Review: Paletă de farduri Sleek Storm

Despre paletele de farduri Sleek v-am mai vorbit pe blog și îmi mențin opinia de multe ori expusă, că sunt cele mai bune palete de farduri drugstore, ca raport calitate/preț. Cea mai nouă paletă de farduri Sleek din colecția mea este Storm, o paletă foarte frumoasă (faceți vă rog abstracție de cum arată a mea, a rămas fardul imprimat în ea, nu știu de ce, dar nu se șterge nici cu bifazic), despre care vreau să vă vorbesc azi foarte pe scurt, o să las mai mult pozele să vorbească.


Paletele de farduri Sleek le găsiți în Kendra la 46 lei sau pe Makeup Shop la același preț, pentru 12 farduri.  Mai sunt și în alte magazine online, dar la prețuri ceva mai mari, iar mai nou am văzut produsele Sleek și în Sephora, dar la prețuri... de Sephora.

În paleta Storm sunt doar trei farduri mate, restul fiind sidefate/satinate. Dintre cele mate, negrul e foarte puternic pigmentat, pe când cele maro au o pigmentație mai slăbuță, dar sunt foarte ok de folosit ca farduri de tranziție. Cele satinate au o pigmentație puternică și sunt doar puțin prăfoase, însă se lucrează ușor cu ele, dacă sunt folosite cu niște pensule bune - eu mă machiez fără probleme cu ele după ce mi-am făcut deja machiajul tenului, în cazul meu au un fall out mic.

Pe rândul de sus are doar farduri în nuanțe deschise, ușor de integrat în machiaje mai natural, de zi cu zi, însă în funcție de combinație pot fi integrate și în machiaje de seară, poate în mod special acel auriu gălbui. Al doilea fard de la stânga la dreapta e foarte bun de folosit și pe post de iluminator, în colțul intern al ochiului sau sub sprânceană, eu de obicei așa-l folosesc.


Pe rândul de jos sunt farduri în nuanțe mai închise, printre care două nuanțe de albastru și un verde din cauza cărora știu că multe fete evită paleta asta, fiindcă știu că nu le-ar folosi, ceea nici eu n-am făcut până acum, le-am ignorat total. Abia când le-am pus pe mână pentru poze am realizat cât de superbe sunt și ce pigmentație puternică au! Nu sunt farduri ușor de integrat în machiajele de zi, ce-i drept, dar o să găsesc ocazii, idei și timp să mă joc cât mai des cu ele, că sunt prea frumoase!


Vă spun sincer că deși îmi place mult paleta Storm, cea mai iubită paletă Sleek rămâne pentru mine Oh so special, parcă și calitatea e puțin mai bună decât la restul, dar și selecția de nuanțe și finish-uri e mai pe placul meu. Oricum, mă bucur să o am și pe Storm, o folosesc destul de des și pe ea, iar eu zic că e o paletă de luat în calcul dacă vă place selecția de nuanțe, până și fardurile albastre și verdele s-ar putea să vă convingă chiar și dacă sunteți adeptele machiajelor nude, e suficient să le dați o dată o șansă!

Ați încercat paletele Sleek? Cum vi se par? Care e favorita voastră? Storm cum vi se pare?

13 comentarii

  1. Am Au Naturel de la Sleek. Desi mi-am dorit-o enorm - in urma cu mult timp - am folosit-o foarte putin si zace abandonata. I play guilty!
    De la Storm, nu-mi pot lua ochii de pe nuanta aceea sublima de verde!
    Pupici dulci, Miha Ella! :)
    Ilda
    Lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O am și pe Au Naturel și din păcate am abandonat-o și eu anul trecut, dar acum am reînceput să o mai folosesc și pe ea. :D
      Hehe, mă bucur că te-a cucerit nuanța de verde, e minunată!
      Pupicei, draga mea!

      Ștergere
  2. Oh so special este si favorita mea si incet, incet o sa o termin :(
    Storm este pe placul meu, dar nu cred ca toate culorile mi s-ar potrivii!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg perfect! Și a mea e pe terminate, am băgat-o în proiectul Pan that palette și pe măsură ce se consumă fardurile din ea începe să-mi pară rău. :(
      Eh, trebuie doar puțin curaj și idee ca să le folosești pe toate, astfel încât să ți se potrivească. :D

      Ștergere
  3. Eu zic ca s-a umblat putin la formula...nu doar la aspectul lor.
    Oricum ar fi, sunt niste farduri superbe, pigmentate si de calitate! Inca nu am pus mana pe Oh So Special, dar anul asta voi face si asta! :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, știu, dar eu le am pe toate din formula nouă... care mi se pare mai bună decât cele vechi, care aveau acele pătrățele în relief.
      Așa e! Nu știu ce mai aștepți. :))
      Pupici!

      Ștergere
    2. Nu stiu nici eu ce mai astept!
      De fapt...ba da...stiu! Si din cauza ca stiu, trebuie sa mai astepte putin! :D

      Ștergere
  4. am si eu doua palete de la sleek, dar nu le-am mai folosit de mult. Asta e tare faina... si imi place si numele ei :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vintage romance e preferata mea.. si incet, incet incepe sa se termine :( , cat despre paleta asta, clar este urmatoarea pe care o voi achizitiona special pentru verdele ala, de mult caut asa nuanta !! 😍😍

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Are o combinație foarte frumoasă de nuanțe și Vintage romance, am vrut și eu s-o iau la un moment dat. Însă cum în ultima vreme m-am fardat rar și am oricum exagerat de multe palete... mă abțin. :D Chiar e o nuanță superbă verdele ăla!

      Ștergere
  6. Mi-am comandat de curand paleta Oh so special, abia astept sa vad cum este!❤

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper să îți placă, a rămas până azi paleta mea favorită de la Sleek, de fapt e printre puținele palete pe care le-am mai folosit în ultima perioadă, de când mă fardez mai rar.

      Ștergere