Perechi perfecte #1

Mi-am permis să împrumut ideea acestui tip de articol de la Camelia, fiindcă mi s-a părut o idee foarte interesantă și utilă. Nu știu câte dintre voi obișnuiți să creați tot felul de perechi între produse, însă eu fac asta des, în special între un produs de makeup și o pensulă - tocmai fiindcă la categoria asta am cele mai multe perechi favorite, dar și pentru că până acum nu prea v-am vorbit despre pensule, am decis să mă concentrez doar pe ele în articolul de azi, dar în articolele viitoare sper să vă mai arăt și altfe de perechi (între două produse de makeup, două produse pentru corp, etc).


CC Cream Gerovital Happiness și Real Techniques Stippling Brush fac un cuplu de excepție, e combinația mea favorită în ultima vreme, atunci când vreau doar puțină uniformizare și un aspect foarte natural. Crema CC merge aplicată și cu mâna, dar pe mine nu mă încântă metoda asta, e mai rapidă și mai igienică aplicarea cu o pensulă (sau un burețel, dar eu trag spre pensule mai mult), iar aceasta de la Real Techniques mi se pare cea mai potrivită, îmi place foarte mult rezultatul obținut.


NYX HD Concealer (review aici) și Airbrush Concealer Ecotools fac împreună cea mai bună echipă atunci când am nevoie de o acoperire foarte bună pe zona cearcănelor! Eu nu obișnuiesc să întind concealerul, prefer să-l aplic prin mișcări de tapotare și deși sunt de mare ajutor și degetele în scopul ăsta, cu pensula asta îmi place și mai mult rezultatul, reușesc să-mi maschez cearcănele destul de mult. Despre concealer am spus totul în review, iar despre pensulă vă pot spune că e ca nouă deși o folosesc intens de vreo jumătate de an, nu i-a căzut niciodată vreun fir de păr și nici nu s-a asprit deloc - o recomand, mai ales că e foarte ieftină (vreo 20 lei pe Makeup Shop)!


Blush-ul Rose Gold din Sleek face form (review aici) și Real Techniques Blush Brush cred că e perechea cea mai îndrăgită! Pensula asta e cea mai pufoasă și stufoasă, e o plăcere să o pui pe față și e bună la multe (blush, conturare, chiar și pudră). Pensulele RT sunt de departe favoritele mele și consider că-și merită prețurile, iar asta e clar favorita favoritelor, până acum! Pe ea o mai folosesc și la alte blush-uri sau bronzere, însă blsuh-ul din kit doar cu această pensulă îl aplic, fiindcă mi se pare cea mai potrivită, cu ea reușesc să obțin cel mai natural și plăcut aspect!


Fardul Boxed din Sleek Oh so spcial (review aici) și Elf Small Angled Brush este de departe combinația mea favorită pentru conturarea sprâncenelor și apelez la ea zilnic de aproape două luni, de când am descoperit-o! Nuanța fardului este perfectă pentru mine, nu este prăfos, e suficient de puternic pigmentat, iar pensula e extrem de bună pentru conturarea sprâncenelor, e cu siguranță pensula mea favorită de la Elf!

Atât pentru azi, acestea sunt principalele mele perechi favorite în momentul de față, deși mai am sigur și altele, dar mai rar folosite!

Voi ce perechi favorite aveți? Dețineți vreunul dintre produse sau vreuna din pensule? Dacă da, cu cine îl/o „împerechiați” cel mai des?

26 de comentarii

  1. wow! ador pensulicile Real Tehniques!!! Ai facut niste alegeri minunate <3 te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu, sunt foarte bune și intenționez să îmi cumpăr mai mult, am un wishlist destul de lung. :D
      Mulțumesc, mulțumesc! Pupici

      Ștergere
  2. Mi-ai dat de gandit! ... Eu nu fac astfel de asociatii de produse. Am prea putine pensule asa ca nu am din ce alege cand aplic un produs sau altul, asa ca asocierea e garantata, dar nu gandita intentionat :))

    Am cc cream-ul de la Farmec pe care nu l-am deschis nici acum si paleta de la Sleek.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că ți-am dat de gândit! :D Păi chiar dacă nu ai prea multe pensule, poate ai alte perechi de produse pe care le folosești mai mereu împreună: un ruj și un creion de buze, o cremă de corp și una de mâini, o mască de păr și un tratament de păr, etc. Chiar mi-ar plăcea să văd și la tine un astfel de articol!

      Nu-l mai ține mult timp pe tușă, că e foarte fain! :D

      Ștergere
  3. Si eu fac adesea combinatii de acest gen si de asemenea imi place sa folosesc farduri din diverse truse pentru conturarea sprancenelor.
    Am tot spus ca trebuie sa in incerc si eu pensulele RT si cred ca acest moment bate la usa. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ne asemănăm și la capitolul ăsta, poate ne vei prezenta și tu perechile tale favorite, într-un articol pe blog! :D
      Nu mai amâna prea mult momentul, eu am regretat că nu le-am încercat mai devreme, iar acum abia aștept să-mi mai iau și altele.
      Pupici

      Ștergere
  4. Am citit și eu articolul Cameliei și mi-a plăcut foarte mult ideea. Îmi plac perechile tale. Eu acum sunt dependentă de burețelul RT când vine vorba de aplicarea fondului de ten. CC-ul Gerovital nu l-am încercat, am auzit multe păreri contradictorii și nu știu dacă mi s-ar potrivi, maia les în momentul de față când simt nevoia de mai multă acoperire. Și eu aplic blush-ul cu pensula de la RT și da, e bună la foarte multe. Înainte o foloseam și pt contouring și iluminator.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate o împrumuți și tu, mi-ar plăcea să văd mai multe perechi de genul ăsta. :D Mă bucur că îți plac, chiar fac echip bună.
      Cu prima ocazie am zis că poate o să cumpăr și burețelul de la ei, dar m-aș mira să-l folosesc prea des. CC Cream-ul cu siguranță nu e pentru oricine, depinde ce așteptări ai. Dacă ai nevoie de o acoperire foarte mare nu e el o opțiune. Se poate ajunge cu el la o acoperire medie, ăsta-i maximul aș zice eu. Mie îmi place fiindcă arată natural și nu se simte absolut deloc pe ten.
      Hehe, cred că e iubită de multe fete pensula asta. :))

      Ștergere
  5. imi place si mie ideea acestui tip de postare, l-am remarcat si la Camelia :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că-ți place și poate o să văd ceva similar și la tine, sigur ai și tu unele perechi interesante. :D

      Ștergere
  6. Eu am doar vreo 3 pensule momentan, dar intentionez sa remediez situatia curand. Am o pensula de la Elf pe care o folosesc pentru pudra, alta pe care o folosesc pentru ruj si fardurile cremoase si o pensula de la MUA pe care o folosesc pentru farduri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate am început cu câteva și mereu e loc de mai multe.

      Ștergere
  7. Ai dreptate, sa stii ca si eu fac asocieri de genul asta, nu am niciunul din produsele prezentate dar am perechi similare ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. Am gasit o pereche! O sa scriu si eu cand ma intorc din vacanta, asta seara merg la sala si apoi imi fac bagajul, nu prea am timp de poze, ca scriam repede ceva!
    O sa iau cc cream cu mine in vacanta sa il incerc, ca vreau sa arat bine in poze, sper sa nu am surprize :)) gen nepotrivire de nuanta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Distracție plăcută în vacanță!
      Eu aș face totuși o probă înainte, măcar nuanța să vezi dacă ți se potrivește! :D

      Ștergere
  9. Eu nu am aplicat nici o data fondul de ten cu o pensula pe fata, cred ca trebuie sa incerc si eu.
    Da, am produsul Sleek Oh so special, care este favorita mea de altfel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie să încerci, face o foarte mare diferență, mai ales dacă e o pensulă bună!
      Mă bucur mult că-ți place, e și favorita mea paletuța asta! :D

      Ștergere
  10. Si eu iubesc pensulele RT! Sunt geniale, moi, se aplica produsul foarte bine si nu le cade parul! Si unde mai pui ca se usuca si repede! :)
    Dragute combinatiile tale, chiar misto! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ai cum să nu le iubești, sunt foarte bune! Aceeași părere o am și eu despre ele!
      Mă bucur mult că îți plac!
      Pupici

      Ștergere
  11. Este foarte drăguţă paleta Sleek ♥

    http://beau-typhoon.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  12. Hm, ce idee interesanta.. Nu am facut pana acum asocieri de produse, mi se pare o idee tare draguta. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că ți-a plăcut ideea articolului! Chiar niciodată? Poate ai făcut fără să-ți dai seama. :D

      Ștergere
  13. Imi place ideea <3 .Chiar mi s-a parut interesanta de cand am vazut-o la Camelia si ma bucur ca ai luat si tu initiativa :) (poate iau si eu :D ) .Chiar imi cautam o pensula pentru sprancene si acum am gasit-o,multu :).Acum ma descurc cu ce mai am,ca oricum trebuie sa fac o vizita la e.l.f (in curand sper) si macar nu mai platesc transportul :D .
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că îți place și poate o vei prelua și tu! :p Sper să-ți placă și ție pensula, mie mi se pare foarte bună!
      Pupicei

      Ștergere