10 lucruri ciudate despre mine (beauty related)

Dacă tot v-am spus aici 10 lucruri ciudate despre mine cu privire la mâncare, m-am gândit că ar fi drăguț să fac o postare și cu ciudățenii pe zona de beauty, așa că haideți să vedem...

1. Nu consider mersul la salon un răsfăț, pentru mine e doar o necesitate, asta cel puțin când vine vorba de lucruri „basic”, ca un tuns, coafat, epilat etc. Poate doar când vine vorba de un masaj relaxant stă puțin altfel treaba, îl văd ca pe un răsfăț, dar nu ceva după care să tânjesc prea mult.

2. Sunt de fel destul de dezordonată (încerc de ceva timp să devin mai ordonată, am făcut progrese dar mai am mult până la ideal), însă produsele de makeup, parfumurile, ojele și toate produsele de îngrijire sunt mereu aranjate frumos la locul lor, nu suport să le văd dezordonate, știu unde e fiecare produs în parte (și nu sunt deloc puține) și cred că dacă mi-ar schimba cineva locul la două rujuri în suport sau la două oje în cutie aș sesiza imediat!


3. Mi-am făcut obiceiul să mă machiez în vârful patului - îmi iau lucrurile de care am nevoie, mi le întind frumos prin pat și mă pun pe treabă. Norocul meu e că nu am obiceiul să murdăresc în jur.

4. Nu știu cât ține de zona de beauty, dar trebuie să notez că am „talentul” să aleg cele mai proaste momente pentru purtat tocuri! Fix când am de mers mult pe jos, eventual în grabă, atunci mă trezesc că am chef de tocuri și apoi regret amarnic. Ieri a fost una din zilele alea. :))

5. Că tot a venit vorba de ales momente proaste pentru anumite lucruri, la fel pățesc și cu machiajele și manichiurile elaborate, aleg cele mai nepotrivite momente pentru asta, adică atunci când sunt în grabă foarte mare.

6. Am sesizat că în ultimul timp (și mă refer la câteva luni bune) folosesc produsele de machiaj într-o ordine cam ciudată. De cele mai multe ori încep cu ochii, aplic primerul și fardurile pe pleoapa superioară și apoi trec la ten; aplic fondul de ten, corectorul, fixez cu pudră, iar apoi mă reîntorc la ochi să finalizez cu ce mai am de aplicat, abia după asta aplic și blush (și iluminatorul și/sau bronzer, când e cazul) și la final fac și sprâncenele. Nu vi se pare ciudat? Fac pe bucăți și fața și ochii. :)) N-am și o explicație logică, așa m-am obișnuit... nici nu știu de când, mai exact.

7. Încep să cred că e destul de ciudat faptul că în fiecare lună consum foarte multe produse. :)) Asta în ciuda faptul că am destul de multe pe care le variez și lunar apar alte și alte noutăți.


8. După ce îmi spăl pensulele, le aduc la uscat în cameră înfășurate într-un prosop și le țin exact ca pe un bebeluș înfășat. :)) Nu mi-aș fi dat seama de gestul ăsta dacă nu-mi spunea prietenul meu, când m-a văzut într-o zi.

9. Îmi pensez sprâncenele astfel încât să arate cât mai bine când vor fi machiate. :)) Știu oricum că n-am nicio șansă să le dau o formă ok ca să arate bine natural, așa că asta mi se pare cea mai bună opțiune.

10. Deși ador să-mi pictez unghiile, detest să le pilesc! Știu că v-am mai spus asta, dar mi s-a părut că se încadrează destul de bine și aici.

Dacă vă place ideea postării, sunteți invitatele mele s-o preluați ca tag cele care aveți blog sau să-mi spuneți și voi 10 lucruri ciudate despre voi pe zona de beauty într-un comentariu.

Voi ce ciudățenii aveți când vine vorba de frumusețe? Avem ceva în comun?

22 de comentarii

  1. Iar ne-asemanam!
    Si eu procedez la fel cu pensulele. :))
    Pilitul unghiilor ma omoara dar am o pila din aceea electrica si zgomotoasa care imi mai usureaza munca. ;))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur să aflu asta! Mă simt mai puțin ciudată! :))
      Mie îmi e cam teamă cu pilele electrice, dar cândva cred că o să încerc și eu una! :D
      Pupici

      Ștergere
  2. Nici mie nu imi place sa imi piilesc unghiile :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, încep să cred că asta nu e chiar ceva ciudat! :))

      Ștergere
  3. Nici nu știu dacă am obiceiuri ciudate... Poate doar modul în care îmi domolesc impulsul de a cumpăra cosmetice pe net... mereu când îmi e dor să comand ceva* chiar dacă nu am nevoie * intru pe diferite site-uri și stau zeci de minute și mă holbez la produse, iar apoi închid toate paginile și mă reîntorc la ceea ce făceam. :)) E practic o pierdere de timp, dar doar așa merge!
    Cât despre modul în care aplic produsele... hm, aplic primer pe pleoape, fac sprâncenele, mă reîntorc la ochi și aplic fardurile, apoi bb cream-ul, rimel și ceva pe buze dacă e cazul. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu domolitul cumpărăturilor chiar e o metodă foarte tare și cam ciudată, într-adevăr! :)) Eu nu pot să mă limitez doar să mă uit, iar cu cât mă uit mai mult cu atât îmi fac un wishlist mai lung, așa că mai practic e pentru mine să nu mai intru atât de mult pe site-uri cu cosmetice. :D
      Cred că toate avem o ordine în care aplicăm produsele doar de noi înțeleasă! :))

      Ștergere
  4. Ce dragut! Am mai multe taguri de realizat....sunt ind draft si trebuie sa le prelucrez! Si pe acesta il voi prelua, pentru ca e interesant...asa imi dau si eu seama despre ciudateniile mele in privinta machiajului! :))
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect, așa e și la mine, dar nici nu vreau să pun prea multe consecutiv, le las de rezervă mai mult, pe unele dintre ele! :D
      Mă bucur că îl vei prelua și pe acesta, sunt curioasă ce lucruri ciudate ne vei spune. :))
      Pupici

      Ștergere
  5. Foarte dragut acest tag,mi-a facut placere sa il citesc :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Hai ca sunt simpatice! Mai ales cea de la nr. 3 si nr. 8. :)) Eu nu pot sa ma machiez in pat sub nicio forma. Din contra, trebuie sa fie locul stabil, ca altfel nu ma descurc. Am o obsesie cu simetria. Mai ales cand imi conturez sprancenele sau cand aplic eyeliner. Verific din toate unghiurile, sa fie la fel. Cu asta pierd cel mai mult timp.
    O alta chestie ciudatica pe care o faceam pe la 20 de ani. Aplicam rimelul pe post de eyeliner, cu ajutorul unei pensule subtiri. Si asta pentru ca eyeliner-ele aveau consistenta subtire si ma murdaream cand trebuia sa-l aplic pe linia genelor.
    Cel mai des, folosesc rujuri rezistente la transfer, pentru ca pe cele obisnuite, le mananc in 2 timpi si 3 miscari. Acum ma dau cu ruj si peste 15 minute, nu mai am nimic pe buze. :))
    Niciodata nu folosesc lotiuni/creme de corp. Nu simt nevoia sa imi hidratez pielea. Imi place senzatia de piele curata, fresh dupa baie/dus. Evit sa cumpar produse cosmetice cu mirosuri "comestibile", pentru ca nu suport ideea sa miros ca o prajiturica, fruct etc.
    La capitolul unghii, nu stau la masa cand mi le fac. Intotdeauna stau la marginea patului, jos pe o perna. Cand fac manichiuri in apa, nu ma deranjeaza sa-mi curat surplusul de oja. Ba din contra, imi face placere.
    Nu sunt 10, dar sunt ciudateniile mele cele mai "bune". :))
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-au amuzat „ciudățeniile” mele. :)) Uneori mă gândesc că și eu lenevesc mai mult când sunt în pat, mai ales că-mi țin și laptopul în față și mai arunc câte un ochi... și uite așa mai pierd niște timp, dar dacă mi-aș lua o măsuță cum îmi doresc, cu siguranță mi-ar fi atât de drag de ea încât nu mi-ar mai trebui machiat în pat. :))
      Te înțeleg perfect cu simetria, deși nu mereu îmi iese, mai ales la sprâncene, care sunt ele de la natură prea diferite una de alta.
      Asta cu rimel pe post de eyeliner chiar n-am mai auzit! M-ai făcut curioasă, o să-ncerc și eu! :D
      Eu cu loțiunile de corp sunt la polul opus, aplic aproape în fiecare seară și o fac mai mult pentru răsfăț, nu întotdeauna de nevoie. :D
      Cu unghiile, în schimb, te înțeleg perfect! Eu le fac ori în pat, ori în bucătărie. :))
      Mă bucur și îți mulțumesc că mi-ai scris câteva dintre lucrurile tale ciudate... m-am amuzat, m-am liniștit că nu sunt singura, dar am și aflat câte ceva interesant!
      Pupici

      Ștergere
  7. Haha, foarte simpatice obiceiuri, m-a amuzat mult cel cu pensulele. Eu nu stiu daca am astfel de ciudatenii, cred ca la partea cu organizarea cosmeticelor ma regasesc (nu-mi place sa-mi mute cineva vreun produs), iar de pilit unghiile mie nu-mi displace, doar mi-e lene! :D
    Pupici, duminica frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că te-a amuzat! Și mie mi se pare amuzant din momentul în care am conștientizat asta!
      Dacă stai mai mult să te gândești sigur găsești câte ceva! :D Cred că multe suntem așa cu organizarea cosmeticelor, poate că nu e chiar ceva ciudat. :))
      Pupici!

      Ștergere
  8. Si eu sunt dezordonata, dar nu mai zic la nimeni! :))) Haha, la fel fac si eu cu sprancenele, n-o sa le am niciodata perfecte naturale. Cand sunt nefardate arata ciopartite, dar m-am obisnuit deja de mult sa le dau cu fard de sprancene aproape zilnic si asa arata destul de bine, asa ca nu ma intereseaza cum arata naturale, cat timp arata bine machiate. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Eu așa am fost de mică, acum sunt oricum cât de cât mai ordonată.
      Cam așa arată și ale mele nemachiate, iar asta din cauza firelor de păr foarte ciufulite, deschise la culoare și cam rare, care nu lasă să se vadă adevărata formă - cam asta ar fi de fapt ideea.
      Așa e, nu durează mult să aplici puțin fard, dar tot mi-ar fi plăcut să am niște sprâncene frumoase natural, să nu-mi mai bat atât capul cu ele. :D

      Ștergere
  9. eu ma machiez in pat doar daca ma scol la 5 dimineata si e intuneric afara. nu ma intreba de ce conteaza asta asa mult :)))))))))).

    eu imi tin toate produsele de baie-dus infasurate ca pe bebelusi pana le aduc inapoi in camera :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, chiar aș fi vrut să aflu de ce. :)))
      Tu ești și mai tare ca mine. :))

      Ștergere
  10. Frumoasa postare,mi-a facut placere sa mai citesc inca ceva despre tine,pup <3

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu esti deloc ciudata ,adica 80% din chestile astea exista si la mine :))) Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigură că pentru unele femei sunt lucruri destul de ciudate, ca să nu mai zic pentru bărbați. :)) Dar mă bucur să aflu că suntem două ciudate. :))
      Te pup!

      Ștergere