Produsul lunii - Cremă cu electroliți Paula's Choice

În rubrica „Produsul lunii” o să scriu mai detaliat despre câte un produs care îmi place foarte mult și pe care vreau să-l recomand în mod special. Uneori o să scriu despre un produs pe care îl folosesc și îmi place de ani, dar care nu are încă un articol pe blog, alte ori despre o descoperire mai recentă, dar întotdeauna doar despre acelea pe care le consider foarte bune, cel puțin raportat la nevoile și așteptările mele.


De la Paula's Choice mi-au plăcut în mod special două creme de seară - Clear Skin Hydrator pe care am lăudat-o în repetate rânduri timp de vreo 5 ani și despre care îmi mențin toate impresiile bune și Redness Relief care mi-a plăcut mult pe timp de iarnă - iar de vreo lună am adăugat la lista favoritelor încă o cremă - Water-Infusing Electrolyte Moisturizer - care are în comun câte ceva cu celelalte două menționate, dar și lucruri în plus. Nu știu de ce n-aveam prea mari speranțe că s-ar potrivi tenului meu, dar am fost foarte plăcut surprinsă și de aceea vreau să vă povestesc despre ea.


Este o cremă hidratantă cu textură lejeră, aerată și foarte plăcută la aplicare. Se absoarbe imediat în piele și este adresată oricărui tip de ten, dar în mod special unui ten deshidratat și tern, având o formulă complexă care ajută la menținerea nivelului optim de hidratare - conține electroliți minerali, ceramide, peptite, niacinamide și antioxidanți.

Dacă celelalte ingrediente sunt deja tot mai populare pentru beneficiile lor și le regăsim în foarte multe produse de îngrijire de pe piață, electroliții sunt cei care aduc ceva în plus, mai exact: „Electroliții minerali mențin nivelul optim de hidratare în straturile superioare ale pielii în timp ce rețin molecule de apă și nutrienți în straturile inferioare și permit ingredientelor hidratante și reparatoare să se asimileze mai ușor.”

Eu am un ten gras și totuși de la frig, vânt sau umiditatea scăzută din interior am uneori probleme iarna cu anumite porțiuni deshidratate, iar crema asta și-a făcut treaba excelent în absolut orice condiții. Testul „suprem” la care am putut supune acest produs a fost în zilele în care am folosit o anumită cremă colorată cu SPF mineral care-mi usucă pielea, în special în jurul gurii - atunci când am aplicat înainte crema cu electroliți n-am mai avut problema asta. Deja testasem și cu alte produse hidratante, fără rezultate la fel de bune.


În afară de acea combinație în care o mai folosesc dimineața eu o prefer pe post de cremă de noapte, aplicând-o la finalul rutinei de seară și îmi place la nebunie. Textura e de vis, iar modul în care îmi arată pielea după aplicare e acel aspect de sănătos, de parcă așa arată tenul meu natural - nu lasă luciu, nu se simte că am ceva aplicat. Ba mai mult, când o aplic peste un ser sau tratament care lasă pielea mai lucioasă sau chiar lipicioasă diminuează acel aspect neplăcut.

Îmi place cum îmi arată și se simte tenul și dimineața, după ce am aplicat-o seara, nu e nimic ce i-aș putea reproșa, textura e ideală pentru mine și mi-ar plăcea cu siguranță și la temperaturi foarte ridicate. Nu are miros, rezultatele sunt foarte bune și o să mă țină foarte mult timp, cu siguranță, fiindcă aplic extrem de puțin produs.

Știu că repet asta de câte ori vorbesc despre produsele Paula's Choice, dar o zic și acum - sunt produse foarte spornice datorită formulelor complexe, așa că țin mult și nu mai par chiar așa de scumpe pe termen lung.

Produsele Paula's Choice nu au ingrediente iritante și nu sunt testate pe animale. În România crema cu electroliți se poate achiziționat de AICI în variantă full size sau mini. Cred că ar putea să se integreze în orice rutină (potrivită, cu formule bune) și pentru orice tip de ten, iar varianta mini are o cantitate suficient de mare încât să vă faceți o impresie.

Voi ce cremă de seară preferați în perioada asta? Ați încercat sau vă tentează crema cu electroliți Paula's Choice?

4 comentarii

  1. Eu ti-am zis ca o sa-ti placa, e preferata mea de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Stiu ca produsele lor sunt super faine, cum mai termin din cele desfacute, imi iau inima in dinti si bag si eu macar un mini kit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă n-ai încercat foarte multe produse de la ei kit-urile alea cu miniaturi chiar sunt foarte utile.

      Ștergere