Review: Essence maximum volume mascara


Vă arătam acum o lună că mi-am achiziționat unul din noile rimeluri de la Essence: maximum volume. De atunci l-am folosit aproape zilnic pentru că am vrut să împărtășesc cât mai rapid părerea mea despre acesta cu voi. Fără alte introduceri, să trecem la subiectul postării:

Periuța mi s-a părut de la început foarte interesantă dar totodată aveam o presimțire că n-o să ne înțelegm foarte bine. Eu am niște gene foarte rebele și am nevoie de o periuță mai „țapănă” ca să le așeze frumos, iar cea de la acest rimel este destul de firavă. Din păcate am intuit bine, nu prea mă încântă periuța. 


 Rezultatele oferite de rimel sunt bunicele, dar nu impresionante. Oferă alungire și puțin volum, ceea ce m-a cam nemulțumit  pentru că este un rimel pentru volum și clar nu oferă „maximum volum” așa cum spune numele lui, însă mare parte din vină o are tot periuța – l-am încercat cu altă periuță și oferă mult mai mult volum (nu cel mai wow, dar mai mult decât cu propria periuță). Nici cel mai intens negru nu este. Deci nu vă așteptați la „efect de gene false” pentru că nu e cazul, efectul este unul foarte natural, dar pentru fetele înzestrate de la natură cu gene lungi și dese cred că ar putea face o treabă destul de bună. Vă las cu câteva poze demonstrative aplicat în două straturi:



Îmi place foarte mult că nu încarcă genele. Le lipește puțin, dar de la distanță nu se observă. Nici măcar la primele utilizări nu încarcă și n-am simțit niciodată nevoia să șterg periuța de un șervețel pentru că e prea încărcată. Mereu iese periuța din tub încărcată doar cu atât cât trebuie... sau cel puțin atât cât îmi trebuie mie.

Rezistența în condiții normale este excelentă... nu se scurge, nu se transferă, etc. La umezeală se scurge puțin de pe genele inferioare, dar nu foarte rău totuși, se poate retușa rapid. Ținând cont că nu este un rimel cu promisiuni de rezistență la apă... mi se pare foarte bun la acest capitol.

N-am întâmpinat dificultăți la demachiere, se curăță imediat cu orice tip de demachiant.


Costă în jur de 15 lei și are 8 ml.

În concluzie, pentru prețul lui este un rimel bunicel, dar eu nu l-aș recumpăra.


8 comentarii

  1. Adevarul e ca ar putea da mai mult volum, daca asta promite. Eu nu observ acest efect, doar cel de alungire. Dar bine ca nu are un pret ridicat. :)

    Pupici, Lorena

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oferă și puțin volum, poate nu se observă în poze, dar foarte puțin oricum. Așa e, nu îmi pare rău că l-am încercat pentru că n-am dat mult pe el. :D
      Pupici :*

      Ștergere
  2. Tiiii, ce ochi frumosi ai, curati precum ai copiilor! :)
    Imi este dor de o mascara essence, am constientizat citind review-ul tau... deocamdata am una YR, mai sunt si alte surate; dar va veni si momentul ei! Eu am folosit-o pe cea Multi Action (cu negru si verde-galbui este ambalajul) - mi-a placut mult!

    Pupicei, Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Ilda.
      Uf, și m-am uitat și la aceea, acum îmi pare rău că n-am ales-o pe ea. O s-o iau în considerare pe viitor. :D
      Pupici. :*

      Ștergere
  3. La pretul care a fost eu consider ca este ok, nu este nici foarte foarte, dar nici prea prea..., adica nici nu da efect de gene groase groase, doar le alungeste si nici nu poti sa spui ca nu ai rimel pe genute.. :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Așa zic și eu. :D Dacă aveam niște gene mai dese eu zic că ar fi arătat mai frumos.
      Pupici :*

      Ștergere
  4. Ai niste ochisori tare, tare frumosi! <3
    Referitor la rimel ...cred ca eu nu m-as intelege cu el....Mai cautam.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos, Dee!
      Nici eu nu cred că te-ai înțelege cu el.
      Pupici :*

      Ștergere