TAG - Arome de toamnă

Toamna aceasta au tot circulat prin blogosferă o mulțime de tag-uri și bineînțeles că nu putea să lipsească și unul de sezon. Pentru că îmi plac astfel de postări, atât să le citesc cât și să le scriu, m-a bucurat mult nominalizarea primită de la Lorena pentru care îi mulțumesc mult! Mi-a luat cam mult timp să răspund provocării fiindcă am fost destul de indecisă pe alocuri, dar în cele din urmă am reușit să mă hotărăsc!

Accesoriile preferate în această toamnă

Cu siguranță cerceii! Deși mi-ar plăcea să port mai des eșarfe sau poate chiar pălării, ceva mă împiedică s-o fac... n-am idee ce anume. Colierele, brățările, ceasurile și inelele de multe ori simt că mă incomodează în sezonul rece sau alte ori sunt prea grăbită ca să mai am timp să mă hotărăsc ce să aleg, ce se potrivește ținutei, așa că aleg să renunț la ele. Și dacă tot nu port prea multe accesorii... profit de ocazie să port din cerceii mai mari, mai colorați, mai speciali. Câteva exemple:


Lumânarea preferată pentru toamna aceasta

Nu „m-a prins” prea tare (încă) mania lumânărilor. Când am chef de lumânări frumos parfumate aleg aroma în funcție de starea de moment, nu de anotimp. Doar iarna se schimbă puțin situația, dar aici vorbim despre toamnă așa că nu mă lungesc cu detalii.

Băutura preferată în această toamnă

Ceaiul fierbinte devine întotdeauna băutura favorită odată cu venirea frigului. Dintre toate sortimentele de ceaiuri, toamna asta favoritul favoritelor este ceaiul din fructe de pădure.


Cartea preferată în această toamnă

Spre marea mea rușine, de când a venit toamna n-am mai pus mână pe nicio carte - la figurat zic, că la propriu am șters câteva de prin casă de praf. N-am prea avut timp, dar să fiu cinstită nici dispoziția necesară n-am prea avut-o, că dacă aveam găseam eu timp și de citit. Am acum mintea împrăștiată în prea multe direcții, dar sper să recuperez în iarnă... mai ales că am un wishlist luuung.

Melodia preferată

V-am mai zis și cu alte ocazii că de obicei ascult muzică veche, nu prea sunt la curent cu ultimele piese apărute, iar ca gen muzical n-am un favorit, totul depinde de starea mea de spirit. Totuși, toamna asta am „descoperit” o piesă foarte faină și pe gustul meu dintre cele noi apărute, pe care chiar am ascultat-o destul de des: Indila - S.O.S. Am o atracție bizară față de piesele în franceză și zic că e bizară fiindcă mie niciodată nu mi-a plăcut franceza. Atracția asta a început de când am ascultat pentru prima oară Lara Fabian - Je t'aime, o piesă veche dar foarte frumoasă.

Rujul preferat

N-am doar unul, de când a venit toamna întind cel mai des mâna către două rujuri: un nude superb - Farmasi True Color #20 și un roz „cuminte” dar frumos - Avon Luxe pink satin. În poza de mai jos nu se văd nuanțele reale, dacă vreți să le vedeți mai bine găsiți aici review pentru rujul de la Farmasi și aici pentru cel de la Avon. Știu că nu sunt nuanțe de sezon, dar astea-s preferatele mele, rujuri închise la culoare nu port.


Oja preferată

Nu-mi aleg ojele în funcție de sezon și niciodată n-o să pot alege o singură ojă preferată! Totuși, vă pot spune că toamna asta am sesizat (cu întârzie, ce-i drept) că am o atracție mai mare față de ojele mai „speciale” decât față de obișnuitele oje lucioase pe care le folosesc de regulă cel mai des. Mă refer la acele oje cu finish-uri sau texturi mai deosebite: metalizate, texturate, holografice, perlate, etc. Am selectat câteva exemple din colecție:


Ce îți place cel mai mult la toamnă?

Toamna nu e anotimpul meu favorit, dar am reușit să găsesc la el lucruri care-mi plac. Cel mai mult îmi plac peisajele, dar și serile în care afară plouă liniștit iar eu stau cuibărită în casă la căldură cu o cană de ceai fierbinte și întreprind diverse activități pe care le fac cu plăcere.

Mâncarea preferată în acest anotimp

Mâncarea bună! :)) N-am descoperit până acum vreun fel de mâncare pe care să-l pot numi favoritul acestui anotimp. Îmi place diversitatea... în general.

Ce aștepți cu nerăbdare sezonul acesta?

Să treacă! Glumesc. Nu cred că aștept nimic cu nerăbdare sezonul acesta.


Nominalizez și eu câteva fete: Oana, Mădă, Alina, Andreea și Andrea, dar invit să preia acest tag oricine dorește! 

Aștept să-mi spuneți și în comentarii care sunt favoritele voastre în acest anotimp!

12 comentarii

  1. Hehe, ce tag simpatic! Sper sa nu te superi, dar am sa raspund in cadrul acestui comentariu la tag. ☺

    ♥ La fel ca si tine, in sezonul rece renunt la accesoriile mari, gen: coliere, ceasuri. In schimb, ador esarfele sau gulerele acelea care se baga pe cap. Si am mania de a cumpara in fiecare toamna un astfel de accesoriu. :D
    ♥ Cred ca sunt o ciudata, dar nu m-au atras niciodata lumanarile parfumate. Si mereu ma mir cand vad alte fete ca sunt innebunite dupa ele. Daca ar fi sa aleg o aroma anume, cu siguranta ar fi o lumanare cu parfum floral. Nu imi plac mirosurile ce imita anumite esente: vanilie, cacao.
    ♥ Cafeaua in orice sezon! Ceaiul, il consum foarte rar, doar cand sunt racita. :D
    ♥ Recunosc, nu am mai citit de ceva vreme o carte si foarte rau am facut. :|
    ♥ Nici eu nu sunt la curent cu noutatile, dar imi place in mod special: Faul & Wad Ad Vs. Pnau - Changes.
    ♥ Am 2 rujuri preferate in acest moment. Unul nude de la Avon Extra Lasting - Cappucino si Golden Rose Vevet matte #10.
    ♥ Si punctul meu preferat! Chiar nu am o oja preferata, le indragesc pe toate. Dar incerc sa tin cont totusi, ca venit toamna si nu mai da bine pe unghii rozul acela turbat sau oranjul neon. :)) Ma limitez la nuante mai linistite. Ce imi vine in minte acum e S-he Stylezone #317, pe care o port pe unghii, Nicole by Opi - Cinna-man of my dreams si Farmec collection - Wilted rose.
    ♥ Recunosc, toamna are farmecul si culorile ei deosebite...dar mie una nu imi place acest anotimp. Vremea innorata, umezeala, ceata...imi dau o stare aiurea intotdeauna.
    ♥ Nu am o mancare preferata si nu tin cont niciodata de acest aspect. Dar iti pot spune mancarea mea preferata din toate timpurile: nu refuz niciodata o portie de musaca. :))
    ♥ Hmm... daca se poate sa avem o toamna blanda, sa nu fie prea capricioasa (cu ploi, vant, umbrele date peste cap). Cam asta e dorinta mea sezonul acesta. :D
    Si gata tag-ul! Pupici. Sper ca nu te-am speriat cu ditamai comentariu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că ți-a plăcut și n-am de ce să mă supăr, știu că tu nu obișnuiești să postezi alte lucruri în afară de manichiuri și ce ține de ele, dar eram foarte curioasă în privința alegerilor tale, așa că mă bucur mult și îți mulțumesc că ai ales să răspunzi în comentariu!
      Bag de seamă că avem destul de multe preferințe comune! :D Și mie-mi plac mult eșarfele la alte fete, nu știu ce am de eu le evit... dar sper să schimb asta în viitor. Cafeaua e și favorita mea în orice sezon, nici nu mai e cazul s-o menționez... sunt moartă fără ea. :))
      O să caut piesa, n-am idee dacă o știu, nu prea le rețin numele și interpreții. :))
      Eu abuzez și toamna și iarna și oricând... de culorile turbate. Nu mă pot abține, le ador! :))
      Nici mie nu-mi place vremea, dar încerc să privesc dincolo de asta, că altfel aș fi nefericită complet timp de trei luni cât ține. :))
      Hehe, și printre preferatele mele se numără musacaua, chiar sâmbăta trecută am mâncat. :D
      Oh, asta și eu îmi doresc în fiecare toamnă :)), sper să ni se îndeplinească dorința.
      Nu m-ai speriat deloc, l-am citit cu foarte mare interes!
      Te pup!

      Ștergere
  2. Eu nu voi respecta acest Tag si voi spune ce imi place mie cel mai mult in acest anotimp(sa port, sa mananc, etc :D). Deci, favoritele mele in acest anotimp sunt:
    -ojele kiko: verde si negricioasa :D
    -balsamul pink Maybelline
    -ghetutele negre
    -blugii bleu
    -Kandia amaruie
    -o bluza rosie
    -melodia Dont-Ed Sheeran(piesa noua)
    -serialul Bitten <3
    :D :D :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea, că ți-ai spus preferatele, chiar dacă nu ai respectat întocmai „cerințele” tag-ului. :D
      Blugii și încălțămintea neagră sunt și printre favoritele mele toamna aceasta! Mi-ai făcut poftă de ciocolată amăruie și dor de culoarea roșu... pe care nu prea am purtat-o în ultima vreme.
      Te pup!

      Ștergere
  3. mersi pentru nominalizare, e un tag foarte fain ;)).

    imi plac pozele cu frunze :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare drag, abia aștept să văd și alegerile tale! :D
      Și mieee... și cred că se observă asta, au apărut în ultima vreme foarte des prin pozele de pe blog. :))
      Pupici!

      Ștergere
  4. Am răspuns și eu la întrebările acestui tag și la fel ca tine, am ales cerceii ca accesorii preferate. Arată bestial rujul de la Avon, am aruncat un ochi și pe review-ul lui. O să-l caut și eu să văd dacă e la ofertă. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar mă gândeam în timp ce completam tag-ul că parcă mai văzusem la cineva cerceii ca accesoriu preferat dar nu-mi aminteam la cine. Deci tu erai! :))
      Mă bucur că-ți place, e unul din favoritele mele! Nu știu dacă e acum, dar în perioada de sărbători mai mult ca sigur vor fi la ofertă produsele din gama Luxe. :D
      Pupici!

      Ștergere
  5. Foarte dragut tag-ul, spre deosebire de tine port esarfe in fiecare zi, imi tin mai cald. Dar coliere si bratari port foarte rar. ;)) :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut! Sunt convinsă că sunt și practice pe vremea asta, tocmai de aceea îmi e ciudă că nu reușesc deloc să mă „împrietenesc” cu ele. :))

      Ștergere
  6. Coliere port, si cercei, nici eu nu le suport direct pe piele in sezonul rece, doar daca au o baza textila. :))
    Aseara am aprins o lumanare/tarta, nu mai stiu cu ce e, o tot ard si pare ca nu se va consuma vreodata.
    Ciocolata calda, placinta cu branza, colturile de la cele cu dovleac si mar. Azi mananc linte, mancarica de linte verde... yummy!
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe. :)) Pe mine și peste haine mă deranjează uneori, din cauza „straturilor” de haine. :))
      Ce de pofte mi-au făcut!! :D
      Pupici

      Ștergere