacanța... am uitat complet de articolul ăsta. E ciudat să-l scriu acum, când deja am adunate și alte produse consumate în august, dar aia e, mai bine mai târziu decât niciodată, mai ales că am niște produse foarte interesante de adus în atenție, ce-i drept că unele deja veterane pe blogul meu, pe care le-am lăudat de multe ori, însă o să continui s-o fac ca o moară stricată pentru noi vizitatori sau reamintire. 

 

 
Notă 1: Pentru că știu că există persoane care nu înțeleg scopul acestui tip de articol las enumerate mai jos motivele pentru care le fac și le consider de folos:

- impresia pe care mi-o lasă un produs până la consumare mi se pare și mai relavantă decât cea de la primele utilizări;
- prezența repetată a unora la consumate demontrează faptului că-mi plac foarte mult;
- vreau să încurajez achizițiile cu măsură și folosirea cosmeticelor, nu colecționarea acestora;
- am astfel ocazia să scriu și despre produse pe care n-am apucat să le prezint în altă parte.

Notă 2: Tot ce vă arăt aici sunt produse cu adevărat terminate, atât cât a fost posibil, nu și produse expirate sau aruncate/date pentru că nu mi-au plăcut. Dacă fac vreodată o excepție la capitolul ăsta o să menționez.

 
 
Am golit încă un tub de concealer Maybelline Eraser, un produs care nu mi-a lipsit în ultimii ani, cred că în momentul de față e pentru prima oară când nu mai am niciun tub de câteva săptămâni. Am zis să mai experimentez cu altele, poate să mă reîntorc și la câteva care mi-au mai plăcut în trecut, dar deja îi duc lipsa și cred că o să-l recumpăr cât de curând. Am scris detaliat despre el aici.

Un alt preferat mai vechi, dar pe care nu l-am avut chiar de atât de multe ori, e și balsamul de buze Bioderma Atoderm - de fapt cred că e cel mai eficient balsam de buze încercat de mine, la care îmi place și textura lejeră, deloc uleioasă. O să-l mai vreau pe viitor.

Ca să închei cu unele dintre cele mai vechi iubiri notez scurt și crema Paula's Choice Clear Skin pe care am avut-o acum doar în variantă mică. Rămâne crema mea preferată, chiar dacă am mai descoperit și altele care-mi plac. Am scris aici despre ea de mult sau mai recent într-un top aici.

După atâtea laude... ceva ce nu recomand absolut deloc: Purederm Pore Cleansing Pad. Acele dischete se presupune că au acid salicilic și alte minuni în ele, numai că eu am avut două și ambele erau uscate, n-au făcut nimic. Eu le-am luat din Farmacia Tei, le aveam de ceva timp, dar au stat în condiții ok și nici nu erau expirate, am verificat. Oricum, nici formula nu cred că era extraordinară.

Am mai folosit și o mască de față Mustaev, a mers mai mult pentru experiența relaxantă, dar nu mi s-a părut să facă prea multe, doar niște emoliere și mult parfum. Mă bucur că am scăpat și de demachiantul bifazic Avon... care nu e rău, dar e prea uleios pentru gustul meu. L-am mai avut, acum mi-a fost dat, altfel nu-l mai luam eu personal.
 
 
Încă un tub de șampon Bioderma Node G a fost golit și deocamdată rămâne preferatul meu, dar mai experimentez pe partea asta ocazional. A intrat și el pe lista celor mai des recumpărate produse.

Mi-a plăcut și masca de păr Ziaja pentru păr deteriorat, după ce mai termin din ce mai am e posibil să încerc și alte variante. A mirosit bine și la mine și-a făcut treaba mulțumitor chiar și înainte să mă tund, când aveam părul foarte lung și deteriorat la vârfuri. Acum sunt cu atât mai puțin pretențioasă.

Cred că gelul de duș Balea Bella Ciao l-am luat pentru că mi-a făcut cu ochiul poza de pe el cu Italia, dar mirosul mi s-a părut genial pentru vară, de asta l-am și devorat rapid - mie mi s-a părut că miroase fix a caramele Sugus cu gref, mi-a trezit amintiri din copilărie. E variantă de gel obișnuit, nu cremos, ceea ce mi-a convenit de asemenea pentru vară.

Tot rapid am devorat și sorbetul de duș Cien cu banane, a mirosit demențial și chiar e foarte cremos și plăcut. L-aș mai lua dacă l-aș mai vedea și-mi pare rău că am prea multe creme de mâini, m-ar fi tentat și o cremă care să miroasă atât de bine.

Ați încercat vreunul dintre produse? Cum vi s-a(u) părut?

4 comentarii

  1. si eu repet uneori cateva chestii pe blog, dar aproape intotdeauna apare cineva pentru care informatia e noua...

    balsamul bioderma se apropie si la mine de sfarsit, iar acum zau ca-mi pare rau ca nu am luat sorbetul ala cu banane :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie asta mi se pare cea mai bună promovare (fără interes), că dacă tot luăm niște produse e clar pentru cine vedea asta că ne plac.
      Haha, poate mai ai ocazia altă dată! Eu chiar sper să mai apară periodic gama.

      Ștergere
  2. nu cred ca am vazut gama cu banane la lidl! dar o sa caut mai bine!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am găsit-o la casa de marcat, dar nu era în toată Ldil-urile și nici nu știu dacă mai e disponibilă în prezent.

      Ștergere