Produse consumate - Februarie 2016

Am o plăcere fantastică să golesc la începutul lunii punguța cu ambalaje goale, cea în care am adunat recipientele produselor consumate în luna precedentă, iar faptul că am de fiecare dată destule adunate mă bucură, deși a devenit ceva normal, ba chiar mi se pare acum că în februarie am consumat anormal de puține, dar am totuși câteva...


Îmi propusesem ca în februarie să consum destul de multe produse de makeup, luasem mai multe în vizor dintre cele care sunt desfăcute de mult timp și în care (aparent) mai aveam puțin, dar nu s-a întâmplat asta (ori nu prea le-am folosit, că m-au atras mai mult altele, ori mai aveau în ele mai mult produs decât credeam), însă păstrez provocarea pentru luna asta, fiindcă e cazul să scot din uz unele dintre produsele alea, cât încă mai sunt ok de folosit.

Vreau să mai menționez și că n-o să mai prezint pe aici produse aruncate expirate (nu mi se mai întâmplă des, că ce nu-mi place dau la timp, să se bucure altcineva de ele, dar se mai întâmplă) sau aruncate că nu mi se par bune de nimic, o să vedeți strict doar produse consumate, că doar despre asta e vorba.


Balsamul de buze Yves Rocher cu scorțișoară și portocală a făcut parte din gama de iarna asta și a fost consumat în timp record, în mai puțin de 3 luni. Mi-a plăcut prea mult aroma, dar mi-a plăcut și ca eficiență, așa că am întins des mâna spre el și îmi pare rău că nu mai e disponibil, că l-aș fi luat iar. Mă bucur că totuși mai am din gamă multe alte produse, cu aceeași aromă delicioasă.

Foarte mult mi-a plăcut și primerul Benefit Porefessional! Chiar dacă nu a făcut o diferență enormă în ceea ce privește porii dilatați, totuși mi-a plăcut textura siliconată care-mi lasă tenul mat și catifelat, pe care orice fond de ten aderă mai bine și se așează mai frumos, ba chiar și rezistă puțin mai bine. Unde mai pui că miniatura asta mi-a ajuns de niște zeci bune de utilizări. Aș fi preferat doar să nu aibă parfum, e singurul motiv pentru care mă mai gândesc dacă-l iau full size sau nu.

Demachiantul bifazic Balea l-am luat de dragul amintirilor, cândva de mult a fost favoritul meu și l-am tot recumpărat, asta până am găsit altele și mai bune. Nu m-a mai impresionat la fel de tare acum și mi s-a părut că l-am consumat extrem de repede, dar pentru cine nu poartă prea mult machiaj la ochi și/sau produse mai greu de îndepărtat, e totuși o opțiune foarte bună, la un preț super mic!

Apa micelară Bioderma H2O e bună, îmi place, dar prețul exagerat pentru ceea ce e și face, mă determină să aleg mai repede altele pe care le consider la fel de bune la ce folosesc eu micelarele (demachierea tenului). Totuși, cred că o s-o recumpăr în curând în varianta mică, că am nevoie pentru vacanță - am vrut să iau varianta mică de la Garnier, dar nu-mi place capacul, risc să se deschidă în bagaj.

Laptele demachiant Gerocossen Argan bio mi-a plăcut pentru ten, a demachiat bine, iar consistența densă mi-a plăcut pentru că nu era grasă. Mi-a plăcut și mirosul, a fost un produs ok.


Crema de picioare L'Occitane cu 15% unt de shea mi-a plăcut ca textură și efecte, dar mirosul mi-a displăcut total, e foarte puternic și neplăcut, seamănă cu un unguent al căruit nume îmi scapă acum. N-aș mai lua-o a doua oară.

Crema de picioare Scholl Velvet smooth e foarte bună, hidratează și repară imediat, doar că și lasă peliculă uleioasă pe piele, așa că am folosit-o mai mult în iarnă, cu șosete pufoase luate apoi în picioare, lucru pe care vara n-aș putea să-l fac și din motivul ăsta am evitat-o vara trecută, chiar dacă-mi plăcea ca efecte. Nu știu dacă aș mai reveni la ea, prefer cremele de picioare siliconate.

Loțiunea de corp Elmiplant Skinnergy so alive am folosit-o cu mare plăcere până la ultimul strop, era printre primele alegeri când îmi doream ceva lejer. Ca miros e preferata mea din gama Skinnergy, e ceva dulceag-fructat și se menține mult pe piele. Mai am destul de mult și din so pampered, dar la aia mă încântă mai puțin mirosul, care mi se pare uneori prea dulce și puternic.

Deodorantul Balea Cabana dream l-am luat pentru miros și doar asta a fost bun de el, ca eficiență e extrem de slăbuț, deși e relativ ok iarna.


Spumantul de baie Avon Mr. Frosy l-am luat și iarna asta pentru ambalajul simpatic, dar mi s-a părut mult mai slab decât cel de anul trecut, nici mirosul n-a fost la fel de deosebit, dar și spuma dispărea prea repede din cadă.

Despre șamponul Biosilk Silk Therapy am mai spus că mi-a plăcut la nebunie, l-am prezentat la favoritele din ianuarie și vă las link aici dacă vreți să aflați mai multe, fiindcă nu e un șampon potrivit oricui. O să urmăresc ofertele la el că l-aș mai lua, dar nu la prețul întreg care mi se pare cam mare raportat la cantitate și la cât de repede consum eu șampoanele, la părul meu lung.

Serul de păr Yves Rocher mi-a plăcut, îmi disciplina vârfurile și îmi descurcam mult mai repede părul datorită lui, îmi place și că are o textură lejeră care nu încarcă deloc părul și l-aș mai lua, am vrut de fapt să-l adaug în coș la cea mai recentă comandă, dar m-am gândit că am totuși mult prea multe produse pentru păr și că mai bine mai aștept.

Dizolvantul pentru lac de unghii Senza a fost un dizolvant bifazic bun de nimic, abia mi-am șters cu el și oje simple, ușor de îndepărtat, la sclipici nici n-am îndrăznit să-l încerc.

Și am încheiat cu goliciunile din februarie, în următoarea postare de tipul ăsta sper să mă prezint cu mult mai multe și poate cu produsele alea de makeup de care spuneam la început.

Voi ce produse ați mai consumat? Ați încercat vreun produs din cele de mai sus? Cum vi s-a(u) părut?

22 de comentarii

  1. sa-ti mai zic ca am inceput sa rad cand am vazut ce-ai postat? Trebuie sa incerc si eu samponul Biosilk, uleiul de la ei imi place la nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și eu când am văzut la tine tot consumate, când asta tocmai pregăteam și eu. :))
      Tu având părul des și cu fir gros nu știu dacă o să-ți placă, dar cine știe, chiar aștept să aflu și dacă nu te încântă mă abonez la un schimb. :))

      Ștergere
  2. ai fost harnicuta! si pe mine m-a tentat spumantul de la Avon, dar am uitat de el... :)
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc! N-ai pierdut mare lucru, în afară de un ambalaj simpatic de ținut în baie. :))
      Pupici!

      Ștergere
  3. pacat ca mr frosty nu mai e ce-a fost fiindca ambalajul mereu ma amuza!

    mi-am adus aminte de cand am folosit si eu demachiantul gerocossen :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte amuzant ambalajul, dar conținut cam „meh” tura asta.

      Ștergere
  4. Eu zic ca ai avut suficiente consumate :D. Si mie mi-a placut samponul de la Biosilk, combinat cu uleiul de par (tot de la ei) e fantastic! Pupiii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut ceva, dar mult mai multe am adus în locul lor. :))
      Mă bucur că și ție ți-a plăcut șamponul!
      Pupici

      Ștergere
  5. Samponul Biosilk si serumul YR mi-au placut si mie! Ah, si micelara Bioderma, bineinteles. Balsamul YR inca nu e inceput, ma ”lupt” cu cel de zmeura momentan :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu l-am aruncat chiar luna trecută pe ăla cu zmeură, mai aveam foarte puțin din el, dar fiindcă a ajuns sub pat și asta ceva vreme pe acolo :)), s-a schimbat ceva la el și am preferat să-l arunc. Am oricum o grămadă de balsamuri începute, dar le folosesc ca nebuna.

      Ștergere
  6. Ai fost o harnicuta! Mi-am comandat si eu micelara de la Bioderma, de abia astept sa apara!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce-mi place sa citesc despre consumate la tine! Hi, hi! :D <3
    Si mie imi place mult crema de corp de la Elmiplant, mai am putin si o termin, si la fel, So alive e preferata mea ca aroma. E delicioasa.
    Felicitari pentru portia de consumate! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur foarte mult, scriu cu foarte mare plăcere postările astea! :D
      Are ceva mai special So alive, e intens dar parcă și delicată în același timp.
      Mulțumesc! Te pup!

      Ștergere
  8. Ai consumat multe, ai fost tare harnica!
    http://strumfette.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  9. Ca spumant eu am folosit elmiplant gelul de dus crema cu bambus si extract de orez/care moments. Nu numai ca consum greu rujurile insa si cu balsamurile de buze ma misc greu si le folosesc de fiecare data cand e nevoie.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai folosesc și eu gelurile de duș pe post de spumant, unele sunt mai bune așa decât pe post de gel.
      Rujurile nu pot spune nici eu că le consum repede, însă balsamurile de buze da, fiindcă am o problemă cu rosul buzelor și doar dacă le țin în permanență date cu ceva nu mai fac asta, așa că aplic obsesiv când nu am ruj. Plus că am și buzele uscate, au oricum nevoie de multă hidratare. :D

      Ștergere
  10. Si eu ador balsamul de buze cu portocale si scortisoara, lotiunea de corp de la Elmiplant cu iaurt si bambus si deodorantul Balea cu flori de cires, care miroase demential.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur că-ți place și ție balsamul de buze, mie-mi pare cam rău acum că nu-l mai am, dat mă consolez cu altele, delicioase și ele. :D

      Ștergere
  11. Harnicuta! :)
    Si eu folosesc la fel ca si tine crema de picioare de la Scholl! :D

    RăspundețiȘtergere