Week in photos #74

Aproape a mai trecut încă o săptămână, una destul de plină în cazul meu... de lucruri bune și de altele mai puțin bune, dar cred că e mai bine să ne concentrăm doar pe partea plină a paharului, ca de fiecare dată. Trebuie totuși să spun că m-a zăpăcit de tot vremea asta atât de schimbătoare, parcă am avut trei anotimpuri într-o săptămână și gândul că o să mai fie așa și-n continuare mă cam sperie, dar... asta e, ne adaptăm!


Luni am participat la evenimentul Beauty Swap, ediția a patra, unde m-am simțit extrem de bine, după cum vă povesteam în postarea de aici, unde v-am arătat și cu ce bunătăți am plecat de acolo. Singura problemă a fost că timpul a zburat parcă prea repede...


După eveniment am mai poposit la o cafenea împreună cu Ira și Camelia, unde am stat la taclale, am povestit, am râs, am înșirat din produse pe masă, ne-am swatch-uit pe mâini cu rujuri și farduri etc... vă închipuiți voi. Și am aflat și ceva nou - când o cremă de mâini oferă efect răcoritor, verifică mai bine, e posibil să fie de fapt pentru picioare. :)) Noroc cu Camelia, altfel nu știam că aproape am consumat un tub de cremă de picioare utilizând-o pe mâini, trăiam până la final în miciună - ce vină am eu că le-au făcut ambalaje identice? :))


Marți a fost zi de colete, unul dintre ele fiind un pachețel micuț de la Melkior, în care se ascundeau două rujul, dintre care doar nuanța Delicate Rose era a mea - e un roz tare drăguț, l-am luat cu gândul la primăvară, dar și la faptul că de la Melkior am numai rujuri mai închise sau mai puternice. Treaba interesantă e că pe buzele mele e foarte diferit față de cum e batonul de ruj, arată mai închis și mai intens, dar îmi place, azi a fost prima oară când l-am purtat. 

Pentru a lua rujurile, am profitat de oferta despre care v-am povestit aici (unde am publicat și swatch la rujurile mele Melkior, dar și scurt review) care încă e valabilă și așa cum am zis... mi se pare de neratat.


Celălalt colet era de la Emag, cu peria rotativă Rowenta (cea de aici) de care sunt mulțumită după primele probe, treaba și-o face foarte bine, atât doar că nu e cea mai silențioasă opțiune, face ceva gălăgie.


Într-una din zile m-am dus la standul cu cosmetice din Mega special pentru a lua noul demachiant bifazic Elmiplant, îl ochisem din depărtare și eram curioasă în privința lui, dar am rămas dezamăgită de faptul că are în conținut diverse ingrediente iritante și mi-a trecut cheful, nu mă mai interesează.


Azi, „cu noaptea în cap” (pentru mine, pentru o zi de duminică), am ieșit la un pahar de vorbă cu Adina, m-am bucurat mult s-o cunosc personal! Blogul i-l urmăresc de mult cu plăcere, îmi place stilul ei, îmi era dragă și înainte, dar acum îmi e și mai tare!


Am mai văzut și niște filme săptămâna asta, printre care Gravity, un film foarte lăudat, dar pe care eu cred că l-aș fi abandonat după primele 10 minute dacă nu era Sandra Bullock - nu sunt sigură de ce nu m-a prins de la început. Mă bucur totuși că n-am făcut-o, fiindcă până la urmă mi-a plăcut, deși aveam totuși așteptări mai mari, dar... a fost interesant și destul de bine realizat!

În momentul ăsta tot ce-mi doresc e să dorm, să mă odihnesc, fiindcă mă simt epuizată total. Și mai sper să încep cu bine săptămâna viitoare, ceea ce vă doresc și vouă!

Cum a fost săptămâna voastră? Sunteți și voi zăpăcite de vremea asta ciudată?

20 de comentarii

  1. Incepe sa se simta astentia de primavara :)) Cand e soare si frumos, parca mi-am pus baterii Duracell. Cum da putin frig si sunt nori, as sta numai in pat, la filme. Sa ai grija cu peria de la Rowenta, eu am schimbat doua si nu am fost multumita. Prima se incingea rau dupa nici un minut de folosire si la garantie mi-au zis ca nu are nimic. Imi cadea capatul cu perie in timp ce ma uscam. Si ,,cireasa de pe tort" a fost cand aproape mi-a luat foc in par: am vazut ca se incinge interiorul si ca e portocaliu si in secunda 2 era scapata pe jos si aproape topita. M-am dus la garantie cu ea asa topita si cica ar fi fost din cauza prizei mele si bla bla bla. Eu le-am zis ca nu vreau alta perie, vreau doar sa isi noteze incidentul, mai ales ca nu sunt singura care ma plang. Bineinteles ca nu m-au bagat in seama... Asta in urma cu trei ani. Dupa un an mi-am facut curaj si am cumparat alta: cum ai tu, numai ca are o singura perie, care nu se desurubeaza. Si ea se incinge la fel, se opreste in timpul functionarii, la garantie la fel mi-au zis, ca nu are nimic. Asa ca mare grija cu ea!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O stare asemănătoare am și eu, dar la mine asta e oricum valabil cam tot timpul... pe căldură am energie, iar pe frig nu prea. :))
      Mă uimtește ce povestești despre periile Rowenta pe care le-ai încercat, eu am citit ceva păreri despre a mea și erau bune în general. La primele probe n-am sesizat să se încingă, dar chiar o să fiu foarte atentă la următoarele utilizări. Îmi pare rău de experiența ta, chiar nu știu ce să zic, sunt uimită. :(

      Ștergere
  2. Pupicei Ella, ma bucur ca te-am revazut, ne luam revansa la o cafea sa stam la palavre mai mult <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur și sigur ne luăm revanșa la o cafea, cu mai multă pălăvrăgeală. :D
      Pupici!

      Ștergere
  3. Ai avut o saptamana incarcata de evenimente frumoase si... bunatati!
    Mie mi-a placut Gravity dar de cand cu Martianul, am uitat de toate filmele care au acelasi concept. ;))
    Pupici si o saptamana excelenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te înțeleg, pentru că și eu am făcut inevitabil comparația cu Marțianul, care mi s-a părut mult mai bun! Dar a fost și Gravity un film interesant.
      Săptămână frumoasă și ție! Pupici!

      Ștergere
  4. Ce ma bucur ca ne-am cunoscut, ti-am zis si ieri, pot sa pun o fata si o voce unei persoane pe care simt ca o cunosc!
    Multumesc ca ai venit prea dimineata si in capatul lumii pentru mine! :) confirm ca rujul nu e chiar asa cuminte pe cat pare in tub!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu mă bucur foarte mult că ne-am cunoscut și sper să ne revedem în viitor!
      Haha, stai liniștită, am venit cu plăcere, refuzam politicos dacă nu voiam să vin. :D Dar mie tot mi se pare „destul de” cuminte rujul, comparativ cu ce mai am eu de la Melkior. :))

      Ștergere
  5. Ai avut o saptamana frumoasa, sper sa fie asa si aceasta si mai odihnitoare! :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma regasesc perfect in penultimul rand scris de tine, atat de mult incat l-as fi copiat. Iti doresc o saptamana buna, ceea ce imi doresc si mie.

    RăspundețiȘtergere
  7. chiar in weekent m-am uitat la Gravity...:)

    RăspundețiȘtergere
  8. asa si eu cu vremea asta, m-a ametit de cap! ieri a plouat si-a fost urat, azi ma uimeste ce soare puternic sta pe cer!

    absolut superba nuanta la ruj!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E prea ciudată, niciodată n-am suportat schimbările astea bruște. :(
      Mă bucur mult că-ți place!

      Ștergere
  9. Si mie imi lipseste somnul...as dormii 2-3 zile non stop :D So cute nuanta Melkior!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici chiar așa, prea mult timp pierdut. :)) Dar aș lenevi câteva zile non-stop, asta da. :)) Chiar e super drăguță nuanța rujului!

      Ștergere
  10. Iar ti-ai luat un ruj? :)))
    Addicted! :D

    RăspundețiȘtergere