Cu ce am plecat de la Beauty Swap 4

Luni, 15 februarie, a avut loc cea de-a patra ediție a evenimentului Beauty Swap by Beauty Barometer, un eveniment de la care nu puteam să lipsesc, îmi place foarte mult ideea evenimentului și la fiecare ediție m-am simțit foarte bine, dar am și plecat cu unele produse de pe wishlist bifate. Gazdele evenimentului au fost și de data asta fetele de la Beauty Studio 190, un salon cochet și primitor unde ne-am adunat iar în jur de 30 de bloggerițe pasionate de frumusețe. 

Nu o să mă lungesc să vă povestesc despre atmosfera faină și agitație, probabil vă închipuiți cum poate să arate o încăpere plină de femei pasionate de cosmetice, care fac schimburi între ele, așa că mai bine vă arăt cu ce am plecat eu de acolo....


M-am întors de la eveniment cu câteva pungi pline de produse, atât cu cele luate la schimb, cât și cu cele primite de la sponsori și cu ce am câștigat la tombolă. Dar să le luăm pe rând și încep cu produsele luate la schimb, care sunt în mare parte produse de makeup și oje, cu excepția demachiantului bifazic Nivea și a spumantului Avon, pe care le-am mai avut și știam că-mi plac.


De Pupa I'm Matt lip fluid m-am bucurat poate cel mai mult, poate știți că aveam pe wishlist rujurile lor mate și nuanța luată e și bestială, așa că abia aștept să-l port zilele astea și sigur o să-l mai vedeți pe blog. Alte produse pentru buze de care eram foarte curioasă sunt rujurile clasice Lipfinity de la Max Factor, chiar dacă cele lichide nu m-au impresionat, însă acum am trei din rujurile astea noi cu care să mă joc, am purtat deja unul și-mi place foarte mult textura lejeră, sunt faine de tot.

Despre pudra Bourjois Silk Edition tot auzisem/citisem numai de bine într-o vreme, cam uitasem între timp de ea, dar mi s-au aprins imediat beculețele când am văzut-o, iar prima impresie e chiar bună. Că iubesc pigmenții Inglot probabil știți, că i-am tot pomenit pe blog și mă bucur că am acum unul nou cu care să mă joc.


Paleta Benefit Peek a bright eyes am vrut-o doar pentru că farduri Benefit n-am mai încercat, după o folosire n-aș spune că m-a dat pe spate calitatea (adică sunt foarte ok, dar nu wow), însă mă încântă rău un fard din ea care e fain tare pe post de ilumintor sub sprânceană. În rest am mai luat câteva oje, deși îmi propusesem să nu mai iau niciuna, dar n-am putut să le rezist ăstora, de la China Glaze, Sally Hansen, Mariounnaud și Alessandro - pe ele probabil o să le mai vedeți cu timpul prin postările mele cu manichiuri.


La tombolă să zicem că am fost puțin norocoasă, am câștigat premiul oferit de Sephora, cutiuță în care nu știa nimeni ce se ascunde, în afară de Ani. Când urma să fie extras chiar am vrut să fac pe optimista și să zic că a mea e, n-am mai zis-o, dar se pare că a fost suficient s-o gândesc. :)) Trebuie să mai fac exercițiul ăsta și în alte situații, poate funcționează...


Dintre toate produsele care se aflau în cutie, eu am pus imediat ochii pe peria Tangle Teezer, pe care am vrut să o cumpăr la un moment dat, am avut de fapt mai multe tentative, dar eram cam sceptică în privința ei. O să vă anunț dacă mă impresionează sau nu. Imediat apoi am ochit și Makeup Eraser, pe care sigur l-ați văzut deja anunțat printre noutățile recente de la Sephora și de care chiar eram curioasă - e practic un prosop, care se folosește ud pentru a îndepărta machiajul, fără alt produs demachiant. Tare sunt curioasă cum se va descurca!

Restul produselor sunt marcă proprie Sephora - kit-ul pentru sprâncene, gelul de duș Be Atomic (care o să stea o vreme de decor în baie, e mult prea simpatic) și paleta cu Roma, care e suuuper drăguță, atât ambalajul stil carnețel, cât și conținutul. Am făcut o probă fardurilor, nu sunt deloc rele, pigmentație e bunicică, sunt ușor prăfoase dar se așează și amestecă frumos, iar blush-ul arată chiar bine pe ten. Mi se pare practică pentru scurte vacanțe.


Dintre produsele primite de la sponsori, m-am bucur cel mai mult de Melkior Lip pen, nuanța Bordo, pe care eram oricum hotărâtă să-l cumpăr și căruia i-am făcut deja o primă probă azi și îmi place rău nuanța, chiar dacă e mai glossy decât mă așteptam. Încântată am fost și de produsele Douglas primite, fiindcă n-am încercat nimic marca lor propie, iar de curând am tot auzit de bine și mă cam tentau - rimelul Devil va mai sta o vreme sigilat, dar produsele din gama Home SPA le-am desfăcut și miros de vis, abia aștept să le și folosesc. Tot din categoria aromelor încântătoare face parte și untul de corp Charme d'Orient, care se află în variantă de mostră în borcănelul mic.


De la Vectem și Apivita n-am mai încercat nimic până acum, am mai citit și despre produsele lor de bine, dar poate nu suficient cât să cumpăr ceva ca să le încerc, însă cu ocazia asta poate mă conving...


Produsele de igienă orală nu par tocmai produse de beauty, dar dacă ne gândim mai bine cam au legătură, iar eu chiar mai aveam chef să experimentez cu ceva nou și-n zona asta, m-am plictisit teribil în special de pastele de dinți pe care le alternez de câțiva ani, iar astea de la Sunstar GUM nu le știu.


M-am lungit destul de mult, însă m-am gândit că e mai util să vă prezint produsele cu care am plecat și în general noutățile pe care o să le încerc în următoarea perioadă, iar în unele cazuri să profit ca să vă și spun niște prime impresii pentru ele. Deși particip la eveniment mai mult pentru distracție și n-am stat niciodată să calculez prea mult schimburile făcute, e evident că mă bucur și de noile jucării, iar de data asta chiar am de încercat ceva branduri total noi pentru mine.

Vă las pe final și cu câteva din pozele realizate de Letiția Iordănescu, mi-a plăcut mult cum a surprins în imagini unele din produsele frumos expuse pentru schimb, trebuia să includ câteva din ele în postare, iar restul pozelor le puteți vedea aici.







Sponsorii evenimentului:


Pe ce produse ați pus ochii, din ce v-am prezentat? Ați vrea o părere detaliată pentru ceva anume? 
Obișnuiți să faceți schimb de cosmetice cu prietenele?

31 de comentarii

  1. sa te bucuri de toate!

    tot spun ca-mi iau ceva de la apivita si mereu uit. chiar azi am trecut pe langa un sensiblu :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc!
      Pe mine nu știu de ce nu m-au atras așa tare produsele lor, probabil pentru că am tot citit despre ele când deja aveam alte obsesii în materie de skincare. :))

      Ștergere
  2. Ce a fost acolo..nebunie curata!am mai vazut cateva poze si am ramas vrajita

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumoase produse ai primit <3 Chiar ai fost norocoasa ! Felicitari ! Sunt curioasa ce parere ai de Tangle Teezer :D Sa le folosesti pe toate sanatoasa si cu placere ! Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dap, am și primit niște produse interesante, am și găsit la schimb unele care mă interesau mult, cred că am plecat cu cele mai multe produse faine de la ediția asta. :D
      O să revin cu impresii despre Tangle Teezer, după ce o folosesc mai mult timp.
      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere
  4. Care a avut MAC si nu am vazut eu? Hmmmm ....
    Sa le folosesti cu drag, pe toate. te pup

    RăspundețiȘtergere
  5. Pupicei Ella, mi-a placut tare mult atmosfera,totul a fost super fun <3

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi place sa citesc despre evenimentul asta pentru ca este o initiativa foarte faina, in primul rand pentru socializare si distractie, de cadouri nici nu mai zic. Ma intereseaza si pe mine marcile Sephora si Douglas pentru ca nu am inca nici un produs de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place! Cu siguranță o să revin cu impresii pentru produsele Douglas, că și eu sunt foarte curioasă în privința lor. De la Sephora am mai încercat produse care mi-au plăcut și probabil o să mai scriu despre ele.

      Ștergere
  7. wawww, ce de bunatati...frumoasa atmosfera trebuie sa fi fost!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar a fost o atmosferă foarte frumoasă, s-a și râs mult, ne-am simțit foarte bine... ca la fiecare ediție. :D

      Ștergere
  8. Ce norocoasa esti! Sa te bucuri de ele! Da, sigur ca vreau o parere mai detaliata despre pudra Bourjois Silk Edition, asa de mult imi place cum arata, am pus ochii pe ea de mult.
    Sunt curioasa daca e mai buna decat cea de la Max Factor Creme Puff.
    Avem acelasi model de perie Tangle Teezer cu animal print, e o perie buna, nimic special la ea, atat ca e frumusica si are protectie. Am gasit o perie handmade cu peri naturali mai buna decat ea. :)
    Rimelul Devil Eyes imi place la maxim! Sper sa iti placa si tie.
    Te pup. Super event-ul! Oh, da si eu fac schimb cu sora-mea de cosmetice, parfumuri. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc frumos. Ok, o să revin cu o impresie pentru pudră după ce o mai folosesc o vreme, tot Creme Puff e și pudra mea favorită, la care mă raportez mereu pentru comparații! :D
      Eu am descoperit ceva ce-mi place în mod deosebit la perie, ce o face diferită de altele, dar trebuie s-o mai folosesc înainte să mă pronunț, că poate doar mi s-a părut. Eu n-aș recomanda-o însă la cineva cu păr foarte des și greu de descurcat, pe partea de descurcare nu e atât de wow, dar e bună pentru un păr fin ca al meu.
      Ce mă bucur că și ție-ți place, abia aștept să-l încerc, dar acum am deja prea multe proaspăt desfăcute.
      Foarte drăguț, mai fac și eu cu prietenele! :D
      Te pup!

      Ștergere
  9. Uuu, ce-i aici! :D
    Spor la testat produsele! Toate arata foarte bine. Imi place paleta Roma si oja Marionnaud. ♥
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc, draga mea! Paleta e simpatică foc, iar oja e superbă, abia aștept s-o port. :D
      Pupici

      Ștergere
  10. O groaza de produse... sa le folosești cu drag. Xoxo

    RăspundețiȘtergere
  11. Felicitari pentru premiul Sephora si sa te bucuri de toate noutatile! Pupici

    RăspundețiȘtergere
  12. WOOOOW, ce de produse! Sa te bucuri de toate si sa ne areti cat mai repede oja de la Marionnaud si Alessandro :)) Te pup si weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Ok, o să încerc să vi le arăt cât mai repede. :)) Sunt și eu curioasă de ele, din sticluțe arată superb.
      Weeknd frumos și ție! Te pup!

      Ștergere
  13. Sa le folosesti cu draaaaag pe toate!!!

    RăspundețiȘtergere
  14. Sa le folosesti pe toate cu drag! Si eu cochetam candva cu ideea de a-mi achizitiona Tangle Teezer, dar am ales in schimp o perie de lemn cu care ma inteleg de minune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! Mă tentează și periile de lemn și mai am și altceva pe wishlist, probabil o să le încerc pe rând pe toate. :D

      Ștergere
  15. Cate bunatati!! Sa le folosesti sanatoare!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ai facut afaceri interesante! Ma bucur ca te-am vazut sweetie si ..sa imi spui cum e make-up eraser...mor de curiozitate :D!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar am făcut, deși n-am fost prea pregătită (tot uit să țin produsele care nu mi se potrivesc, le dau și-mi amintesc pe ultimul moment de swap :)) ). Și eu mă bucur că ne-am revăzut și sper să ne vedem mai des!
      O să vă anunț după ce-l încerc, încă e sigilat. :))

      Ștergere