Produse consumate: Noiembrie

A venit timpul pentru un nou articol cu produse consumate, de data aceasta publicat cu o mică întârziere. Luna noiembrie a fost bogată nu doar în noutăţi şi preferate, ci şi în produse consumate, după cum se poate observa:


Trebuie să vă mărturisesc că îmi vine uneori greu să cred că am ajuns în stadiul în care să consum lunar atâtea produsea. Cândva rar, foarte rar, se întâmpla să consum vreun produs, iar asta nu pentru că deţineam mai multe produse, ci pentru că tot cumpăram şi tot cumpăram dar de folosit nu prea. Acum lucrurile stau cu totul altfel! Să revenim totuşi la produsele consumate în noiembrie...



Loţiune tonică Apidermin lejer - a fost singurul produs din gama aceasta care nu prea mi-a plăcut. L-am consumat folosindu-l pentru îndepărtarea rezidurilor de după demachiere şi întotdeauna am folosit gel de curăţare după acest pas deoarece lăsa pielea lipicioasă. Cu siguranţă nu l-aş recumpăra!

Demachiant bifazic Balea - rămâne preferatul meu din tot ce am încercat până acum pentru demachierea ochilor, am mereu rezerve în casă. 

Cremă hidratantă de seară Apidermin lejer - mi-a plăcut, mi-a plăcut chiar foarte mult! Nu făcea ceva ieşit din comun, dar hidrata bine cu o cantitate foarte mică de produs, nu lăsa pielea lipicioasă sau uleioasă şi la capitolul ingrediente stă chiar foarte bine! Dacă vreţi o cremă hidratantă ieftină, bună şi bine formulată e o opţiune bună de luat în calcul. 

Tratament pentru vârfuri Avon - a fost un produs bun, îmi disciplina firele rebele, hidrata şi nu-mi încărca părul. Pentru preţul foarte mic e chiar un produs excelent!



Spumant de baie milmil - l-am achiziţionat din Auchan la vreo 10 lei pentru 1000 ml. Nu m-a impresionat în mod deosebit, dar pentru preţul foarte mic a fost destul de ok (făcea spumă dar necesita o cantitate destul de mare şi mirosea bine dar nu pentru mult timp).

Ulei de duş Bourjois - mă aşteptam la puţin mai mult de la el, dar a fost oricum bunicel. Mi-a plăcut mirosul, făcea destul de multă spumă fină, dar nu prea hidrata pielea (nici nu o usca, totuşi).

Gel de duş YR cu nucă de Macadamia - e cremos, uşor hidratant, face spumă fină şi miroase delicios! Chiar dacă cel cu cafea îmi place puţin mai mult, este şi acesta în top. Deja l-am recumpărat înainte să-l termin!

Dizolvant de unghii Ebelin cu acetonă - bun, foarte bun. O să tot vedeţi acest dizolvant prin postările cu consumatele lunii, fiindcă a devenit favoriul meu şi am deja rezerve din el. Mă tentează totuşi să-l încerc şi pe cel fără acetonă.


Pudră de faţă Creme Puff de la Max Factor - mai era de fapt în ea pe margini dar m-am plictisit s-o tot scobesc, nu prea mă încântă procedura. E preferata mea din tot ce am încercat şi o s-o recumpăr cât de curând posibil, că tare-i mai duc dorul! Am consumat-o fix într-un an în condiţiile în care am folosit-o în exces - eu zic că e foarte bine.

Whipped Creme foundation Max Factor - cât am mai iubit acest fond de ten, numai eu ştiu! De fapt încă mi-am păstrat sentimentele bune pentru el, cred că a fost cel mai bun fond de ten încercat anul acesta. Mă bătea gândul să-l recumpăr, dar am decis că vreau să mai consum din ce mai am şi totodată să mai încerc şi altele noi. Dar nu exclud ideea de a mă reîntoarce la el cândva!


Parfum Tomorrow Avon - a fost primul parfum încercat din gama asta şi deşi el miroase bine şi persista foarte mult timp, pentru gustul meu e prea dulce, de aceea l-am folosit destul de rar. Mai aveam de câteva utilizări în el dar mi-am dat seama că şi-a schimbat mirosul, se simţea iz de alcool (nici nu mă mir, la cât de vechi era) şi am decis că e timpul să-l arunc.

Base coat Ccn - un produs ieftin care la început mi s-a părut bun dar după o perioadă mai lungă de utilizare mi-am dat seama că nu-mi protejează deloc unghiile, mai rău mi le-a îngălbenit. Oricum s-a şi îngroşat între timp aşa că n-avea sens să-l mai ţin.

Cremă Nivea mini - o aveam de mult timp şi o ţineam sigilată în ideea că o s-o iau cu mine prin vacanţe dar mereu uitam de ea. Aşa că am pus-o la treabă, am folosit-o pe mâini şi picioare şi şi-a făcut bine treaba!

Cam atât am consumat eu în luna noiembrie. În ultima lună din an e posibil să am recoltă şi mai mare, deja am vreo trei produse pe ducă. Nu ştiu dacă aţi sesizat, dar luna trecută am consumat două produse din acest project pan: loţiunea tonică Apidermin lejer şi fondul de ten Whippen Creme, iar după cum decurg lucrurile până la Crăciun mai consum sigur alte două. Despre celelalte două nu ştiu ce să zic, mai vedem.

Voi ce produse aţi mai consumat luna trecută? Aţi încercat vreunul din cele menţionate de mine? Cum vi s-au părut?

34 de comentarii

  1. Harnicuta, harnicuta!
    Ai consumat ceva produse. Din cele mentionate de tine, am incercat serul pentru varfuri de la Avon. Are un miros tare placut si face bine parului meu. Si gelul de dush YR dar cu magnolie.
    Produsele consumate de mine luna aceasta sunt: un fond de ten mineral YR, un demachiant 2 in 1 de la Farmec, care nu mi-a lasat o impresie foarte buna si cateva produse de ingrijire personala.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, mulţumesc! :D
      Şi mie îmi place foarte mult mirosul, prima oară când l-am avut eram înnebunită total de aroma sa! Pe cel cu magnolie nu l-am încercat încă dar o să-l iau în calcul!
      Ţi-a plăcut acel fond de ten de la YR? Eu am avut unul singur de la ei şi atât de mult mi-a plăcut la momentul respectiv încât l-am recumpărat! Stătea slăbuţ la capitolul rezistenţă dar îmi plăcea enorm de mult că arăta foarte natural dar şi că se uniformiza perfect după nuanţa tenului.
      Pupici!

      Ștergere
    2. Da, am fost multumita de el. Nu am avut probleme cu uniformizarea lui si nu mi-a lasat pete. Mi-a placut aspectul natural pe care il oferea pielii, desi nu pot sa spun ca avea o putere de acoperire foarte mare. In schimb, singurul minus al acestui produs ar fi pretul. Momentan vad ca nu mai este disponibil pe site.
      Pupici.

      Ștergere
    3. Mă bucur foarte mult! Dacă o să mai apară pe site poate o să-l încerc şi eu, pare a fi genul de fond de ten pe care-l prefer de regulă! :D
      Mulţumesc pentru detalii, draga mea!
      Pupici!

      Ștergere
  2. Si eu iubesc Ebelin, dar am descoperit la Sensiblu un dizolvant foarte misto, pt ca e foarte practic. Adica mana si-a sters intr-o zi unghiile in drum spre servici din lipsa de timp. Bine, NU se face asa, dar a fost caz de forta majora. :)) E un borcanel cu dizolvant care are in el un burete. Pur si simplu bagi degetul in borcanel cateva secunde si gata. :D se duce chiar si oja cu sclipici, like magic :)) Costa 10 lei.
    In rest, acum mi-am cumparat si eu gelul cu nuci de Macadamia si e yummy. Momentan il am pe cel cu ciocolata si portocale, dar asta va fi urmatorul pt ca...yummy :))
    Si mie imi place la nebunie pudra asta.... I'm in love. Fondul de ten nu l-am avut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte interesant dizolvantul acela, mai ales dacă e atât de eficient! Am mai văzut astfel de dizolvante pentru unghii dar nu m-am gândit că ar putea fi şi eficiente. O să-l iau în calcul, mulţumesc! :D Haioasă şi mama ta. :))
      Hehe, şi mie mi se pare yummy!!
      Mă bucur foarte mult că şi ţie îţi place pudra! E de luat în calcul şi fondul de ten, mie mi-a plăcut mult!
      Pupici

      Ștergere
  3. Mie imi place lasting performance de la max factor. Insa....pudra nu prea o agreez, nu prea imi plac nuantele si este mult prea parfumata.
    Imi plac gelurile de dus Yves Rocher

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu l-am încercat, dar o să-l iau în calcul! Cu nuanţele pudrei n-am avut probleme, mi s-a potrivit foarte bine şi parfumul pe mine nu m-a deranjat deloc, dar mai ştiu fete care n-au suportat mirosul acestei pudre. Eu nu sunt aşa de sensibilă la arome. :D
      Sunt foarte-foarte bune, nu degeaba sunt lăudate de toată lumea.
      Pupici

      Ștergere
  4. ai ceva consumat! si eu am terminat 2-3 produse din proiect, mai am inca pe atat...dar perseverez! unul sigur n-am sanse sa-l termin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aşa zic şi eu, că sunt destul de multe. :D Felicitări şi spor la consumat! La fel am şi eu, unul care 99% nu îl consum, dar să vedem... speranţa moare ultima. :))

      Ștergere
  5. Lotiunea tonica am terminat-o si eu, crema de zi am sperat ca poate va fi potrivita pe timp rece, insa nu, am abandonat-o si am inceput o alta usoara si hidratanta. Ma bucur ca voi termina si un ruj, cateva oje.
    Gelul de dus cu cafea... nu l-am uitat, va fi intr-o zi si la mine.
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu cea de zi nici eu nu m-am înţeles chiar atât de bine, dar mi se pare destul de ok şi aceea. Oricum, e folosită mult mai rar, va mai dura ceva timp până o s-o consum. :D
      Felicitări pentru produsele consumate. Sunt curioasă dacă o să ajung şi eu vreodată să consum un ruj. :))
      Merită, merită.. e cel mai delicios gel de duş încercat de mine!
      Pupici

      Ștergere
  6. Harnicuta ca de obicei :).Din ce ai terminat tu,am folosit si eu gelul de dus de la YR,e super-duper :D .Rezist eroic si nu pun nici o comanda la ei (inca),dar am prietene care stiu de "obsesia" mea cu gelurile de dus,asa ca nu se putea sa nu le incerc taman pe astea :D.Din aceeasi gama imi mai place si cel cu lime din Mexic,mai de vara,dar si acum ma umple de energie mirosul lui :D.
    Nu credeam ca o sa zic asta vreodata,dar aproape am terminat un fond de ten :D.
    Pupici si spor la project pan :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult, draga mea! :D Mă bucur mult că şi ţie îţi place gelul de duş, chiar e foarte bun şi mai ales... delicios! :))
      Bravo dacă poţi rezista, mie nu prea-mi iese... găsesc mereu câte o scuză. :)) Nu l-am încercat pe acela dar o să-l iau în calcul!
      Felicităăări!! Eu fondurile de ten le cam consum, că dacă nu-mi plac deloc le dau altcuiva. Iar dacă-mi plac le folosesc până la ultima picătură! :D
      Mulţumesc, am nevoie. :)) Pupici!

      Ștergere
  7. Eu inca mai am din fondul de ten Max Factor, crema Nivea o am in dublu exemplar in varianta BIG size. :))) Slabe sanse sa le termin, poate peste 2 ani. :))Este foarte buna, chiar si pentru zgarieturi, gen unghii d episica pe maini sau coltisori de catelus, isi face treaba foarte bine.
    Am si eu 2 parfumuri pe terminate, unul de la Avon, Simply Her si unul primit din Italia, nu stiu cum se numeste, nu mai are nicio eticheta, il am de vreun an si l-am tot amanat sa il termin..
    In rest, gelurile de dus de la Bourjois nu ma prea incanta... Iar acetona de laDM nu cred ca o s-o mai recumpar...folosind-o cu staniol dupa cateva minute imi provoaca ceva usturimi .. :(
    A, si am mai terminat un gel de dus de la Palmolive, din gama aceea fresh, cu iz de ocean si cu particule, albastre, mirosul mi se pare puternic si rezistent pe piele...
    Kiss ya! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu m-am străduit să-l consum fiindcă expira şi sunt destul de strictă în privinţa termenelor de valabilitate ale fondurilor de ten. :D Hehe, ai provizii, nu glumă! :))
      Eu aveam o grămadă de parfumuri pe terminate care ocupau spaţiu degeaba dar încet încet am mai scăpat de ele, cred că acum mai am doar unul.
      Mă bucur că nu sunt singura pe care n-au impresionat-o aceste geluri de duş, mă gândeam că poate-s eu prea mofturoasă. Îmi pare rău. :( Eu nu o folosesc cu staniol. Poate o încerci pe cea fără acetonă, eu tocmai am cumpărat-o şi chiar sunt curioasă cum e.
      Pupici!

      Ștergere
  8. Aceleași păreri le-am avu și eu despre un gel de duș Bourjois...
    Din pudră oricum nu mai puteafolosi mult..când a mea a ajuns în stadiul ăsta nu a mai durat mult și s-a crăpat și nu am mai putut s-o folosesc. :)
    Mă bucur să văd că mai sunt și alte persoane care consumă atât de multe produse într-o lună. :D
    În curând trebuie să vin și eu cu articolul meu despr empties. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, deci suntem mai multe! :))
      Deci n-am făcut risipă, e bine de ştiut!
      Suntem destul de multe fete hărnicuţe, hehe. :D Abia aştept să citesc şi articolul tău!
      Pupici

      Ștergere
  9. Am folosit si eu gama Apidermin lejer si crema de noapte e preferata mea, gelul de dus de la Yves Rocher imi place si il recumpar mereu si serul pentru varfuri despicate mi-a placut dar nu l-am mai recumparat, acum folosesc uleiul pentru par si corp de la Yves Rocher de care sunt incantata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem câteva produse în comun şi aceleaşi impresii bune despre ele! :D Nici eu n-am recumpărat serul pentru moment, am destule tratamente pentru păr.
      Pupici

      Ștergere
  10. As incerca doua produse mentionate de tine : tratamentul pentru varfuri Avon si crema de fata Apidermin . In ceea ce priveste cele doua produse am fost cam retinuta pentru a le achizitiona, deoarece nu-mi inspirau prea multa incredere, dar intr-un fel sau altul m-ai convins :)
    Sper sa-si faca treaba bine :D
    Incerc sa-ti las comentarii la ceea ce postezi cat de des pot, cu toate ca citesc de fiecare data cand am timp cum ar fi in pauza de masa, in autobuz dar de multe ori nu pot sa-ti scriu si cand ajung acasa ma iau cu treaba si uit...oricum o sa incerc sa-ti scriu mai des :D
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu una le recomand, mi se par foarte bune pentru preşul extrem de mic pe care-l au şi sper să-ţi placă şi ţie dacă le vei încerca!
      Draga mea, mă bucur foarte mult să aflu că mă citeşti mereu şi nu-ţi face griji, nu e nicio problemă dacă nu poţi mereu să laşi un comentariu, ştiu cum e, şi eu sunt foarte presată de timp.
      Pupici!

      Ștergere
  11. Am incercat gelul de dus de la YR cu nuca de Macadamia si mi-a placut si mie foarte mult, Cred ca nu mai este nici un gel de dus de la YR pe care nu am incercat-o :) Despre produsele Apidermin numai lucruri bune am auzit dar deocamdata nu mi-am achizitionat nimic de la acest brand.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult că şi ţie ţi-au plăcut! Hehe, eu n-am încercat aşa multe dar sigur o să încerc şi eu mai multe sortimente pe viitor! Sunt foarte ok produsele lor pentru preţurile super mici şi apreciez faptul că sunt mult mai bine formulate decât ce găsim de obicei în comerţ. Eu ceva pentru păr aş mai vrea să încerc de la ei. :D
      Pupicei!

      Ștergere
  12. Ai fost harnică!
    Şi pe mine mă tentează gelul de duş de la YR, am tot citit despre el prin blogosferă şi mai toate fetele au fost mulţumite.
    Spor la project pan! Încet, încet, perseverezi!
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, mulţumesc! :D
      Merită să le încerc, dar te avertizez că dau dependenţă! :))
      Mulţumesc frumos, draga mea.
      Pupici

      Ștergere
  13. Harnicuta foc! Spor la consumat,sa iti duci planul la final!

    RăspundețiȘtergere
  14. Ai fost foarte harnicuta! Eu am inceput sa fiu mai lenesa...rusinica, rusinica... ;))
    Si mie mi-a placut foarte mult Whipped Creme. :)
    Ah...si gelul de dus YR ... cum sa uit de el? Un adevarat deliciu. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, draga mea! Eu am văzut că şi tu eşti hărnicuţă din ce ne prezinţi la consumate. :p
      Mă bucur, mă bucur foarte mult!
      Aşa e, nu poate fi uitat, are o aroma mult prea delicioasă. :D
      Pupici

      Ștergere
  15. Parfumul Tomorow imi place mult de tot, la fel ca si serul de la avon! ce pacat ca nu avem acea aroma de gel d dus de la YR. te pup:***

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că şi ţie îţi plac! Merită încercat gelul de duş, e foarte fain!
      Te pup!

      Ștergere
  16. Foarte harnica ai fost! Gelul ala de dus YR e mancabil!:))Mopr de ciuda ca am uitat sa il includ si pe el in comanda data inainte de Black Friday. Nu ar fi problema ca am luat alte 5 geluri de dus, dar na...:))) Si ai mare dreptate: cumparam cumparam dar uitam sa le mai si folosim!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc, mulţumesc! Ţi-am zis, e prima oară când am recolată mai mare ca tine. :)))
      Că bine zici, chiar e mâncabil. :)) Păi ai o scuză bună să mai dai încă o comandă pentru el. :))
      Daa, vai ce mă oftic când mă gândesc câte produse bune am aruncat în trecut aproape întregi. :( Măcar de le-aş fi dat la timp cuiva care să se bucure de ele. Acum încerc să nu mai ţin nimic degeaba: ori le folosesc ori le dau.

      Ștergere