Top 5 produse favorite: Yves Rocher

Încerc să mă țin de această rubrică și să fac câte un astfel de top pentru cât mai multe brand-uri, dar adevărul e că nu-mi e deloc ușor, iar asta pentru că de la unele dintre ele îmi plac prea multe produse și îmi e foarte greu să mă limitez doar la 5! Lucru ăsta e valabil și pentru Yves Rocher, fiindcă am încercat multe de la ei și aproape toate produsele mi-au plăcut mult. Însă, m-am gândit bine și în cele din urmă am reușit să alcătuiesc un top 5 cu acele produse care le iubesc foarte mult și care cred că trebuie neapărat încercate!

1. Apele de parfum


Nu puteam să mă limitez la unul singur, fiindcă toate parfumurile lor sunt speciale, au „acel ceva” și foarte important: persistă extrem de bine! Evident, fiecare femeie are propriile gusturi și e imposibil ca un parfum să se potrivească tuturor, dar consider că parfumurile lor merită încercate și apoi adăugat la colecție măcar unul! Moment de Bonheur a fost primul parfum de la ei care m-a cucerit! E un parfum tare, puternic, genul de parfum la care dacă aplici cu un puf mai mult decât e cazul e suficient ca să te sufoce - iar mie genul ăsta de parfumuri îmi plac foarte mult, mi se par potrivite persoanelor mai îndrăznețe! Quelques Notes d'Amour este un parfum mai elegant, rafinat, dulce dar nu genul ăla grețos. Are ceva special și m-a cucerit din prima clipă!

2. Gelurile de duș cremoase Jardins du Monde


Aproape orice gel de duș își face treaba, însă nu orice gel de duș îți transmite ceva și te face să te simți răsfățată. Gelurile de duș cremoase Yves Rocher sunt unele dintre cele mai faine încercate de mine vreodată, au o consistență extrem de plăcută, iar aromele sunt toate foarte yummy! Dar, deși îmi plac toate aromele din gama asta, dacă ar fi să aleg un singur gel de duș pe care să-l folosesc toată viața, acela ar fi cu siguranță Jardins du Monde cu cafea!

3. Rimelul Sexy Pulp


Dacă aș face mâine un top 5 al rimelurilor mele favorite, acesta sigur s-ar afla în el! Nu știu dacă ar fi chiar pe primul loc, dar sigur ar ocupa un loc bun în top! Știu că unele fete nu îl îndrăgesc chiar atât de mult din cauza periuței mai mari, dar eu cred că asta ține mai mult de obișnuiță! Oricum, merită încercat, iar dacă sunteți interesate să citiți mai multe despre el și să-l vedeți cum arată pe genele mele firave, vă invit să aruncați un ochi peste acest articol.

4. Demachiantul bifazic


Având ochii foarte sensibili și pielea din jurul lor cam la fel de sensibilă, multă vreme am fost în căutarea demachiantului perfect pentru ochi. Nimic nu m-a mulțumit până am descoperit demachiantele bifazice bine formulate și foarte eficiente. Dintre toate încercate până acum, acesta de la Yves Rocher este cel mai eficient, blând și totodată cel mai puțin uleios. Un review complet găsiți aici!

5. Laptele de corp cu pere caramelizate


Toate produse lor destinate hidratării corpului sunt foarte bune, eu n-am încercat până acum nicio cremă/loțiune care să nu mă mulțumească. Dar, dintre toate, cel care mi-a plăcut cel mai mult este acesta din gama de sărbători căruia i-am dedicat și un review aici! Totuși, eu vreau să încerc toate aromele din gama asta, sunt sigură că toate sunt foarte bune și miros care mai de care mai bine! Tot aici aș putea să numesc și cremele lor de mâini, toate cele încercate mi-au plăcut mult.

În afară de produsele incluse în top, îmi mai plac în mod deosebit rujurile și fardurile lor, deși ar mai fi multe alte produse care îmi plac - după cum am spus încă de la început, sunt prea puține care mi-au displăcut.

Ați încercat vreunul din produsele numite? Cum vi s-a părut?
Care sunt cele 5 produse Yves Rocher pe care le-ați include în propriul vostru top?

20 de comentarii

  1. Cu rimelul Sexy Pulp, parfumul Moment de Bonheur si demachiantul bifazic as vota in fiecare zi a vietii mele! :D

    Pupiiiiici, draga mea Miha Ella!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că avem atâtea favorite în comun! De fapt, pentru descoperirea demachiantului trebuie să-ți mulțumesc, ești una din persoanele care m-au convins că trebuie să-l încerc! :D
      Pupici, draga mea!

      Ștergere
  2. Astea sunt si printre produsele mele favorite, mai putin demachiantul bifazic pe care nu l-am incercat inca, asa ca o sa pun pe locul 5 uleiul Manoi de Tahiti pentru par si corp.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că avem atâtea favorite în comun! Trebuie încercat și bifazicul, eu zic că o să-ți placă, mai ales dacă preferi astfel de demachiante. O să țin minte și uleiul, nu l-am încercat momentan.

      Ștergere
  3. Si mie imi place aproape tot de la ei, mai putin produsele pt par. Moment de Bonhoer l-am folosit excesit si trebuie sa recunosc ca n-am cam saturat de el, insa Momement de Bonheur L'Euau, cel verde, este genial, perfect pt vara. De gelurile de dus nu cred ca mai are rost sa zic nimic :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult! Produse pentru păr n-am încercat prea multe de la ei. De fapt, doar un balsam de păr am acum, care mi se pare ok pentru prețul lui, dar nu pot spune că face ceva wow. Hehe, îl am și pe acela pe wishlist, sper să-l bifez cât de curând! :D
      Pupici

      Ștergere
  4. Apele de parfum sunt si preferatele mele :) Eu am 7 :D
    In top adaug rujurile , laptele pentru corp cu miere si musli bio si gelurile de dus .
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ohoo, ai colecție frumușică! :D
      Mă bucur că avem favorite în comun! Am pe listă și laptele de corp numit de tine.
      Pupici

      Ștergere
  5. Am /am avut toate produsele despre care ai scris si toate imi plac. :)
    Moment de Bonheur e minunat, iar Quelques Notes d'Amour imi place, dar nu la fel de mult. Il am inca sigilat acasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, ce mă bucur! :D
      Și mie-mi place puțin mai mult Moment de Bonheur, dar am totuși momente când îl prefer pe celălalt, depinde de starea mea de spirit.

      Ștergere
  6. M-am intalnit si eu cu gelurile de dus si renumitul rimel si am doar cuvinte de lauda la adresa lor.
    Acum, m-ai facut sa mai adaug cateva produse pe wishlist...;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție-ți plac unele dintre produsele din top-ul meu!
      Hehe, mă bucur, fiindcă nu cred că vei regreta dacă le vei încerca. :D
      Pupici

      Ștergere
  7. Mie imi plac tare mult parfumurile si gelurile de dush ..dar cateodata mai depasesc granita asta si imi iau si alte produse de ingrijire de la ei :D kiss

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hehe, parfumurile și gelurile de duș sunt primele și-n topul meu, după cum se vede. :D Dar mai au multe alte produse care merită încercate!
      Pupici

      Ștergere
  8. Decat gelurile cremoase, iar inima mi-a ramas la parfumuri... <3 Cand o sa dau comanda sper sa nu intrec masura. :* :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Trebuie neapărat să încerci și parfumurile, poate vei profita cu prima ocazie de o ofertă care include un parfum cadou. :D

      Ștergere
  9. m-am cam dezobisnuit de yr, dar recunosc ca au unele produse foarte faine ;).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când avem de ales dintre atâtea brand-uri se mai întâmplă să le ignorăm pe unele dintre ele, chiar dacă ne plăceau cândva produsele lor. Știu cum e, o mai pățesc și eu. :D

      Ștergere
  10. Eu nu prea am produse Yves Rocher, foarte putine am incercat la viata mea, cum s-ar spune! :D
    Imi doresc insa gelul de dus cu cafea...atat de laudat e, incat mi-e pofta de el! :))
    Am avut o micelara de la ei, pentru tenul mixt, nu mai stiu cum se numea, insa nu prea mi-a placut...
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. În cazul ăsta trebuie să iei măsuri, fiindcă au produse foarte bune!
      Merită din plin, e un produs genial! Să vezi ce potă o să-ți facă atunci când o să-l miroși! :))
      Nu am încercat micelara, dar nici nu prea mă tentează fiindcă am mai citit despre ea că nu e cine știe ce.
      Te pup!

      Ștergere