My week in photos (24.02 - 02.03)

Am revenit cu o nouă postare pe ziua de azi.. de data aceasta cu săptămâna mea în imagini. Mie îmi plac aceste postări și le citesc cu drag, de aceea m-am gândit să fac și eu. Nu știu dacă voi introduce ca postare permanentă, doar ocazional sau va fi prima și ultima... dar pentru asta aștept și impresiile voastre. :p

Nu am gătit prea multe săptămâna aceasta, dar tot veți vedea destul de multe... dulciuri. Că dacă nu fac... cumpăr! 

Luni

  • M-am reapucat de învățat din codul rutier și sper să mă țin de planul de a face și școala de șoferi și de a da de carnet anul acesta. 
  • Am făcut un shopping pe fugă în DM și de la un stand Essence. Puteți citi mai multe în postarea beauty haul februarie
  • Nu mai mâncasem de mult o ciocolată de la Africana și din câte mi-o aminteam nu-mi plăcea deloc. Însă aceasta mi-a plăcut, a fost bunicică.
  • Am încheiat ziua cu câteva episoade din The Big Bang Theory. Este un serial de comedie foarte bun, a avut șcene la care am râs cu lacrimi și mă bucur că încă mai se filmează la el. Vi-l recomand dacă vă plac comediile.

Marți


  • Am început ziua cu… exerciții! De la începutul anului îmi doream să (re)încep să fac mai multă mișcare și nu mai vroiam să amân. Am început cu lucruri simple, dar m-am ținut de treabă până acum.
  • Am făcu pe fugă o porție de paste. Săptămâna asta am cam făcut pauză de la gătit chestii noi, m-am limitat în general la ce știu deja să fac și mai mult lucruri simple/banale. Sper să recuperez de săptămâna viitoare.
  • Am vizionat ultimele episoade din Friends. :( Mi-a părut foarte rău că l-am terminat, este serialul care mi-a intrat cel mai adânc la suflet. E vechi, apărut în 1994 și încheiat în 2004, dar este foarte bun! Acum îl înțeleg pe prietenul meu de ce l-a văzut de mai multe ori, cu siguranță îl voi mai revedea și eu cel puțin încă o dată după un timp.

Miercuri

  • Mi-a ajuns comand de la e.l.f. După cum vedeți, în poza de aici sunt două rujuri iar în acest haul doar unul. Asta pentru că cel de-al doilea ruj este pentru voi. Veți afla curând despre ce este vorba.
  • N-am avut tocmai cea mai bună zi așa că mi-am permis să mănânc toate dulciurile din imagine. Am avut o scuză bună. :)) Ciocolata asta de la Schogetten e delicioasă, e una din preferatele mele. 

Joi



  • Nu mă mai uitasem la TV de o veșnicie, dar am aflat că a început Next Star și mi-am zis că trebuie s-o văd. Nu-mi plac multe lucruri la emisiunile noastre și nu vreau să intru în detalii, dar mi-e drag de majoritatea copiilor de la această emisiune. Rămân uimită de cât de mulți copii frumoși, bine crescuți și talentați există. 
  • Am savurat câteva bomboane RomTuff. Sunt foarte bune!

Vineri
  • A fost ziua mamei, am făcut pe fugă o poză la tort pentru că tocmai urma să fie tăiat. Deși prefer tortul de ciocolată, mi s-a părut delicios și acesta.
  • Tort am mâncat devreme așa că pe seară am mai mâncat și niște ciocolată de la Milka. :D
  • Am văzut filmul Brides Maids. A fost simpatic, amuzant, dar dacă vreți să-l vedeți vă sfătuiesc să nu mâncați în timpul vizionării, are și câteva scene puțin mai… scârboase.

Sâmbătă



  • A venit primăvaraaaa! Doar calendaristic pentru că vremea pe aici n-a fost extraordinar de plăcută, dar tot am profitat să ne plimbăm juma' de zi. Am fost pe la niște târguri cu lucruri handmade și la tot felul de tarabe cu mărțișoare și mi-am ales și eu câte ceva pentru mine.. dar nu multe, am fost cuminte: broșa cu pisicuța m-a cucerit pe loc și brățara care nu e chiar mărțișor dar am o slăbiciune pentru brățările de genul. 
  • Am dat în mintea copiilor… am fost la MC Donald’s și ne-am luat Happy Meal. Nu de alta, dar au cadou niște pahare tare simpatice și cum noi suntem niște colecționari, trebuia să le avem și pe acestea!
  • Mai spre seară am făcut pentru prima dată (nu râdeți) șnițele. Nu arată grozav în poză dar jur că au fost foarte bune.

Duminică


  • Am făcut chec cu cacao și nucă. Rețeta o am de pe blogul Simonei și vă zic sincer că iese super bun și pufos, plus că este foarte simplu și rapid de făcut. Eu îl fac acum pentru a treia oară și de fiecare dată a ieșit foarte bun. Știu că l-am ars puțin și din nou poza nu reflectă tocmai realitatea… dar vă promit că n-are cum să nu iasă bun dacă respectați rețeta Simonei.
  • După câteva tentative eșuate de a viziona un film bun (am încercat o comedie și un fel de groză.. ambele foarte slabe, le-am închis rapid, nici nu știu cum se numeau), ne-am lăsat păgubași și am vizionat How I met your mother, un serial foarte drăguț, tot comedie.

Săptămâna voastră cum a fost? Cum v-ați petrecut prima zi de primăvară?
V-ar place să mai fac astfel de postări?


6 comentarii

  1. Răspunsuri
    1. Hihi. :D Cam așa exclam și eu când văd ceva dulce.. :))

      Ștergere
  2. Imi place tare mult articolul, mai vreau!!!!
    Ps: si eu sunt cu dulciurile, daca nu imi prepar in casa, imi cumpar!! Nici mie nu-mi place Africana :))
    LA mine a inceput sa ploua urat....si bate vantul...zici ca-i toamna...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place!
      Mă bucur că ne asemănăm. :D Nici mie, dar asta a fost bunicică.. nimic impresionant, dar.. comestibilă să zicem. :))
      Azi și aici a fost urât, a plouat.. exact așa am zis și eu: „parcă a venit toamna, nu primăvara”. :( Dar ieri a fost cât de cât frumos, a mers de plimbări. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  3. Si eu sunt fan The Big Ban Theory si Friends. :)
    Chiar as relua Friends, pentru ca mi-a placut foaaaarte mult.
    Pupici si asteptam urmatoarea postare. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mă bucur că și ție îți plac, și eu sunt mare fan al lor. :D
      Mie îmi venea să-l reiau de cum l-am terminat :)), dar m-am abținut, mai las să treacă o perioadă. Merită revăzut!
      Se execută, promit că mai fac! :D
      Pupici :*

      Ștergere