Frânturi de toamnă din București | 2021

Când am scris articolul București înflorat - primăvara 2021 am zis că perioada cea mai frumoasă pentru a te plimba prin București sau a-l vizita e primăvara, însă pe moment uitasem cât de frumos e și toamna, mai ales una cu vreme așa bună ca cea de anul ăsta, mai corect spus e că aprilie și octombrie sunt lunile în care orașul e cel mai frumos. Chiar și în ciuda neajunsurilor și a tuturor problemelor, există mai multe locuri care arată minunat în perioada asta. Am vrut să-mi rămână și pe blog niște frânturi de toamnă, fiind un anotimp pe care-l iubesc tot mai mult de la an la an. De acum se cam scutură ultimele frunze, din păcate, mă bucur că am imortalizat cât mai mult, însă pun aici doar mici bucăți.

O să las doar pozele să vorbească în continuare, mai menționez doar locațiile - preferatele mele sunt cam aceleași în fiecare toamnă, dar aici am adunat exclusiv poze din toamna 2021, așa că mai menționez câteva locații la final. Ordinea e aleatorie.

Parcul Izvor:




Parcul Carol:





Parcul Herăstrău:






Cotroceni:



Dorobanți (Maison Dadoo L'Atelier):




Delta Văcărești:



Cernica:



Nu este o listă completă, mai sunt câteva locații faine de văzut toamna în București, de fapt multe frânturi frumoase se pot găsi și întâmplător, cum e casa de mai jos, dar le-am bifat anul ăsta doar pe o parte dintre preferatelor mele: Carol, Herăstrău, Izor, Cotroceni etc. Mai meritau menționate Muzeul satului, Cișmigiu, Grădina botanică și IOR măcar, dar n-am mai ajuns eu la ele în timp util.


6 comentarii

  1. nu exista culori asa bogate ca in mijlocul toamnei :). pe vremuri era anotimpul meu preferat si inca imi place si acum, atata timp cat temperaturile nu sunt foarte scazute.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfect de acord! Mie mi se pare că am avut temperaturi tot mai plăcute de la an la an toamna, îmi amintesc că prin copilărie sau adolescență era în general o vreme mult mai rece și ploioasă pe când începea școala.

      Ștergere
  2. Ce minunat arata totul! Eu nu prea m-am bucurat de toamna...munca si acasa, cam atat, din pacate. Insa ma delectez cu pozele din online!
    PS Imi place mult tinuta ta cu puloveras galben.
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur dacă încântă privirea măcar puțin fotografiile din online. Nici eu n-am putut să mă bucur de peisajele superbe de la munte în perioada asta, dar m-am mai delectat de la alții pe Instagram.
      Mulțumesc! Mi-a plăcut și mie ținuta aia încropită în grabă. :D

      Ștergere
  3. Toamna e minunata! E anotimpul meu preferat, probabil si pentru ca sunt nascuta in octombrie. Inspir toamna, expir toamna si ma inspir din ea întotdeauna. Sunt fascinata de culorile ei. Si virba ta, asa toamna frumoasa nu am mai avut de mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost minunată vremea toamna asta, la fel culorile din natură, mi-aș dori să fie așa mereu.

      Ștergere