Reduceri L'Occitane iulie - Cumpărături

Începând de la 1 iulie și până la finalul lunii, produsele L'Occitane sunt reduse considerabil în magazinele lor (fizice și online) și la Sensiblu (doar unele dintre ele și trebuie să aveți sau să vă faceți pe loc card la ei, ca să puteți profita de prețul redus), în limita stocului disponibil. Mie mi s-au părut niște reduceri de neratat și pentru că îmi plac foarte mult produsele L'Occitane, m-am dus special la Sensiblu pentru a lua câteva lucruri mărunte, chiar dacă n-aveam nevoie de nimic. Am vrut să fac și niște poze la fața locului pentru a vi le arăta, dar mi s-a spus că nu am voie (de parcă le strica puțină reclamă gratuită în plus, nu înțeleg regulile astea), așa că dacă vreți să vedeți ce reduceri au toate produsele, intrați pe www.loccitane.ro, le puteți vedea acolo pe toate.


În farmacia la care am mers eu era foarte multă lume care cotrobăia printre produsele lor și majoritatea au ajuns apoi cu câte ceva la casă. Eu am reușit să mă rezum doar la câteva produse travel size, deși mă tentau foarte multe alte produse full size, reducerile fiind foarte mari la multe dintre produse, dar am reușit să mă abțin... momentan. Să vă arăt și ce mi-am luat și să vă spun și câteva prime impresii...


Îmi plac foarte mult cremele lor de mâini, iar cele mini mi se par perfecte de purtat în geantă sau de luat în vacanțe. Am ales trei variante diferite și eu știam că ar fi trebuit să primesc o cutiuță foarte simpatică din metal (am văzut-o la alte fete), dar acolo mi s-a spus că nu au așa ceva. N-am mai stat să caut pe la alte farmacii, nu mi-o doream neapărat, dar dacă vreți să vă luați creme de mâini și achiziționați minim trei, întrebați și de cutiuța respectivă, poate aveți mai mult noroc ca mine. Prețul unei creme mini, de 10 ml, este în mod normal de 10 lei, iar acum sunt reduse la 5 lei! Variantele alese de mine sunt următoarele:
  • cu lapte de migdale - este din aceeași gamă cu uleiul de duș despre care am scris aici, de aceea am și luat-o și bine am făcut, miroase la fel de genial ca uleiul, e o încântare; este fluidă și ușor uleioasă, intră imediat în piele, nu lasă peliculă și oferă o hidratare foarte bună.
  • cu trandafir și 20% unt de shea - are o aromă puternică de trandafiri care mie îi place la nebunie, este și ea fluidă dar puțin mai grasă, lasă pe moment filtru pe piele, dar se absoarbe apoi destul de repede; hidratează și hrănește pielea foarte bine.
  • cu unt de karite - dacă știam cum miroase nu o mai luam, este puternic mentolată, mă duce cu gândul la alifia pe care o folosește bunica atunci când o dor oasele; în rest e ok, cam la fel ca cea cu lapte de migdale pare la o primă utilizare. 


Apa de toaletă Verveine am luat-o pentru că mi se pare perfectă pentru vară - miroase a lămâie, a limonadă... îmi place mult! Am luat tot varianta mini, de 10 ml, care în mod normal costă 45 lei (se vede prețul vechi și în poză), iar acum costă doar 13,50 lei! Sticluța e foarte drăgălașă, sigur o s-o iau vara asta în vacanță - chiar mă gândeam că n-am niciun parfum mini cu aromă potrivită pentru vară, așa că am avut scuza perfectă pentru achiziția asta! Singurul mic inconvenient e că nu are atomizor, dar mă descurc și fără! Nu pot să vă spun încă nimic de rezistență, dar vă anunț dacă sunteți interesate.

La atât m-am limitat eu, deși aș fi luat de acolo toate miniaturile posibile și alte câteva produse full size, dar am încercat să fiu rațională, știam ce mă așteaptă acasă (la „depozitul” de produse mă refer).

Așa-i că sunt foarte bune prețurile? O să profitați de vreo reducere? Ce v-ar tenta cel mai mult?

26 de comentarii

  1. Uhuhu, cum ai putut sa te limitezi doar la cateva produse? :D
    Sincera sa fiu, n-am incercat nicio crema de maini L'Occitane, dar ma tenteaza foarte tare cea cu lapte de migdale, imi dau seama cat de frumos miroase! Arata foarte dragut toate, asa micute :D
    Sa le folosesti cu drag! Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am gândit la ce am acasă și a fost suficient. :)) Mă tentau niște geluri și uleiuri de duș, dar mi-am spus că nu mai cumpăr câteva luni, că am o grămadă. Mă tentau loțiuni de corp, dar la fel, am o grămadă.... și tot așa! Așa că mi-am pus pofta în cui.
      Eu ți-o recomand cu încredere, atât pe ea cât și uleiul de duș din aceeași gamă, sunt minunate! Așa e, sunt simpatice și ambalajele. :D
      Mulțumesc! Pupici!

      Ștergere
  2. Am si eu crema cu unt de shea care e foarte buna, mirosul nu e genial, dar macar lasa mainile ca de bebe. :D o vreau pe cea cu migdale, maine ma duc la farmacie,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut și varianta doar cu unt de shea, am consumat-o acum vreo 2-3 luni și aceeași părere mi-a lăsat și mie!
      Mă bucur dacă te-am convins, e super cea cu migdale!

      Ștergere
  3. Uuuuu ce de bunatati,o sa caut si eu,apa de toaleta cred ca e pe gustul meu,astea sunt aromele mele preferate.Mai am o apa de la Orlane cu lime care e perfecta de vara,pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă-ți place cum miroase limonada, sigur îți place și apa asta de toaletă! :D Să ne arăți ce ți-ai luat, că sigur te mai tentează și alte produse, la fața locului. :))
      Pupici

      Ștergere
  4. preturile sunt bune. eu am vrut sa-mi iau ceva de la l'occitane din free shop, dar sa fiu sincera nu m-a tentat nimic :(.

    sa te bucuri de noutati! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, cum să nu te atragă nimic? Niciun gel de duș? Nicio loțiune de corp? Nu creeed! :)))
      Mulțumesc!

      Ștergere
  5. Sa te bucuri de ele!
    Cremele de maini ma tenteaza si pe mine si cred ca o sa le bifez in curand. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos!
      Păi acum chiar ar fi momentul perfect să le încerci! :D
      Pupici

      Ștergere
  6. E vreo saptamana fara cumparaturi? :))
    Eu am intrat ieri din DM sa iau niste cadouri..si..am gasit un gel de dus redus la 4 lei. Normal ca l-am luat :))
    Nu stiu de ce, produsele L Occitane nu m-au tentat niciodata, inca n-am desfacut gelul de dus mini :D
    Sa le folosesti cu drag, sunt curioasa cum miroase parfumelul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cred! :)) Am încercat să văd dacă pot sta o lună fără să cumpăr nimic și am eșuat lamentabil după prima săptămână. :))
      Dar chiar n-aveai cum să-l lași acolo la 4 lei! :))) Eu geluri de duș nu mai vreau să văd o vreme!
      Mie-mi plac, deși unele produse nu-și merită neapărat banii, dar mai mereu am luat la reduceri sau la seturi mai convenabile. Neapărat să desfaci uleiul de duș, e fantastic!
      Mulțumeeesc! Cu prima ocazie când ne mai vedem, o să-l pun în geantă ca să-l miroși! :D

      Ștergere
  7. Pai ghici ce am facut eu astazi...am fost si mi-am luat si eu un set travel size...daca aveam mai multe finanteeeee...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha. :)) Nu-mi zice că eu sunt vinovată! Sunt curioasă ce set ți-ai luat! :D

      Ștergere
  8. Anul trecut am cautat cremele de mana la reducere in toate magazinele Sensiblu din Cluj si nu aveau...ma trimiteau de la una la alta, desi puteau linistit intern sa intrebe daca au produsul pe stoc. Infine, ai cumparat produse de calitate la pret foarte bun! Sa te bucuri de ele! Te pup si iti urez un weekend minunat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu trimisul dintr-o parte în alta am auzit-o și „la case mai mari”, cum ar fi la Pandora. Îmi pare totuși rău, poate anul ăsta ai mai mult noroc să le găsești pur și simplu, fără să le cauți. :D
      Mulțumesc frumos! Weekend frumos și ție!
      Te pup!

      Ștergere
  9. Te-am nominalizat la The Liebster Blog Award! Vezi aici detaliile şi regulile: http://beau-typhoon.blogspot.ro/2015/07/the-liebster-award-q.html

    RăspundețiȘtergere
  10. Foarte tentante preturile,o sa merg si eu sa vad ce imi face cu ochiul :) Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt tentate! Sunt curioasă ce-ți vei lua, că dacă ajungi acolo sigur o să-ți facă ceva cu ochiul. :))
      Pupici

      Ștergere
  11. Apa de toaletă a avut-o și sora mea, în varianta mare, și pentru că era într-o cantitate generoasă i-o furam și mă dădeam și eu cu ea. Miroase foarte fresh, tonic, a lămâi și a flori de lămâiță (e un arbust popular în zona mea această lămâiță :D).
    Crema de mâini cu trandafiri mă tentează, am să mă uit și eu după ea în Sensiblu, sper să o găsesc.
    Să te bucuri de toate cele cumpărate!
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult că și ție ți-a plăcut! Nu m-am gândit la flori de lămâiță pentru că nu știu cum miroase, dar chiar m-ai făcut curioasă. :D Pe mine mă duce cu gândul la o limonadă proaspătă și rece.
      Îți țin pumnii să o găsești, mie-mi place mult!
      Mulțumesc frumos! Te pup!

      Ștergere