Produse consumate - Iunie 2015

A venit și rândul gunoaielor din luna iunie! N-am mai fost eu luna trecută la fel de harnică la capitolul consumat produse ca în mai (am fost prea preocupată cu shopping-ul), dar tot am ceva „material” despre care să discutăm în postarea aici de față! Cam așa arată inculpatele, puse toate la un loc:


Ca de fiecare dată, am și produse care mi-au plăcut foarte mult, dar și produse care nu m-au impresionat prea tare, ba chiar și câte ceva care nu mi-a plăcut deloc! Dacă sunteți curioase care și cum, haideți să le luăm pe rând...


Balea Creme bad cu flori de lămâie și lapte de migdale - un deliciu, o încântare! Dacă n-aș avea mult prea multe geluri de duș și spumanți, cu siguranță l-aș recumpăra mâine. Dar oricum, cândva o să mai revin la el! Mi-a plăcut atât pe post de gel de duș, cât și ca spumant de baie, în ambele cazuri s-a descurcat foarte bine, iar aroma e demențială, pe mine mă duce cu gândul la o prăjitură cu lămâie. Îl recomand!

Gel de duș cu gref Yves Rocher - mi-a plăcut foarte mult mirosul, aduce bine cu aroma unui suc de gref și a fost ok și în rest, chiar dacă nu se compară consistența cu a variantelor cremoase din aceeași gamă. M-aș mai întoarce la el!

Deodorant Gerovital H3, Pearl woman - v-am mai scris despre ele că-mi plac mult, de mirosurile neplăcute protejează foarte bine chiar și pe căldură mai mare, urme nu lasă și nici nu conține alcool, așa că-l pot folosi inclusiv după epilare. Țineți totuși cont de faptul că nu blochează complet transpirația, tot transpir când îl folosesc, dar nu am nicio problemă cu vreun miros neplăcut. 

Loțiune Gloves in a bottle - v-am scris despre ea aici și îmi mențin toate părerile bune cu privire la aceasta, cu mențiunea că după ce am scris acel articol am realizat că și mai mult decât pe mâini îmi place pentru tălpi, așa că mai mult în scopul acesta l-am folosit până l-am consumat.


Keratină lichidă Anian - produsul ăsta a făcut minuni pe părul meu! I-am făcut și un review anul trecut, dar atunci încă nu descoperisem cu adevărat ce poate! Abia după vreo 3-4 luni de utilizare am realizat că datorită acestui produs mi se rup cu muuult mai puține fire de păr, asta pentru că îmi întărise foarte mult firul de păr, iar asta fără să-l asprească. Momentan am decis că încerc să supraviețuiesc fără el, aș vrea să mai experimentez cu alte tratamente pentru păr (inclusiv o altă keratină lichidă) dar dacă iar o să încep să scot pumni întregi de păr la baie, o să revin la acest produs! Momentan doar online îl puteți achiziționa, mai precis de aici.

Spumă de păr Nivea volume sensation - de fapt nu eu am consumat-o, dar am vrut să vă „raportez” că e foarte bună, unde așezi părul cu ea acolo stă! Eu foarte rar folosesc spumă de păr, dar foarte mult îmi plac și fixativele lor!

Mască de păr Anian - nu a făcut mai nimic pe părul meu, s-a consumat foarte repede (eu o aveam de anul trecut, dar nu prea am folosit-o) și spre final parcă mirosea a clor. Nu, sigur n-aș recumpăra-o, au fost oricum bani aruncați pe fereastră (bine că nu mulți).


Gel de curățare Anian cu goji - nu știu ce s-a întâmplat de am consumat atâtea produse Anian luna trecută. Din păcate nici acest produs nu m-a impresionat prea tare, mi s-a părut mult prea parfumat și prea lichid, s-a consumat foarte repede (tot așa, eu îl aveam de mult, dar l-am folosit foarte rar). Are și un review aici.

Demachiant bifazic Yves Rocher - cred că o să-l vedeți în fiecare postare de acest tip pentru o vreme, din cauza unor rimeluri care se demachiază mai greu pe care le folosesc în perioada asta. Mă repet a mia oară spunând că-mi place mult, iar mai multe detalii găsiți aici.

Cremă depilatoare pentru păr facial Avon - un alt produs pe care îl vedeți constant în astfel de articole, pentru că îl tot recumpăr mereu. Pentru mine e minunată crema asta! Am povestit mai multe despre ea aici.

Apă de toaletă El Divino, #19 - mi-a plăcut la nebunie, atât mirosul cât și faptul că persista aproape la fel de bine ca o apă de parfum, una bună! Unde mai pui că o eprubetă ca asta e foarte ieftină, iar toate variantele am senzația că imită binișor niște parfumuri de lux. Aș vrea să mai încerc și altele!


Primer Elf - da, încă unul, am sesizat și eu că le consum cam repede în ultimul timp, parcă au fost mai goale ultimele pe care le-am avut. Din păcate acesta nu e singurul inconvenient, testând mai bine noua varianta a acestuia (n-au anunțat nimic, dar clar i-au schimbat formula), am sesizat că nu mai ajută chiar la fel de mult la rezistență, cam după 8 ore mi se strânge puțin fardul în pliu (cu varianta veche am stat și 20 ore machiată fără probleme). Mai am o rezervă și apoi o să luăm o pauză, am oricum chef să mai testez primere de pleoape noi, iar lista e luuungă. 

Balsam de buze Yves Rocher cu cocos - v-am înnebunit cu balsamul ăsta de buze, mi-a plăcut foarte mult cum mirosea! Singura problemă ar fi că spre final își cam pierde mirosul, dar până atunci m-am bucurat de o aromă de cocos delicioasă și de o hidratare foarte bună! O să-l mai cumpăr cândva, cu siguranță!

Farduri cremă The one Oriflame - nu le-am consumat, dar le arunc pentru că au expirat... la propriu (s-au întărit și și-au schimbat puțin mirosul). Mie mi-au plăcut, îmi mențin părerile din acest review și de nuanța beige pearl chiar mi-a părut foarte rău s-o arunc, că-mi plăcea mult, consumasem cam jumate din ea. 

Mască de față Balea cu căpșune - a fost în plicul acela roz, e doar jumate din el, cealaltă jumătate ați văzut-o data trecută. Îmi mențin părerea de atunci, pe mine doar mirosul m-a încântat, în rest n-am simțit că ar face ceva bun. 

Am mai folosit și niște mostre de fond de ten, iar niște mici impresii am reușit să-mi formez:

Fond de ten Vichy Teint Ideal - de cum am deschis plicul m-a izbit mirosul de alcool, lucru deloc plăcut și verificând lista de ingrediente am văzut că are enorm de mult în compoziție. M-am riscat totuși folosindu-l și mi-a plăcut cum arăta pe ten, dar la capitolul rezistență nu stă prea bine pe tenul meu (și am folosit cremă matifiantă + pudră matifiantă), iar o altă surpriză neplăcută au fost câteva mici coșuri pe care le-am găsit pe față când m-am demachiat și pe care sigur nu le aveam. Nu știu sigur dacă au fost de la el, dar eu oricum nu aș da vreodată banii pe acest fond de ten. 

Natural serum foundation Farmasi - chiar e ca un serum, e foarte lichid, dar se aplică frumos, oferă un aspect natural, iar mirosul m-a dus cu gândul la ceva cu scorțișoară. Mi-a părut bunicel, parcă și la rezistență a stat mai bine decât cel mai sus numit. 

Cam atât pentru luna iunie! În iulie am un feeling că o să am o pradă mai mare, deja am mai multe produse pe terminate.

Voi ce produse ați mai consumat în ultimul timp? Ați încercat ceva din lista de mai sus?

18 comentarii

  1. Am incercat gelurile de dus Yves Rocher si imi plac la nebunie :) acum vreau neaparat sa testez produse Balea.am citit numai de bine despre ele.Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt printre cele mai mișto geluri de duș, mai ales cele cremoase! :D Au multe produse bune cei de la Balea, mai ales pentru prețurile lor - chiar am și un top pe blog cu produsele mele favorite de la ei!
      Pupici

      Ștergere
  2. Si eu am dat gata crema de dus Balea de curand! :) mi-a placut insa am 5 geluri de dus la rand asa ca nu sunt sanse sa o mai cumpar prea repede. La urmatoarea comanda iherb aveam de gand sa iau si un primer elf, m-am intristat sa aflu ca i-au schimbat formula si cea noua e mai proasta... asa ca astept sa vad ce mai iei tu si poate ma inspir :D
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu stai bine față de mine, eu am adunat mult mai multe geluri de duș. :))
      Dacă nu ai pleoapele foarte uleioase e posibil să te înțelegi totuși bine și cu noua formulă, eu din păcate am pleoapele foarte uleioase (dacă nu folosesc primer într-o oră, maxim 2, mi se strânge fardul în pliu). Primul primer pe lista mea e cel de la Melkior, m-a convins Teo că trebuie să-l încerc! :D Abia aștept, dar parcă aș mai amâna puțin momentul, că dacă-mi place mult sigur n-o să-l mai folosesc pe cel de la Elf, așa că mai aștept să mai consum din ultima rezervă. :D
      Te pup!

      Ștergere
  3. Am folosit si eu spuma de par Nivea, gelul de dus de la Yves Rocher, primerul Elf, tot cam gol si fardurile crema The One pe care inca nu le-am aruncat pentru ca imi plac foarte mult iar pe cel beige l-am consumat demult.

    RăspundețiȘtergere
  4. eu inca mai trag de fardul beige pearl desi stiu ca a expirat. de obicei nu fac asa ceva, dar imi place mult si oricum il folosesc pe post de iluminator peste fondul de ten, ma gandesc ca nu are cum sa-mi faca prea mult rau. oricum, mai am putin si-l termin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu am mai tras o vreme de el că mi-a plăcut mult, dar acum chiar devenise inutilizabil, n-avea rost să-l mai țin. Nici eu nu cred că face vreun rău, mai ales dacă nu e aplicat direct pe piele - dar bineînțeles, folosirea oricărui produs după ce îi trece termenul e pe propriul risc. :D Fardurile și rujurile sunt cam singurele produse la care și eu mă mai risc, atâta timp cât nu simt că și-au schimbat consistența sau mirosul.

      Ștergere
  5. Am incercat balsamul de buze cu cocos, e preferatul meu din toata gama de la Yves Rocher, acuma am demachiantul bifazic si 2 geluri de dus cremoase YR. Am incercat o mostra de Vichy teint ideal, nu mi s-a potrivit, nu inteleg de ce in compozitia produselor Vichy alcoolul denat e printre primele ingrediente... ca sa nu mai vb de parfum.
    Ador produsele Balea, am sa incerc gelul de dus recomandat de tine, multumesc de pont!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce mă bucur că și ție-ți place balsamul de buze, eu l-am folosit obsesiv - cred că niciodată n-am consumat atât de repede un balsam de buze. :)) Demachiantul bifazic și gelurile de duș sunt undeva sus în topul produselor mele favorite de la YR.
      Nici eu n-am înțeles niciodată de ce pun atâta alcool și parfum în produse, mai ales că e un brand dermatocosmetic. :(
      Mă bucur că ți-a fost de folos recomandarea și te aștept cu impresii! :D

      Ștergere
  6. Am avut și eu keratina lichidă de la Anian și mi-a plăcut mult. Mi-a plăcut și masca cu ambalaj alb-portocaliu, dar mi s-a părut mai puțin hidratantă decât cea leave-in cu extract de melc (cutie mov). Aceea mi s-a părut faină tare, dar am consumat-o foarte repede :D.
    Balsamul de buze cu cocos ți-am zis că-l voi încerca. Nu mai folosesc balsam de mult timp, dar chiar mă tentează maxim cel de la Yves Rocher.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că și ție ți-a plăcut! Mie mi-a pierit cheful de testat măști de păr Anian, din cauza că pe părul meu n-a făcut mai nimic asta pe care am avut-o și mi s-a părut că are o consistență mult prea lichidă, de aceea s-a și consumat rapid.
      Dacă-ți place cocosul sigur o să-ți placă și balsamul ăsta de buze! :D

      Ștergere
  7. fardurile alea crema de la oriflame cred ca au expirat de cand si eu abia le-am folosit...dar insist. trebuie sa le pun in fata, poate daca dau cu ochii de ele le voi folosi mai des. keratina lichida cred ca o voi mai avea minim un an de acum incolo, o am deja de ceva timp si am consumat abia un sfert din ea. la mine nu prea mai face nimic la capitolul caderea parului, trebuie sa iau un sampon bun pentru aceasta problema. balsam de buze de la yves rocher am si eu, dar cu fructe rosii. e perfect vara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu n-am considerat că mai merită insistat, nu e ca și când n-aș avea altele sau ar fi astea foarte scumpe. Am ajuns la concluzia că în unele situații e mai bine să nu mă stresez cu consumatul, să arunc și gata.
      Mie fix un an mi-a ajuns keratina lichidă, dar eu am părul foarte lung. În mod direct la căderea părului nu cred că ajută deloc, dar întărește firul și atunci nu se mai rupe la fel de mult - cel puțin așa a fost în cazul meu.
      Mai am și eu două, unul cu căpșuni și unul cu cireșe și ambele îmi plac! :D

      Ștergere
  8. ohooo, dat cate sunt! avem cateva in comun, pe care le-am folosit sau le folosesc!
    keratina nu a dat roade la mine, cred ca am si aruncat-o.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hm, sunt multe? Mie mi s-au părut puține. :)) Mă bucur mult că avem produse în comun!
      Îmi amintesc că ai scris despre ea într-o postare cu produse consumate și îmi pare rău că la tine n-a dat rezultate. :(

      Ștergere
  9. Buna!De unde se poate achizitiona Apă de toaletă El Divino?

    RăspundețiȘtergere