My week in photos (17.03 - 23.03 )

Știu că n-am mai făcut această postare în ultimele două săptămâni, deși aveam de gând, dar n-am reușit deloc să mă organizez cu asta. De obicei am zile cu prea multe poze din care să aleg și zile în care n-am deloc. Nici săptămâna asta n-am făcut cine știe ce poze, dar am zis totuși să vă arăt ce am și să vă spun câteva cuvinte.

Luni


M-am bucurat enorm când am văzut cât de frumos e afară. Am tras o poză pe fugă prin oraș, am avut o zi foarte agitată.
Am reușit, în sfârșit, să ajung la dentist. Am avut și aici o bucurie pentru că lucrurile nu s-au agravat din cauză că am tot amânat mai bine de un an. 
Sfârșitul zilei a fost groaznic, din cauză că am fost într-o continuă alergătură am mâncat aiurea și mi-a fost cam rău de la stomac pe seară.

Marți

Am dat o fugă prin DM de unde mi-am achiziționat bunătățile din imagine, pe care vi le-am arătat și pe pagina de facebook.
Pe la mijlocul zilei m-au apucat poftele... de ciocolată, cafea și portocale (da, portocale sunt chestiile alea din poză, camera mea e un dezastru la făcut poze la mâncare). Ciocolata cu cafea de la Milka e un deliciu, mie îmi place la nebunie.

Miercuri

Pizza și clătite cu fineti! Nu sunt prea arătoase, dar au fost foarte bune. Chiar nu mai făcusem de mult timp clătite, iar pizza e a doua oară când fac (cu blat făcut de mine).

Joi

Mi-a ajuns unul din coletele de pe ebay, cu această jachetă cu imprimeu floral. Îmi place foarte multe! Abia aștept să ajungă și celelalte colete, sper că săptămâna viitoare.
În drum spre casă s-a ținut după mine cuțu din imagine... avea așa o moacă de nevinovat, de-mi venea să-l iau acasă (v-am mai zis că iubesc animalele, iar pentru câini am o mega slăbiciune). Dacă acasă nu l-am luat, m-am gândit măcar într-o poză să-l trag.
Pe seară m-am îndopat cu dulciuri, ca de obicei. :)) În apărarea mea, trebuie să menționez că nu mănânc totul singură, am ajutor. :D

Joi

Din nou... mâncare! Salata orientală cu ton e una din mâncărurile mele preferate, din două motive: îmi place și e ușor de făcut. :))
Una din ciocolatele mele favorite.

Sâmbătă

În primul rând, sâmbătă a fost zi de ordine și curățenie serioasă, dar n-am poze ca dovadă, va trebui să mă credeți pe cuvânt. :D
Era timpul să-mi fac o nouă manichiură, adevărul e că anterioara a rezistat eroic. Veți vedea rezultatul mâine pe blog.
Câteva seriale... asta e cam la ordinea zilei, dar m-am gândit că n-are rost să insist zilnic. 

Duminică

M-am bucurat de vremea frumoasă și am profitat să fac câteva poze, deși n-am avut chiar cea mai bună lumină posibilă. Veți vedea tot săptămâna viitoare o postarea cu câteva din ele.
Dacă tot am început săptămâna cu ceva ce amânam să fac de mult (dentistul), am încheiat-o în același mod: am reinstalat sistemul de operare, abia se mai târâia bietul de el. 
Pe seară am mâncat nucă cu miere. Dacă vă plac cele două dar nu le-ați încercat niciodată împreună... vă recomand s-o faceți! Mie-mi place mult combinația.


Cam asta a fost săptămâna mea în imagini. :D 
A voastră cum a fost? Voi ce lucruri tot amânați să le faceți?


6 comentarii

  1. Iar mi-ai facut pofta de dulciuri.. :)))) Noroc ca am non-stop in spatele blocului. :)))
    Eu am gatit cam toata saptamana, si mancare, am facut si niste gogosi cu dulceata de visine..
    In rest am fost de mi-am luat buletinul(marti), apoi am fost intr-o continua agitatie... Facturi, comisioane, etc.... :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi :))
      Și eu am gătit aproape zilnic, dar n-am făcut poze chiar la tot.. pentru că nu mi s-au părut prea interesante sau am uitat. :D Ah, mi-ai făcut poftă de gogoși. Eu o singură dată le-am făcut cu umplutură și mi s-au părut prea migăloase, mai bine le pun dulceața deasupra. :D
      Știu cum e. :(
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Ai fost foarte activa. :D
    Ce frumoasa e jachetica inflorata. <3
    La mine a fost o satamana monotona cu un weekend plin, plin, plin si relaxant. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se putea și mai bine. :D
      Mulțumesc! Și mie îmi place mult.
      Mă bucur mult că ai avut un weekend relaxant și sunt sigură că și frumos. Sper că ne-ai pregătit și câteva poze. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Ce drăguț, foarte interesantă postarea. Mi-a rămas sufletul la cuțulică, și eu iubesc animalele și le hrăneam pe aproape toae care îmi ieșeau în cale în Ro. Aici nu vezi animale ale străzii, dar acolo mi se rupea sufletul pentru fiecare în parte. Cred că te-a urmărit pentru că ar fi vrut să-i dai o gustărică. :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut!
      I-aș fi dat o gustărică dacă aveam ceva, și eu îi mai hrănesc și îmi e așa o milă de ei. Mereu când ajung prin parc mă împrietenesc cu cel puțin unul. :))

      Ștergere